- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.441
Heyecanli misin simdi o gunume geri dondum seni okuyuncaAmin canim insallah cok sagol❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanli misin simdi o gunume geri dondum seni okuyuncaAmin canim insallah cok sagol❤
Suanda degilim daha evdeyim ama merkeze gidince heycan baslicak eminim kaçinci denemem olursa olsn heyecan hep ayni oluyoHeyecanli misin simdi o gunume geri dondum seni okuyunca
Canim biz ayni gün transfer olduk sanirim. 17 ekim 5. gün embriyosu. Benimde sünden beri adet agrisi gibi degil gibi farkli bi agrim oluyo ara ara cok uzun sürmüyoKızlar benim 1-2 saattir çok değişik bir şekilde karnım ağrıyor Ya .İnşallah kötü bir şey değildir , ilaçlardan böyle ağrır mı bilmiyorum .Anlam veremedim , daha önceki transferimde böyle olmamıştı
İnsallah son olur saglikla kucagina alirsin Ben stresten ölmüştümSuanda degilim daha evdeyim ama merkeze gidince heycan baslicak eminim kaçinci denemem olursa olsn heyecan hep ayni oluyo
Insallah canim beni de 2 hafta sonra cagirdi bakalim insallah görürüz minnoslarimizi senin durumun nasil canim belirtin var miHayirli olsun canim insallah degerlerin katlanarak artar saglikli sekilde devam eder benim 8 ekim test gunumdu 19 ekim pazarteside yani dun keseyi gorneyi cagirdi ama gidemedigim icin yarin gitcem insallah
Cok şükür canim insallah senin kac cikmisti. Tek embriyo canimMasallah cok sevindim insallah kat kat artmaya devam eder ben senden bir gun sonra transfer oldum. Senin tek embriyo muydu cift mi?
Yok canim hic bi belirti yok bende basta cok ufak bi lekelenme oldu onun disinda bi belirtim yok halaInsallah canim beni de 2 hafta sonra cagirdi bakalim insallah görürüz minnoslarimizi senin durumun nasil canim belirtin var mi
Seninki daha erken tutunur canım.Tutunma ağrısı olabilir yaşadıklarımız .İnşallah ikimzinde pozitif olurCanim biz ayni gün transfer olduk sanirim. 17 ekim 5. gün embriyosu. Benimde sünden beri adet agrisi gibi degil gibi farkli bi agrim oluyo ara ara cok uzun sürmüyo
Insallah böyle güzel güzel geçiririz bu süreciYok canim hic bi belirti yok bende basta cok ufak bi lekelenme oldu onun disinda bi belirtim yok hala
Benim iki gun once 121 cikti bugun de 237 cikti Iyi mi acabaCok şükür canim insallah senin kac cikmisti. Tek embriyo canim
Cok sukur canim katlanmış güzel kacinci gündesinBenim iki gun once 121 cikti bugun de 237 cikti Iyi mi acaba
Bence gayet iyi canım .Zaten %60 artış olması lazım .Senin 2 katı artmış , gayet güzelKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum
Insallah olacak hepinize dua ediyorum
Güzel artmış kuzum yüzde 60 ın üzerinde artış olmasını bekliyor doktorlar katlanarak daha da artsın inşallahKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum
Bence gayet iyi canım .Zaten %60 artış olması lazım .Senin 2 katı artmış , gayet güzel
InsallahInsallah böyle güzel güzel geçiririz bu süreci