- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.961
Yaa sen test yapmaya yer aramaYaa cok sukur umidim oldun bende 5. Gun yapcam yani yariiin
Kac embriyo transfer edildi belirtin varmiydi
Hadi hayirlisiyla al kuzunu gel aramiza canim benimmTransfere gidiyorum kizlar
Oraya ulaşım Kan verme falan derken 3 4 saati bulur heyecanlıyım hayirlisi olsun
Başarılı bir sekilde gecsin insallah canım minik yavrunu al gelTransfere gidiyorum kizlar
Oraya ulaşım Kan verme falan derken 3 4 saati bulur heyecanlıyım hayirlisi olsun
InsaAllah kuzum benim insaAllah Rabbim gonlundekini hayirlisyla versinnnYok hic hamile kalamadın bana enfeksiyon olabilir dedi atesli hastalik dedi ki ben surekli ateslenen bir insanin kucukkende oyleymis 25 eylulde hem laparoskopi hem histeroskopi oldum aol tuplede cok ugrasmis acamamis normal yolu gectim artik tup bebekle tutunsun 1 evladim bari olsun istiyorum
Başarılı bir sekilde gecsin insallah canım minik yavrunu al gel
Hic heyecanlanmam saniyordum kalbim agzimda inmiyor asagiHadi hayirlisiyla al kuzunu gel aramiza canim benimm
Valla beni bu kizlar heyecanlandiriyorHic heyecanlanmam saniyordum kalbim agzimda inmiyor asagi10 gunu nasıl sayıcam bakalım..
Cok teşekkür ederim canlar.Bekleyin beni gelicem aranıza
Çok çok sevindim. Hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin. Erken gebelik testi mi bu
Canım sağ ol. Tüm belirtileri ve yaptıklarımı yazacağım size ama şu an parktayımYaa cok sukur umidim oldun bende 5. Gun yapcam yani yariiin
Kac embriyo transfer edildi belirtin varmiydi
Ne guzel kuzum daha ne biraz daha sabretHic sıkma canini sonunx guzel insaAllah
En son ölçümü hatırlıyor musunSoylemediler kuzum bisey o konuda bende hic sormadim
18 di sanirim kuzumEn son ölçümü hatırlıyor musun
Benmkide ayni hergun geliyo ama bu denemmde sabirli olmayi ogrendim
Inşallah sabır diye diye sabır taşı oldum
Transfere gidiyorum kizlar
Hadi hayırlısı canımTransfere gidiyorum kizlar
Hadi hayırlısı canım
Sen bilirsin o zaman rahim kalınlığın kaç
Hayirli olsun canimm cok guzelKızlar bugünkü test sonucum da 409 çıktı şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?