- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.421
Benim iki gebeliğim de öyleydi. Hatta hiç midem bulanmadı ve kusmadım. Çok şükür rahat hamilelik geçiriyorum. Sadece son haftalarda burnum şiştiKızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic belirti yok
Kizlar test sonucumu aldim 11.gun 692 cıktı cok şükür ve dedigin gibi biraz göğüs hassasiyeti haricnde belirtim yok. Insallah saglikla ilerler. Hepiniz pozitifi görürsünüz insallah kizlar yavrumuzu kucagimiza almamizi nasip etsin RabbimKızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic belirti yok
Gözün aydın. Çok sevindimGünaydınlaaaarrr. Sonucum çıktıDün yani transferin 7.günü kan tahlili sonucum 277
ınsallah artmıstır canım beklıyoruz guzel haberlerınıBen de simdi kanimi verdim. İki gun once 121 cikmisti insallah cok guzel artmistir
Hiç belli olmaz kuzum ya İnan ki korkuyorum ağrılar var diye peşinen kendimi hayallere kaptırmak istemiyorum bi perşembe olsun da o zaman sevincem
İnşallah kuzum .Zaten adetime daha 10 gün var .İlaçları kullandgn surece adet olunmuyo diye bılıyorum bence tutunma belirtisi canım
Yaaa öylemi inşallah benimde öyle olur moral oldu çok sağol canımBenim iki gebeliğim de öyleydi. Hatta hiç midem bulanmadı ve kusmadım. Çok şükür rahat hamilelik geçiriyorum. Sadece son haftalarda burnum şişti
Maşallah canım çok güzel çıkmış değerinKizlar test sonucumu aldim 11.gun 692 cıktı cok şükür ve dedigin gibi biraz göğüs hassasiyeti haricnde belirtim yok. Insallah saglikla ilerler. Hepiniz pozitifi görürsünüz insallah kizlar yavrumuzu kucagimiza almamizi nasip etsin Rabbim
Bugün 7. Gün idrar testinde çıktı ama çatlatma vurulalı 14 gün oldu onun etkisi mi diye sevinemedimKaçıncı gün test yaptınız? Normal idrar testi mi?
14 gün geçtiyse etkisi kalmamıştır bence. Kalsa da pozitif çıkacak kadar yoktur. Yarın sabah da idrar testi yapın kesinleşirBugün 7. Gün idrar testinde çıktı ama çatlatma vurulalı 14 gün oldu onun etkisi mi diye sevinemedim
Aynen canım inşallah vardır14 gün geçtiyse etkisi kalmamıştır bence. Kalsa da pozitif çıkacak kadar yoktur. Yarın sabah da idrar testi yapın kesinleşir
LotusKızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic
Masallah cok sevindim insallah kat kat artmaya devam ederKizlar test sonucumu aldim 11.gun 692 cıktı cok şükür ve dedigin gibi biraz göğüs hassasiyeti haricnde belirtim yok. Insallah saglikla ilerler. Hepiniz pozitifi görürsünüz insallah kizlar yavrumuzu kucagimiza almamizi nasip etsin Rabbim
ayy inşallah kuzumm üzülüyordum bende belirti yok bugun 5. gün diye ama duyunca böyle inşallah hamileliğimizde öyle sakince güzel bir şekilde geçerRegen_ benim de bugün 22. Günüm transferden sonra yarın kese görmeye gidecem ama hiçbir belirtim yok hala inşallah olmadan hamileliğimiz geçer bence böylesi daha iyi
Sende bebişim sendeeeAy seromm duygulandim yaaAllah razi olsun kuzummm iyiki varsiniz iyiki ❤
Hayirli olsun canim insallah degerlerin katlanarak artar saglikli sekilde devam ederKizlar keseyi ve kalp atisini ne zaman görmeye basladiniz testten sonra
Amin canim insallah cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?