- 12 Mart 2019
- 15.112
- 34.523
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.081
Ben korkmuyorum ne cikarsa artik yinede 12. Gun kana gidicem tabiki o gunekadar umit varBenim de 3 Kasım da ama idrar testi yapmaya korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben korkmuyorum ne cikarsa artik yinede 12. Gun kana gidicem tabiki o gunekadar umit varBenim de 3 Kasım da ama idrar testi yapmaya korkuyorum
Oo 12 ye kadar 9.gün bile varsa vardır :))) kaç inci günün bugünBen korkmuyorum ne cikarsa artik yinede 12. Gun kana gidicem tabiki o gunekadar umit var
4. CanimOo 12 ye kadar 9.gün bile varsa vardır :))) kaç inci günün bugün
Ben miyom ameliyatı olduğumda hasar kaldı canım. Rüzgar esse ağrıyor maalesefCok fazla oturunca benimde oyle kuzum. Kasiklarim agriyor
Super canimİşte geldim kızlar
Dikkat ettiğim şeyleri ve belirtileri anlatayım.
Transfer günü- 10 dakika sedyede, 15 dakika yatakta yattım. Arabada arka koltukta yattım, hatta uyumuşum. 2 saat yol geldik, restoranda yemek yedik, eve gelip yattım.
1.gün- tüm gün yattım, netflix izledim, uyukladım. Sadece yemek ve wc için kalktım.
2.gün annem ve kızım bizdeydi. En az 15 kez kalktım, kızımla oynadım, yemek yaptım. Mümkün olduğunca yattım. Göğüs acısı başladı
3.gün gün boyu oturdum, yattım. Yemek ve ev işlerini yaptım. Çamaşırı asarken çok silkelemedim falan. Kendimi yormadım. Karın ve bacak ağrısı başladı.
4.gün normal ev işlerini yapmaya başladım. Yemek yaptım, 3 makine çamaşır yıkadım, astım, katladım. Ama her işi yaptıktan sonra yarım saat yatıp dinlendim.
5.gün pozitifi gördüm.
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah
Bir de her gün yaptıklarım var:
Her gün bir aktivia yedim, kuru kayısı yedim, protein ağırlıklı beslendim. Bir avuç kabak çekirdeği yedim.
Hayirli olsun canimKızlar 3.gün embriyosu 2 embriyo transferi yapılmıştı 7.gün yani bugün test yaptim sonuç 56 cikti
15 20 gun icindeKızlar transfer ilaçlarını kullanmaya başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor?
Canım bende de ağrı oluyor devamlı korkma doktora sordum normal dediKızlar Bugün geziyoruz ama ben oturuyorum genelde. Eşim oynatıyor çocuğu. Yine de ağrı başladı karnımda.
Aaaa çok iyi canım .2 embriyo olduğundan mı 7.günden değerin çok güzel çıkmışKızlar 3.gün embriyosu 2 embriyo transferi yapılmıştı 7.gün yani bugün test yaptim sonuç 56 cikti
Biliyorum canım sana anlatacaktım. Benim öyle çok ağrım olurdu ki. 6 haftalıkken doktor bana heyet raporu vermeye başladı. Tüm hamileliğimi evde geçirdim. Ama ben öncesinde miyom ameliyatı olmuştum, onda hasar kalmıştıCanım bende de ağrı oluyor devamlı korkma doktora sordum normal dedi
Eşim şimdi elinde predictor gebelik testiyle geldi dayanamadım yaptım pozitif çıktı ama inanmakta güçlük çekiyorumBen korkmuyorum ne cikarsa artik yinede 12. Gun kana gidicem tabiki o gunekadar umit var
Canım 3.gün embriyosu mu ne zaman transfer oldun ?Eşim şimdi elinde predictor gebelik testiyle geldi dayanamadım yaptım pozitif çıktı ama inanmakta güçlük çekiyorum
Daha düşük bekliyordum ama çok güzel cıktı gününe göreAaaa çok iyi canım .2 embriyo olduğundan mı 7.günden değerin çok güzel çıkmış![]()
Mrbb ilaçsız transfere dr neye göre karar veriyor?yani doğal kalınlaşmayla transfer oldunuz demi biraz bana açıklarmısınız??Ayy hadi inşallah tutunmuş olsunlar benim ilaçsız transferdi belim hiç ağrımazdi mesela regl olacağım zaman ama bir ağrıdı bir ağrıdı bide transferden sonra grip oldum ben ona bağladım usuttum herhalde demiştim
Ne zaman test yapcan @Yasnaz
Yaa of inanmiyorum hayirli olsun hamilesiiinEşim şimdi elinde predictor gebelik testiyle geldi dayanamadım yaptım pozitif çıktı ama inanmakta güçlük çekiyorum