- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.921
Aminn canim. InsaAllah gecersin kuzum. Benim hic bir zaman boyle.bir firsatim olmadi. Eger senin varsa ileride insaAllah ayri evine gecer cok mutlu olursunAllah yardımcımız olsun gerçekten çok zor oluyor . Ben inşallah seneye oğlum okula başladığında geçeceğim evime . Inşallah ailemiz daha da büyür o zamana kadar . Senin de şansın varmış kayinvalide konusunda . Rabbim iyilerle karsilastirsin
Hadi bekliyoruz kuzumm heyecanla . Hayirli haberlerle gel insaAllah.Günaydın kızlar bende kan tahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak 2 saate çıkar dediler
Gözün aydın canım
Amin canım inşallahDogrudr canim . Hayirli hamilelik yasatmayi nasip etsin Rabbim
kuzum bana da salı ya da carsamba dedı ben de carsamba gıdecem ama senden 1gun sonra oldum transferı erkenmı acaba benımdeCarsamba gunu transferin 19.gunu oluyor canim senden bir gun erken gitmis olucam. Ben adetin 19.gunu transfer oldum 1 gun oradan oynuyor sanirim
Aminn canim. InsaAllah gecersin kuzum. Benim hic bir zaman boyle.bir firsatim olmadi. Eger senin varsa ileride insaAllah ayri evine gecer cok mutlu olursun
Hadi gözünaydın canımmKızlar toplaşın, halay var
14.gün 3.gün embriyosuHadi bekliyoruz kuzumm heyecanla . Hayirli haberlerle gel insaAllah.kacinci gunundu kuzum bugun
Kaçıncı gün embriyosu seninGünaydın kızlar dayanamadim test yaptım erken gebelik testi negatif bugün 10.gün
Allah'ım cok şükürr hadı gözün aydın canımSağ olun kızlar
5.gün orta kalite 2 emriyoKaçıncı gün embriyosu senin
Ayy hadi inşallah test günün ne zaman5.gün orta kalite 2 embriyo
Kuzum sen pazartesiyi bekle yoktan var eden Rabbim dir üzme sakın kendiniPazartesi de tertemiz negatif test
Testi yukle bakalim biz bi belki arkadasnki gibi olursen gormuyosundurPazartesi de tertemiz negatif test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?