- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.101
Bu iğneleri herkes olmak zorundamı?Kac ml acaba igneler ben transferden 5 gün önce başladım hergun 2 ampul şeklinde oluyorum..hamilelik olrsa da hergun gene devam edecekmiş 3 aya kadar
Genelde veriyorlar canim. Igne olmasa da fitil yada hap seklindeBu iğneleri herkes olmak zorundamı?
Benimde şuan ağrım oluyor canım belki adet haftam diye öyledir bilmiyorum ama dün gece ağrıyla uyandım ve sabaha kadar uyuyamadımBiliyorum canım sana anlatacaktım. Benim öyle çok ağrım olurdu ki. 6 haftalıkken doktor bana heyet raporu vermeye başladı. Tüm hamileliğimi evde geçirdim. Ama ben öncesinde miyom ameliyatı olmuştum, onda hasar kalmıştı
Ay allahim sanki benim kaynanamdan bahsetmissin. Ses kaydını dahi o ben değilim diye inkar ediyor. Gözümde toz zerresi kadar kıymeti yok. Allah'tan ayrı oturuyoruz. İyice mesafeyi açtım gelince sohbet etmiyorum yüzüne gulmuyorum gayet resmi davraniyorum. Onun evinede oğluyla gidip oturuyorum böyle buldum çözümü. Mümkün olduğunca yalnız kalmayarak. Rabbim yardimcimiz olsun Allah'tan şu ara köyde virüsten dolayı yoksa tedavimi negatif etkilerdi
Tşk ederim ilaçsız transferler de varmış oyüzden mrk ettim ilaçlara karşı bağışıklığım zayıf.Genelde veriyorlar canim. Igne olmasa da fitil yada hap seklinde
İnşallah öyleyimdirYaa of inanmiyorum hayirli olsun hamilesiiin
Banada dua et ne olur bende goreyim o cizgiyi 4. Gunun dimi bugun seninde
Bu kdr sıkıntı yetmiyor gibi birde kaynanayla uğraşmak Allah size savır versin!!Allah senin dr yardımcın olsunbizim de sinavimiz demekki bu napalim. Benimde şansım eşim annesini tutmuyor . Zaten anneci olsaydı ayrilirdik heralde böyle bir katlanmak çok zor . Sende mesafe koyarak iyi yapmışsın .
Ya her teste yanilma olabilir canm sen 2 gun sonra bidaha yapİnşallah öyleyimdirsence testin yanılma ihtimali varmıdır erken diye pek inanamıyorum. Evet 4.günüm, dua ederim tabi ki
Bu kdr sıkıntı yetmiyor gibi birde kaynanayla uğraşmak Allah size savır versin!!
Ya dayanamayıp test yapacağım şimdi , biri beni durdursun
Ya çıkmazsa üzülürüm pişman olurum diye düşünüyorum canımHaydi yap yap yap
Yapma ya cikmaz uzulursunYa dayanamayıp test yapacağım şimdi , biri beni durdursun
Sabahı bekleyim o zamanYapma ya cikmaz uzulursun
Ya çıkmazsa üzülürüm pişman olurum diye düşünüyorum canım3.gün embyşsou ya 7.gün çıkar mı
Bende tutamadim valla 20 dakka anca tutabildim surgu iste canmSanırım idrara sıkışıklığı biraz abartmışımdaha 15dk var kalkmama ama zor tutuyorum
Tek canımTek mi çift mi ??
Tekse çıkmayabilir
Sanırım idrara sıkışıklığı biraz abartmışımdaha 15dk var kalkmama ama zor tutuyorum
Tek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?