- 12 Mart 2019
- 15.133
- 34.545
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.161
Bide bana sor nasil uyucam sabahin 7 sinde kalkarim artikAyy cok heyecanli
Hayırlı olsunnn. Bende transfer oldum. Benim de test günüm 3 kasım İnşallah pozitifleri görürüz.Evet hatta şu ansimdi çıktım hastaneden test günüm 3 kasim
Çok şükür çok sevindim bunu duyduğuma ben de senin gibi olurum alırız kucağımıza sağlıklı sıhhatli bir şekilde ikizlerimizi inşallahÇok şükür 23 Haziran da ikizlerimi dünyaya getirdim.
Saat 13.40.da oldum.Kızlar transferim daha saat 1.40 da oldu. Şimdi lavaboya gittim peçeteye sildikçe pembe lekelenme var. Hemen doktora sordum normaldir merak etme dedi. Ama yinede korkuyorum. Sizde böyle bir şey oldumu. Ilk tüp bebek onun için korkuyorum.
Spekulum takildigi icin tahristen dolayi olur canim islem goruyo cok normalKızlar transferim daha saat 1.40 da oldu. Şimdi lavaboya gittim peçeteye sildikçe pembe lekelenme var. Hemen doktora sordum normaldir merak etme dedi. Ama yinede korkuyorum. Sizde böyle bir şey oldumu. Ilk tüp bebek onun için korkuyorum.
Evet donmuş transferdi daha 4.gunumMaşallahdonmuş transfer miydi?
Ben de öyle olduğunu düşünmek istiyorumYaa bu kadar erken beta hcg salgılıyor mu Yao zaman kesin ikiz canım
Pozitif sonuç aldınızmı.Selam canım korkma normal benimde ilk transferimde de ikincisinde de olmuştu normal demişti doktorum
Cnm bana da bugün gün verdi doktor. Adetin 2. Günü ilAçlara başladım. İlaçların 19.günü transferim varKızlar transfer ilaçlarını kullanmaya başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor?
Doktorum bugün başla dedi. Adetin 1. günü bugün. Sonrada kasım in 4 ünde gel dedi.Cnm bana da bugün gün verdi doktor. Adetin 2. Günü ilAçlara başladım. İlaçların 19.günü transferim var
Erken gebelik yestiyse sabah idrarına gerek yok diye biliyorumAyy canım inşallahSabah ilk idrarla yapayım en iyisi .Çıkmazsa ertesi gün yine yaparım
Çok iyi baya erken sonuçEvet donmuş transferdi daha 4.gunum
Ayni gün sayacagiz insallah guzel haber vermek kısmet olurHayırlı olsunnn. Bende transfer oldum. Benim de test günüm 3 kasım İnşallah pozitifleri görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?