- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.001
Ayy keşke pazartesi gelseydi bu Kargo ya evde olunca insan daha bir sabırsız oluyorBence bekle sabah ilk idrarla yap canm
Bence erken canim, benim 10. Gun cikti idrar testinde. Ve hatirlatirim o zaman bana erken olmasin demistinizKızlar erken gebelik testleim geldi Yapasım var şimdi ama çok erken dimi 3.gün embriyosu için Bugün 7.gün
Aynen kuzumBence erken canim, benim 10. Gun cikti idrar testinde. Ve hatirlatirim o zaman bana erken olmasin demistiniz. En azindan yarin sabah yap bence, hayirlisiyla cift cizgiyi gorursun insallah
Benim 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm yapmadım. Doktor ısrarla 11. Gün bile değil 12. Gün kan sonucu ile bana bilgi vereceksin demişti. Şöyle bir düşündüm test yapsam pozitif çıksa çok sevinirim ama sonra da düzenli arttı mı keseyi ne zaman göreceğiz stresi başlayacak hele negatif çıksa çok üzüleceğim. O yüzden doktorumu dinlemeye karar verdimKızlar erken gebelik testleim geldi Yapasım var şimdi ama çok erken dimi 3.gün embriyosu için Bugün 7.gün
Çok geçmiş olsun. Kese gözüktü mü tüpte? Bir de en son beta değeriniz kaç?Ya kızlar alakasız belki ama bu gruba yazmak istedim. Ben dış gebelik geçiriyorum doktor salı günü tekrar kan vermemi ve ultrasonla bakacağını söyledi. Dış gebelikten nasıl kurtulunuyor yani süreç nasıl işleyecek kürtaj mı olacam ne yapacaklar bilen var mı acaba?
En doğrusunu yapıyorsun canım .Ah ben bu kadar sabırsız olmasam keşkeBenim 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm yapmadım. Doktor ısrarla 11. Gün bile değil 12. Gün kan sonucu ile bana bilgi vereceksin demişti. Şöyle bir düşündüm test yapsam pozitif çıksa çok sevinirim ama sonra da düzenli arttı mı keseyi ne zaman göreceğiz stresi başlayacak hele negatif çıksa çok üzüleceğim. O yüzden doktorumu dinlemeye karar verdim
Daha salı bakılacak tüpe bakılmadı su an değerim 225Çok geçmiş olsun. Kese gözüktü mü tüpte? Bir de en son beta değeriniz kaç?
Bence erken canım moralın bozulur bide bi kaç gün bekle istersenKızlar erken gebelik testleim geldi Yapasım var şimdi ama çok erken dimi 3.gün embriyosu için Bugün 7.gün
En iyisini yapıyorsunBenim 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm yapmadım. Doktor ısrarla 11. Gün bile değil 12. Gün kan sonucu ile bana bilgi vereceksin demişti. Şöyle bir düşündüm test yapsam pozitif çıksa çok sevinirim ama sonra da düzenli arttı mı keseyi ne zaman göreceğiz stresi başlayacak hele negatif çıksa çok üzüleceğim. O yüzden doktorumu dinlemeye karar verdim
Merhaba Hacettepe demi tedavi gördünüzNegatif pazartesi kan vermeye gerek var mı sizce .Bence yok ama bakalım.
Çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bi durum Allahım birdaha yaşatmasın34-139-610 süphelenmedi
Pazartesiye kadar bekleyeceğim canımBence erken canım moralın bozulur bide bi kaç gün bekle istersen
Valla ben evde olmasada alirdimAyy keşke pazartesi gelseydi bu Kargo ya evde olunca insan daha bir sabırsız oluyor
Ya aslnda tehlikeli canm Allah korusun tuplere zarar verebiliyoYa kızlar alakasız belki ama bu gruba yazmak istedim. Ben dış gebelik geçiriyorum doktor salı günü tekrar kan vermemi ve ultrasonla bakacağını söyledi. Dış gebelikten nasıl kurtulunuyor yani süreç nasıl işleyecek kürtaj mı olacam ne yapacaklar bilen var mı acaba?
Ay inşallah ilaçla düşer o zaman ne diyeyim bazen tüpü alıyorlarmış diye okudum bazen iğneyle düşüyormuş ay tüp bebek tedavisinin boşuna gittiğine mi yanayım bundan nasıl kurtulacağıma mı yanayımYa aslnda tehlikeli canm Allah korusun tuplere zarar verebiliyodis gebelikten emin olunca ilacla dusmesini bekliyolar eger dusmezse operasyonla alirlar
AminÇok üzüldüm canım gerçekten çok zor bi durum Allahım birdaha yaşatmasın
amin inşallah kimse yaşamasınÇok üzüldüm canım gerçekten çok zor bi durum Allahım birdaha yaşatmasın
Evet iste tehlikesi o tupu patlatiyo almak zorunda kaliyolarAy inşallah ilaçla düşer o zaman ne diyeyim bazen tüpü alıyorlarmış diye okudum bazen iğneyle düşüyormuş ay tüp bebek tedavisinin boşuna gittiğine mi yanayım bundan nasıl kurtulacağıma mı yanayım
Ne diyeyim yasnaz inşallah alınmaz ama alınsa da yapacak bir şey yok hayırlısı artıkEvet iste tehlikesi o tupu patlatiyo almak zorunda kaliyolar
Genelde boyle durum yasayanlar tup bebegin olmamasina uzulmuyo bu durumdan korkuyo hakli olarak canim insallah duser ilacla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?