- 12 Mart 2019
- 15.110
- 34.522
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.021
Insallah canim evet hakkimizda hayirlisi hepNe diyeyim yasnaz inşallah alınmaz ama alınsa da yapacak bir şey yok hayırlısı artık
Canim ben hasimato hastasiyim, benim prednol u kesmedi doktorum.Kızlar benim troidim var doktorum prodnolu transferden sonra kestirdi.bundan önceki transferinde doktorum kesmemişti.benimle aynı durumda olan ya da konuyla ilgili blgisi olan var mı. tedirginim
Üzüldüm gercekten , umarim en sıkıntısız sekilde atlatırsın.Ya kızlar alakasız belki ama bu gruba yazmak istedim. Ben dış gebelik geçiriyorum doktor salı günü tekrar kan vermemi ve ultrasonla bakacağını söyledi. Dış gebelikten nasıl kurtulunuyor yani süreç nasıl işleyecek kürtaj mı olacam ne yapacaklar bilen var mı acaba?
Amin inşallahÜzüldüm gercekten , umarim en sıkıntısız sekilde atlatırsın.
Sus kiz yapicam yarn sabahne cikarsa ciksin umrumda degil napm sabredemiyorum
Senin icin cok erken bekle az dahaahahah bu arada erken gebelik testim geldi. O bana bakiyor ben ona
Korkma canm lekelenme seklindeyse gecer o icerdeki kanama alani bitene kadarBenimde kanamam lekelenme seklinde devam ediyor
Yok kizz daha basladimYapmaya başladın mı valla ben sizi takip edemiyorum bu ekip çok hızlıerkenden başlıyorsunuz ben kızım da yani 4 sene önce sadece 1 tane yapmıştım 9.gün
Senin icin cok erken bekle az daha
Mumkun degil bekleyememAz beni bekle otur surda ne acelen var
Kacinci gün bugün kaçıncı gün embriyosuMumkun degil bekleyemem
Yapcam artk pozitif cikarsa haber veririm cikmazsa yazmam hicIyi hadi yapda kurtul
2 tane 5. Gun embriyosu yarin 5.gunum canimKacinci gün bugün kaçıncı gün embriyosu
2 tane 5. Gun embriyosu yarin 5.gunum canim
Sağ ol canımÇok çok sevindim. Hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin. Erken gebelik testi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?