- Konu Sahibi karamel Latte
-
bizde gittik merkeze bir aksilik olmazsa 16 ekimde transfer olacak,şehir dışından geldğim için dış takip yaptıracagızHadi gozun aydin canim bende bugun adet oldum.merkez arayip soylicek ilaclarimi
Insallah basarılı bir sekilde transferiniz gerceklesirKızlar Merhababen özlem 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayı ve hareket azlıgı sebebiyle tüp bebek olabilir dediler. Biz tabii ilac bitkisel bircok şey denedik. Neyse Antalya memorialde tedavim basladı. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalim demisti cünkü yumurtan cok rahim dinlensin diye. 24 yumurta toplanmis. Ameliyattan sonra cok agrim oldu ozellikle sag tarafta. Pembe acik renkli bijac kere kanama gibi bisey oldu o kadar. Ama agrilarim var ara ara. Bugün embriyolar icin aradilar 24 den 20si kalmis iyi gidiyor dediler. Hersey yolunda dediler. Yarinda arayacaklar. Bu 5. Gün embriyosu dondurulup transfer yapilinca tazeden daha mi az şans acaba. Bileniniz var mi ? Bir de bu kadar zor seyi yasayip sacma bi sekilde transferden korkuyorum. Hem idrarim cok cabuk gelir normalde de tutamam rahatsiz olurum yani hemen yapilacak simdi transferde ya spekulum takilirken bi ay uy edip bi cinslik yaparsam ya takilamazsa benim yüzümden yada transfer sirasinda hareket edip ani refleksle biseyler yapip acikcasi herseyin icine edersem diye cok korkuyorum transfer deneyimi olanlar yazabilir mi hepinize selam sevgiler Rabbim bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin ❤
Yaa agzindan bal damlıyo insallah canımmmIkiside tutacak gibi hissettim mesaji yazarken insallah tutunsunlar sana
Anladm canim benmde o tarihlerde olur tahminenbizde gittik merkeze bir aksilik olmazsa 16 ekimde transfer olacak,şehir dışından geldğim için dış takip yaptıracagız
Merhaba canım Hoş geldin aramıza transfer deneyimini iki kez yaşamış olarak söyleyeyim sana birincisi dondurulmuş embriyoların tutma olasılığı daha yüksektir ikincisi korkma 5 dakikalık bir işlem işlemden önce söylersin ben çok tutamam beni hemen alır mısınız diye çünkü sıra olabiliyor bazen önce seni alırlar.Kızlar Merhababen özlem 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayı ve hareket azlıgı sebebiyle tüp bebek olabilir dediler. Biz tabii ilac bitkisel bircok şey denedik. Neyse Antalya memorialde tedavim basladı. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Doktorum taze transfer yapmayalim demisti cünkü yumurtan cok rahim dinlensin diye. 24 yumurta toplanmis. Ameliyattan sonra cok agrim oldu ozellikle sag tarafta. Pembe acik renkli bijac kere kanama gibi bisey oldu o kadar. Ama agrilarim var ara ara. Bugün embriyolar icin aradilar 24 den 20si kalmis iyi gidiyor dediler. Hersey yolunda dediler. Yarinda arayacaklar. Bu 5. Gün embriyosu dondurulup transfer yapilinca tazeden daha mi az şans acaba. Bileniniz var mi ? Bir de bu kadar zor seyi yasayip sacma bi sekilde transferden korkuyorum. Hem idrarim cok cabuk gelir normalde de tutamam rahatsiz olurum yani hemen yapilacak simdi transferde ya spekulum takilirken bi ay uy edip bi cinslik yaparsam ya takilamazsa benim yüzümden yada transfer sirasinda hareket edip ani refleksle biseyler yapip acikcasi herseyin icine edersem diye cok korkuyorum transfer deneyimi olanlar yazabilir mi hepinize selam sevgiler Rabbim bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin ❤
İnşallah canım yaa ne bileyim denizi geçip derede boğulurumda ben geneldeMerhaba canım Hoş geldin aramıza transfer deneyimini iki kez yaşamış olarak söyleyeyim sana birincisi dondurulmuş embriyoların tutma olasılığı daha yüksektir ikincisi korkma 5 dakikalık bir işlem işlemden önce söylersin ben çok tutamam beni hemen alır mısınız diye çünkü sıra olabiliyor bazen önce seni alırlar.
Transfer sırasinda heyecandan çişi falan unutuyorsunkorkma ani bisey yapmazsin
Tesekkür ederimInsallah basarılı bir sekilde transferiniz gerceklesir
Dondurulmus embriyo transferi tazeden daha cok basarı gosteriyor bu nedenle doktorlar tarafndan eger zamanla ilgili skntı yoksa transferin dondurulupp yapılması tercih ediliyor... 5. Gun embriyosu artık blastokist oldugu icin anne rahmine tutunması daha kolay hale gelmis oluyor... bende transfer bekliyorum heyecanınızı anlıyorum ama o an stres yapmamak en iyisi doktor zaten guvenilir bir yere embriyoyu birakacaktr
Odaya aldıklarında 15-20 dakika kalkma Eğer tuvaletini tutacak durumda değilsen altına sürgü verelim diyorlar ben ilk denememde odaya gelir gelmez sürgü istemiştim sürgü'ye yapmıştım ama ikinci denememde çok sıkışma dım tutabildim yarım saat sonra tuvalete gidip yapmıştımİnşallah canım yaa ne bileyim denizi geçip derede boğulurumda ben geneldepeki sonra ne oluyor yani wcye gidemiyorsun napiyorsun. Yani sizinkinde nasil oldu ? Ne kadar yattiniz
hayırlsıyla tutarlar inşallah bebeklerimizAnladm canim benmde o tarihlerde olur tahminen
Insallah canimhayırlsıyla tutarlar inşallah bebeklerimiz
Bu demek canım düşük ve hamilelik oluşmasını engelliyorIlk defa duyuyorum ne tur bir hastalikmis
Rica ederim hepimiz icin hayırlısı olsun insallahTesekkür ederimo bırakırda ben huzur verirmiyim diye Hepimiz icin hayirlisi olur umarim
Anladım canım insallah tüp bebekle bebegine kavusursunBu demek canım düşük ve hamilelik oluşmasını engelliyor
Inşallah canimAnladım canım insallah tüp bebekle bebegine kavusursun
Tek mi cift mi embriyo transferi olacak doktorunuz bisi dedi miInşallah canim
Bu hafta kontrolüm var bakalm ozaman belli olacak canimTek mi cift mi embriyo transferi olacak doktorunuz bisi dedi mi
Rahim durumuna gore karar verir zaten doktorun canım hayrlisi olsun tekrar güzel haberlerle gelBu hafta kontrolüm var bakalm ozaman belli olacak canim
Yaa bende bugun oldumKızlar bugün adet oldum .Estrofeme başladım , 10 ekimde kontrol var , transfer tarihim belirlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?