- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.141
İnşallah çok sağolKAYRAMMMM bende geçen yıl 23 Ekim de transfer olmuştum. Bebeklerime kavuştuğum gün oldu yani inşallah seninde öyle olur
Hemen ekliyorum bugundu dimiBeni beni beni
Evet hatta şu anHemen ekliyorum bugundu dimi
İlk denemem. 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi, 3bc orta kalite ama gebelik vaadeden bir embriyo dediler. Umarım tutunur. 4 Kasım test günü. Biz de çişten sonra giyindik çıktık, yoldayızah canim benim...kaç tane transfer edildi kaçıncı gün.. test günün ne zaman az anlat hele
Ben de hadi artık git dediler..hasraneden çıktım yoldayım
Hayirli olsun simdiden canmEvet hatta şu ansimdi çıktım hastaneden test günüm 3 kasim
Evet 3.gun embriyosu iki bebiş koyuldu 20 Ekim'de transfer oldum bugün 4.gunumCanım 3.gün embriyosu mu ne zaman transfer oldun ?
O zaman birkaç gün geçsin bu sefer bır de kaset testlerden denerimYa her teste yanilma olabilir canm sen 2 gun sonra bidaha yap
Evet canm oyle yapO zaman birkaç gün geçsin bu sefer bır de kaset testlerden denerim
Sagol canimm simdi en zor kısmı başlıyor beklemekHayirli olsun simdiden canm
Yaa bu kadar erken beta hcg salgılıyor mu YaEvet 3.gun embriyosu iki bebiş koyuldu 20 Ekim'de transfer oldum bugün 4.gunum
Canım Murat hoca bana dün iğneyi 12. Haftay kadar kullanıcaksın tutarsa dediKızlar MerhabaBu prolutex denen iğne ne zaman birakiliyor yaa. Vuracak yer kalmadi o nasil bi yakmadır. İlkinin bile acisi ayni yerinde duruyor. Hic diger ignelere benzemiyor pahali da zaten. Progestan fitil vajinal kullaniyorum sabah 2 aksam 2. Doktorlariniz birsey dedi mi ne kadar kullanicaginiza dair ?
Dogrudur kuzum valla daha demin hapsurdum onda bile agridir cok kotuBen miyom ameliyatı olduğumda hasar kaldı canım. Rüzgar esse ağrıyor maalesef
MaşallahEşim şimdi elinde predictor gebelik testiyle geldi dayanamadım yaptım pozitif çıktı ama inanmakta güçlük çekiyorum
Çok şükür 23 Haziran da ikizlerimi dünyaya getirdim.İnşallah çok sağoldoğum yaptınız o zaman
İşte geldim kızlar
Dikkat ettiğim şeyleri ve belirtileri anlatayım.
Transfer günü- 10 dakika sedyede, 15 dakika yatakta yattım. Arabada arka koltukta yattım, hatta uyumuşum. 2 saat yol geldik, restoranda yemek yedik, eve gelip yattım.
1.gün- tüm gün yattım, netflix izledim, uyukladım. Sadece yemek ve wc için kalktım.
2.gün annem ve kızım bizdeydi. En az 15 kez kalktım, kızımla oynadım, yemek yaptım. Mümkün olduğunca yattım. Göğüs acısı başladı
3.gün gün boyu oturdum, yattım. Yemek ve ev işlerini yaptım. Çamaşırı asarken çok silkelemedim falan. Kendimi yormadım. Karın ve bacak ağrısı başladı.
4.gün normal ev işlerini yapmaya başladım. Yemek yaptım, 3 makine çamaşır yıkadım, astım, katladım. Ama her işi yaptıktan sonra yarım saat yatıp dinlendim.
5.gün pozitifi gördüm.
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah
Bir de her gün yaptıklarım var:
Her gün bir aktivia yedim, kuru kayısı yedim, protein ağırlıklı beslendim. Bir avuç kabak çekirdeği yedim.
Canm evet cok zor ama bekliyoruz burda hep birlikteSagol canimm simdi en zor kısmı başlıyor beklemeko da sayenizde guzellesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?