- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.121
Bende korkarak yaptim ama sonuç pozitif canım, çıkabilir tuttuysaYa çıkmazsa üzülürüm pişman olurum diye düşünüyorum canım3.gün embyşsou ya 7.gün çıkar mı
Ayy canım inşallahSabret o zaman çıkmayabilir . Ama inşallah senin sonucun pozitif içime öyle doğuyor ☺☺
İdrar testi olduğu için pek güvenemiyorum canım .Birde benim tek .Muhtemelen senin ikiside tutmuşBende korkarak yaptim ama sonuç pozitif canım, çıkabilir tuttuysa
Bir de inatçıyım, ölsem istemem o sürgüyüBende tutamadim valla 20 dakka anca tutabildim surgu iste canm
Idrarda çıkmaz heralde şuan, kanda çıkabilirİdrar testi olduğu için pek güvenemiyorum canım .Birde benim tek .Muhtemelen senin ikiside tutmuş
Ya transfere girerken hemşire “çok sıkışıksın, biraz yaptıralım istersen” dedi ama bi başlarsam duramam diye yapmadımBen sıkışık değildim transfer için odaya aldılar arkadasim nasılsın geldi birden o kadar ne oldu anlamadım dayanamayacak kadar çok sıkıştım
Ultrason bakınca biraz yaptırdılar o yüzden rahat rahat yatiyorum hala..1 saati geçti kalk git diyen de yok
Bekle canmSabahı bekleyim o zaman
Ekliyorum hemenBir de inatçıyım, ölsem istemem o sürgüyü
Peki beni de ekler misin artık test bekleyenler listesine? Test tarihim 4 kasım olacak
Kiz eklemisim zaten seniBir de inatçıyım, ölsem istemem o sürgüyü
Peki beni de ekler misin artık test bekleyenler listesine? Test tarihim 4 kasım olacak
Ayy canım inşallahSabah ilk idrarla yapayım en iyisi .Çıkmazsa ertesi gün yine yaparım
İnşallah canımÇıkmazsa da üzülme canım . Uzeleceksende yapma . Inşallah güzel haberlerini aliriz
Tabikide stres faktörü büyük ölçüde etkiliyor.kendi evinde ol en azından kafan rahat olsun.bu kaynanalarında neredeyse bir çoğu aynı arkadaş.Allahtan biz ayrı şehirlerdeyizAmin canım. Evet geçen transferimde Benim çok üzdü o yüzden bu sefer ki tedavi de inşallah kendi evimde kalacağım bence stres çok etkiliyor
Tabi zor oluyorYa transfere girerken hemşire “çok sıkışıksın, biraz yaptıralım istersen” dedi ama bi başlarsam duramam diye yapmadım
Tabikide stres faktörü büyük ölçüde etkiliyor.kendi evinde ol en azından kafan rahat olsun.bu kaynanalarında neredeyse bir çoğu aynı arkadaş.Allahtan biz ayrı şehirlerdeyiz
Aaaa ben hiç bakmamışımKiz eklemisim zaten seni
Sonunda saatim geldi, kalktım yaptım. En son titreme gelmişti tutmaktanTabi zor oluyor...
Benim de guatrım var ama kesmedi doktorum açıklama olarak ne dedi doktorunuzKızlar benim troidim var doktorum prodnolu transferden sonra kestirdi.bundan önceki transferinde doktorum kesmemişti.benimle aynı durumda olan ya da konuyla ilgili blgisi olan var mı. tedirginim
Sonunda saatim geldi, kalktım yaptım. En son titreme gelmişti tutmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?