- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Hadi bakalım , sırayla transfer olacağız .Benim 3.gün embriyosu Ya daha erken transfer olurum herhaldeYaa bende bugun oldumama adetin 3. Günü başlayacağım Benim de Ekimin 14'ünde kontrolüm
Olabilir canım evet hayırlısı olsun bir olsun da zamanı önemli değilHadi bakalım , sırayla transfer olacağız .Benim 3.gün embriyosu Ya daha erken transfer olurum herhalde
Canim listeyi nasil yapicaz hem transfer tarihlerimiz belli degil bi belli olsun ozaman sonucumuzu filan da yazarizEvet çoğu kişi başladı neden liste yapmıyoruz güzel olurdu aslında
İlk defa duyuyorum canim. Rahim filmi cektirmis miydin daha once? Emar dedigin o mu oluyor. İnsallah en yakinda zamanda saglikli bir hamilelik yasayip bebegini kucagina alirsinÇok ilginç ama emar çekindim ve adeyonomisin diye bi hastalıktan dolayı gebe kalamiyormusum
HosgeldinKızlar Merhababen özlem 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayı ve hareket azlıgı sebebiyle tüp bebek olabilir dediler. Biz tabii ilac bitkisel bircok şey denedik. Neyse Antalya memorialde tedavim basladı. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalim demisti cünkü yumurtan cok rahim dinlensin diye. 24 yumurta toplanmis. Ameliyattan sonra cok agrim oldu ozellikle sag tarafta. Pembe acik renkli bijac kere kanama gibi bisey oldu o kadar. Ama agrilarim var ara ara. Bugün embriyolar icin aradilar 24 den 20si kalmis iyi gidiyor dediler. Hersey yolunda dediler. Yarinda arayacaklar. Bu 5. Gün embriyosu dondurulup transfer yapilinca tazeden daha mi az şans acaba. Bileniniz var mi ? Bir de bu kadar zor seyi yasayip sacma bi sekilde transferden korkuyorum. Hem idrarim cok cabuk gelir normalde de tutamam rahatsiz olurum yani hemen yapilacak simdi transferde ya spekulum takilirken bi ay uy edip bi cinslik yaparsam ya takilamazsa benim yüzümden yada transfer sirasinda hareket edip ani refleksle biseyler yapip acikcasi herseyin icine edersem diye cok korkuyorum transfer deneyimi olanlar yazabilir mi hepinize selam sevgiler Rabbim bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin ❤
Kafamdaki deli soruları sormuşsunKızlar Merhababen özlem 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayı ve hareket azlıgı sebebiyle tüp bebek olabilir dediler. Biz tabii ilac bitkisel bircok şey denedik. Neyse Antalya memorialde tedavim basladı. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalim demisti cünkü yumurtan cok rahim dinlensin diye. 24 yumurta toplanmis. Ameliyattan sonra cok agrim oldu ozellikle sag tarafta. Pembe acik renkli bijac kere kanama gibi bisey oldu o kadar. Ama agrilarim var ara ara. Bugün embriyolar icin aradilar 24 den 20si kalmis iyi gidiyor dediler. Hersey yolunda dediler. Yarinda arayacaklar. Bu 5. Gün embriyosu dondurulup transfer yapilinca tazeden daha mi az şans acaba. Bileniniz var mi ? Bir de bu kadar zor seyi yasayip sacma bi sekilde transferden korkuyorum. Hem idrarim cok cabuk gelir normalde de tutamam rahatsiz olurum yani hemen yapilacak simdi transferde ya spekulum takilirken bi ay uy edip bi cinslik yaparsam ya takilamazsa benim yüzümden yada transfer sirasinda hareket edip ani refleksle biseyler yapip acikcasi herseyin icine edersem diye cok korkuyorum transfer deneyimi olanlar yazabilir mi hepinize selam sevgiler Rabbim bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin ❤
Rapor kısmı nasıl olur bilmiyorum ya izel klinik olduğu için rapor geçmiyor nasıl yapabilirim transferden sonraRahim durumuna gore karar verir zaten doktorun canım hayrlisi olsun tekrar güzel haberlerle gel
Canım rahim filmi ap ayrı bisey bildiğin emar yatıyorsun ve rahimdeki herşeyi görüyorlar bende ilk defa duydum ve gördüm ama bu daha kapsamliİlk defa duyuyorum canim. Rahim filmi cektirmis miydin daha once? Emar dedigin o mu oluyor. İnsallah en yakinda zamanda saglikli bir hamilelik yasayip bebegini kucagina alirsin
Sorunu bulmussunuz insallah en yakin zamanda hayaline de kavusursunCanım rahim filmi ap ayrı bisey bildiğin emar yatıyorsun ve rahimdeki herşeyi görüyorlar bende ilk defa duydum ve gördüm ama bu daha kapsamli
Bende raporsuz yaptriyorum tüp bebegi rapor islerini bilmiyorum canmRapor kısmı nasıl olur bilmiyorum ya izel klinik olduğu için rapor geçmiyor nasıl yapabilirim transferden sonra
Çok zor ama şunu biliyorum bırakmam lazım. Kendime dedim son paketim ve o bitince icmiyecegim diyeMaalesef bende kullanıyorum yerleştirme yapılınca kullanmamaya çalışacağım yada 1 hafta öncesinde şimdi azalttım günde en fazla 5 oluyo 1 paket içiyordum
Yok o değil canim transfer sonrası için rapor almam lazımBende raporsuz yaptriyorum tüp bebegi rapor islerini bilmiyorum canm
İnşallah içmezsinÇok zor ama şunu biliyorum bırakmam lazım. Kendime dedim son paketim ve o bitince icmiyecegim diye
Bende bilmiyorum ama tüpleri kapalı olanlar için hemen rapor çıkıyormuş öyle duymuştum peki bilgisi olan var mı nerde nasıl alınıyorYok o değil canim transfer sonrası için rapor almam lazım
Hmm anladım canım ama izin vermeleri gerekiyor yada saglık ocagna gidip rica et transfer oldugunu soyle grip gbi bisi yazabilirler belkiYok o değil canim transfer sonrası için rapor almam lazım
Olabilir bakalimHmm anladım canım ama izin vermeleri gerekiyor yada saglık ocagna gidip rica et transfer oldugunu soyle grip gbi bisi yazabilirler belki
benim de dün olmam lazımdı olsa da başlasam çok heyecanlıyım 2.denemem olacak :/ sizle yakın gideceğiz hemen hemenHadi gozun aydin canim bende bugun adet oldum.merkez arayip soylicek ilaclarimi
Bugün benim 43 gun oldu hala gelmedibenim de dün olmam lazımdı olsa da başlasam çok heyecanlıyım 2.denemem olacak :/ sizle yakın gideceğiz hemen hemen
Ne guzel canm olursun strese girme ondan gecikiyodur benimde 3. Denemem yarin basliyorum ilaclara |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?