- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Oh hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin dua ediyorum bolca. Rabbim emeklerinin karşılığını versin.Ilaclara basladik canim 14 ünde kontrolum var
Embriyolarıma hep kalite dedi doktorum rahimdede problem yok 3 negatifim varKandan yapılıyo canım. Bilmiyorum tek basına sebep olabılır mi ilk muayenede görulen yumurta sayısı döllenme falan cok onemli embrıyonun genetık acıdan saglıklı olması sonra rahımın kabullenmesınde etkılı bir olay bu
Evet banada bir doktorr oyle dedı. Nedenını sordun mu peki canım?Histeroskopi oldum ben polip alındı rahme çizik istedim ben çok taraftar değilim dedi doktorum
Yaş kaç canım? Sorun ne?Embriyolarıma hep kalite dedi doktorum rahimdede problem yok 3 negatifim varbağışıklık serumunu sordum sıcak bakmıyor doktorum kanıtlanmış değil dedi bakalım 5 ekimde dondurulmuş transfer olucam inşalalh son olur
Canim benim cok sagolOh hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin dua ediyorum bolca. Rabbim emeklerinin karşılığını versin.Buraya sık yazmıyorum ama takipteyim seni
Rica ederim ne demek Allah senden de razı olsunCanim benim cok sagolAllah razi olsun dualarin icin cok tesekkur ederim
Peki canım bekleyelim bakalımEvet oyle canim toplamda 15 20 gunu buluyo
Yaş 30 tüplerim kapalıYaş kaç canım? Sorun ne?
Bende 30 yasındayımYaş 30 tüplerim kapalı
Aa ne güzel aynı yaştayız senın sorunun ne canım 2 defa yumurta toplandı bugüne kadar işkinde 10 yumurta 4 tanesi 5. Güne ulaştı 2. Toplamada 11 yumurta 2 tanesi 3. Gün olarak transfer edildi 2 tanesi 5. Güne bekletilip donduruldu 5 ekimde dondurulan 2 embriyo transfer edilecek inşallahBende 30 yasındayım☺ Tüplerin tıkalı olması buyuk bi sorun degıl tüp bebekle hemen halledılıyor aslında normal yolla olmuyor sadece. Kaç yumurtan cıktı kaçı döllendı canım?
Canım benım sebepsiz. Benımde aynı şekilde ilk yumurta toplandı 9 tane 3 tane 5. Gun emb olarak donduruldu 2. Toplamada 8 taneden 6 tane 3. Gun emb olarak donduruldu. Ekim adetımle transfer yapılcak hiç koydurmadım daha ne olacak bılmıyrmAa ne güzel aynı yaştayız senın sorunun ne canım 2 defa yumurta toplandı bugüne kadar işkinde 10 yumurta 4 tanesi 5. Güne ulaştı 2. Toplamada 11 yumurta 2 tanesi 3. Gün olarak transfer edildi 2 tanesi 5. Güne bekletilip donduruldu 5 ekimde dondurulan 2 embriyo transfer edilecek inşallahSende durumlar nasıl ?
7. Günde 5. Gün kalitesine anca ulaştı anladığım kadarıyla orta kalite dedilerBenim bir tanıdığımda oldu 7. Güne kadar gelişimine baktılar, sanırım kalite durumuna göre değerlendiriyorlar
Amin inşallahGayet güzel görünüyor canım kalitesi de iyi sağlıkla tutunur inşallah anneesine
Sonucu ne oldu peki biliyormusunuz çok merak ettimBenim bir tanıdığımda oldu 7. Güne kadar gelişimine baktılar, sanırım kalite durumuna göre değerlendiriyorlar
Bu konu benimde çok kafa yorduğum bir konu açıkçası çünkü 2 defa doğal yolla hamileliğimde boş gebelik yaşadım. Sebebi bir türlü bulunamıyor bende sürekli acb benim bünyem mü bebeği kabul etmiyor takıntısı oluştu. Bunu doktorumla da paylaştım beni pek ciddiye almadı açıkçasıBurak düşünme bunları başarısız denemen olduğu zaman Allah korusun inşallah olmaz böyle şeyleri araştırmaya başlarsın
Iyim cok sukur canim nasil gecsin ilaclara basladik saglikli beslenmeye basladikPeki canım bekleyelim bakalımsen nasılsın peki nasıl geçiyor günlerin
Cok iyi olmus canim bide bu sekilde deneyin benmde bos gebelik olmustu 2. Denemem bos gebelik icin embriyonun genetik hasarli olmasindan dolayi diyolar ama bilmiyorm insallah budefa bebeklerimizi göruruz❤Bu konu benimde çok kafa yorduğum bir konu açıkçası çünkü 2 defa doğal yolla hamileliğimde boş gebelik yaşadım. Sebebi bir türlü bulunamıyor bende sürekli acb benim bünyem mü bebeği kabul etmiyor takıntısı oluştu. Bunu doktorumla da paylaştım beni pek ciddiye almadı açıkçasıAma transferden önce ve devam edecek süreçte intralipid serum takılacak bana bir de hazırlık süreci içinde bağışıklık sistemimi baskılamak için deltacortril verdi
Adetin kaçıncı günü doktora gidiliyor ki?Ilaclara basladik canim 14 ünde kontrolum var
3. Gunuu canmAdetin kaçıncı günü doktora gidiliyor ki?
Hadi bakalım inşallah rabbim gönlüne göre versinIyim cok sukur canim nasil gecsin ilaclara basladik saglikli beslenmeye basladikgun sayiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?