- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.981
Benim 12 di ama tutmadıEn son ölçümü hatırlıyor musun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 12 di ama tutmadıEn son ölçümü hatırlıyor musun![]()
Canim bana kendileri dedi 28’inde gel keseyi gorelim dedi. Insallah goruruz sen de benimle ayni gun git birbirimizi haberlerizkuzum bana da salı ya da carsamba dedı ben de carsamba gıdecem ama senden 1gun sonra oldum transferı erkenmı acaba benımde
bide benim merkez kese için falan hıcbısey dememıstı test gununden 3hafta sonra kalp atışı acaba biz acalemi ediyoruz bilemedim
Yapmaya başladın mı valla ben sizi takip edemiyorum bu ekip çok hızlıValla beni bu kizlar heyecanlandiriyorCok fenalar cok bildigin gibi degil
En sevdigim sey de idrar testi yapmak
onlar yaptikca yapasim geliyor
![]()
Ben arabada otururak geldimHastaneden eve doğru gelirken yattınız mi nasil geldiniz
Ya cok sinirlendim suan cocuguna bu sekilde davranan bi kadinla nasl ayni evde yasiyosunuz mecburmusunuzBiz aynı evde yaşıyoruz . Şöyle düşün mutfakta bir bardağı bir yere koyuyorum arkamdan hemen yerini değiştiriyor çamaşır asiyorum gidip yerlerini değiştiriyor oğluma akıllar veriyor daha neler neler . Oğlum küçükken biz hayvanlara gittik mi bakıyordu oğluma . Hep denk geliyordum çocuğa bağırıyor küfür ediyor ispat edemiyordum. En son bir gün tlefonu açtım ses kaydını koydum . Sonra bir geldim çocuk çok fena ağlıyor o zaman daha 2 yaşında konusamiyorda. Ses kaydını dinledim dünyam başıma yıkıldı. Çocuk a o...... seyinden çıkan diyor daha neler neler. Ses kaydını eşime dinlettim oda açtı bu ne dedi . Hep inkar kadın ses kaydını dahi kabul etmedi
Sus kiz yapicam yarn sabahYaa sen test yapmaya yer arama6 gun bekle bak beni de caydiriyosun sen yaparsan bende yaparim
![]()
Ya cok sinirlendim suan cocuguna bu sekilde davranan bi kadinla nasl ayni evde yasiyosunuz mecburmusunuz![]()
Rabbim sana dayanma gucu versin canim yaEvt canım malesef. Maddiyat iste Allaha havale ettim onu ben düşün halen anne diyorum yine bisey olmamış gibi davranıyorum aynı evin içinde olunca kuslük de olamıyor
Kacinci gundu canmNegatif pazartesi kan vermeye gerek var mı sizce .Bence yok ama bakalım.
Rabbim sana dayanma gucu versin canim ya![]()
10.gün cnmKacinci gundu canm
Sen bi doktoruna sor bakalm ver dicekmi canim10.gün cnm
Ayy yarn ilk idrarla yapsanaKızlar erken gebelik testleim geldi Yapasım var şimdi ama çok erken dimi 3.gün embriyosu için Bugün 7.gün
Sordum canm cevap bekliyorum .Sen bi doktoruna sor bakalm ver dicekmi canim
Eşim salıdan önce yapma felan dedi de bana kalsa şimdiden yapacağımAyy yarn ilk idrarla yapsana![]()
Bence bekle sabah ilk idrarla yap canmEşim salıdan önce yapma felan dedi de bana kalsa şimdiden yapacağımAma yarın sabahı bekleyin en iyisi
![]()