- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.441
Heyecanli misinAmin canim insallah cok sagol❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanli misinAmin canim insallah cok sagol❤
Suanda degilim daha evdeyimHeyecanli misinsimdi o gunume geri dondum seni okuyunca
![]()
Canim biz ayni gün transfer olduk sanirim. 17 ekim 5. gün embriyosu. Benimde sünden beri adet agrisi gibi degil gibi farkli bi agrim oluyo ara ara cok uzun sürmüyoKızlar benim 1-2 saattir çok değişik bir şekilde karnım ağrıyor Ya .İnşallah kötü bir şey değildir , ilaçlardan böyle ağrır mı bilmiyorum .Anlam veremedim , daha önceki transferimde böyle olmamıştı
İnsallah son olur saglikla kucagina alirsinSuanda degilim daha evdeyimama merkeze gidince heycan baslicak eminim kaçinci denemem olursa olsn heyecan hep ayni oluyo
![]()
Insallah canimHayirli olsun canim insallah degerlerin katlanarak artar saglikli sekilde devam ederbenim 8 ekim test gunumdu 19 ekim pazarteside yani dun keseyi gorneyi cagirdi ama gidemedigim icin yarin gitcem insallah
Cok şükür canim insallahMasallah cok sevindim insallah kat kat artmaya devam ederben senden bir gun sonra transfer oldum. Senin tek embriyo muydu cift mi?
Yok canim hic bi belirti yok bende basta cok ufak bi lekelenme oldu onunInsallah canimbeni de 2 hafta sonra cagirdi bakalim insallah görürüz minnoslarimizi
senin durumun nasil canim belirtin var mi
Seninki daha erken tutunur canım.Tutunma ağrısı olabilir yaşadıklarımız .İnşallah ikimzinde pozitif olurCanim biz ayni gün transfer olduk sanirim. 17 ekim 5. gün embriyosu. Benimde sünden beri adet agrisi gibi degil gibi farkli bi agrim oluyo ara ara cok uzun sürmüyo
Insallah böyle güzel güzel geçiririz bu süreciYok canim hic bi belirti yok bende basta cok ufak bi lekelenme oldu onundisinda bi belirtim yok hala
Benim iki gun once 121 cikti bugun de 237 ciktiCok şükür canim insallahsenin kac cikmisti. Tek embriyo canim
Cok sukur canim katlanmış güzel kacinci gündesinBenim iki gun once 121 cikti bugun de 237 ciktiIyi mi acaba
Bence gayet iyi canım .Zaten %60 artış olması lazım .Senin 2 katı artmış , gayet güzelKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum![]()
Güzel artmış kuzum yüzde 60 ın üzerinde artış olmasını bekliyor doktorlar katlanarak daha da artsın inşallahKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum![]()
Bence gayet iyi canım .Zaten %60 artış olması lazım .Senin 2 katı artmış , gayet güzel
InsallahInsallah böyle güzel güzel geçiririz bu süreci![]()