- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.381
Nasıl bi ağrı canım adet ağrısı gibiyse normal bende adet olcam diye korkuyorum bazen ole agrıyorKızlar benim 1-2 saattir çok değişik bir şekilde karnım ağrıyor Ya .İnşallah kötü bir şey değildir , ilaçlardan böyle ağrır mı bilmiyorum .Anlam veremedim , daha önceki transferimde böyle olmamıştı
Ne zaman transfer oldun canım?Kızlar benim 1-2 saattir çok değişik bir şekilde karnım ağrıyor Ya .İnşallah kötü bir şey değildir , ilaçlardan böyle ağrır mı bilmiyorum .Anlam veremedim , daha önceki transferimde böyle olmamıştı
17 sinde oldum canım ,3.gün embriyosuNe zaman transfer oldun canım?
Ayyy valla biraz enerjım dussun girip grubu okuyrm mutlu oluyorumAyy bende okudukça mutlu oluyorum .İnşallah bizimkilerde tutunur
Dün adet ağrısı gibi ağrılaırm oldu ,bugün daha değişikNasıl bi ağrı canım adet ağrısı gibiyse normal bende adet olcam diye korkuyorum bazen ole agrıyor
Aynen canım nasip Ya .Kaliteye , güne , hücre sayısına bakmıyor sanırım bu işler , bekleyip göreceğiz bakalım inşallah bizde pozitifi göreceğizAyyy valla biraz enerjım dussun girip grubu okuyrm mutlu oluyorumbi de 3. Gundekiler bir bereketlı ki canım hahah ben ilk cok üzülmüştüm 5 degıl diye sonra anladım ki genetgı normalse 3 5 farketmiyo
İnşallah tutunma belirtisidir. İki gebeliğimde de adet olacakmış gibi günlerce ağrım oldu. Hatta gebeliğin sekizinci, on ikinci haftalarında yani normal adet tarihine denk gelen haftalarda da ağrı oldu.17 sinde oldum canım ,3.gün embriyosu
Benimde öyle oluyor bazen tek taraf kasıl ağrıyor bazen de adet ağrısı gibi hala devam ediyor ağrılar bugun transferden sonraki 7.gün. İyi düşünelim Allah’ın izniyle sağlıkla bebişlerimiz bizimleDün adet ağrısı gibi ağrılaırm oldu ,bugün daha değişik
Canım ben meslekçiyim .Drrslerimiz başladı , dün 1 saatliğine gittim geldim , arabayla yakın okulum zaten .Bugün dersim yoktu .İki gün var kendimi yormadan derse gireceğim .Sürekli evde olmak bana iyi gelmiyor hiç , kafayı çok takıyorum stres oluyorum .İnşallah benimde tutunma belirtileridir , fazla umutlanmak istemiyorumİnşallah tutunma belirtisidir. İki gebeliğimde de adet olacakmış gibi günlerce ağrım oldu. Hatta gebeliğin sekizinci, on ikinci haftalarında yani normal adet tarihine denk gelen haftalarda da ağrı oldu.
Evde misin, branşın ne?
Benim Türkçe. Biz 8.sınıflara derse başkadık ama 10 gün rapor aldım. Çok kötü denk geldi transfer tarihi. Tedaviye temmuzda başlamıştık oysa
İnşallah canım , senin ki zaten pozitif Allah’ın izniyleBenimde öyle oluyor bazen tek taraf kasıl ağrıyor bazen de adet ağrısı gibi hala devam ediyor ağrılar bugun transferden sonraki 7.gün. İyi düşünelim Allah’ın izniyle sağlıkla bebişlerimiz bizimle
Ben ilçede çalışıyorum. 45 dakika uzaklıkta. O yüzden rapor aldım mecburen. Transfer olduğum hastane de 2 saat uzakta. Yol etkilememiştir İnşallah tutunur minnoşlarımızCanım ben meslekçiyim .Drrslerimiz başladı , dün 1 saatliğine gittim geldim , arabayla yakın okulum zaten .Bugün dersim yoktu .İki gün var kendimi yormadan derse gireceğim .Sürekli evde olmak bana iyi gelmiyor hiç , kafayı çok takıyorum stres oluyorum .İnşallah benimde tutunma belirtileridir , fazla umutlanmak istemiyorum
Kacinci gunun ,kacinci gun embriyosu? En iyisi kan verip 2 gunde bir takip etmek. Ayni korkular bende de var. Insallah saglikla buyur bebeklerimiz hepimizinBende yaptım predictor ile foto cekince oldukça az ama gerçekte daha fazla göründü.ancak zayıf bi cizgi cikti.o yüzden korkuyorum once de bi kez
Evet canım alttan baktılar kalbi hem alttan hem karından duyduk aynı gün. Doktor tek bebek ise karından da görebiliriz değerin yüksek demişti çok şükür ki karından görülmedi çünkü ikiside vardı.Alltan mı baktılar canım kese için
Yok canım inşallah hiç öyle düşünme , hem sen bizden daha tecrübelisinBen ilçede çalışıyorum. 45 dakika uzaklıkta. O yüzden rapor aldım mecburen. Transfer olduğum hastane de 2 saat uzakta. Yol etkilememiştir İnşallah tutunur minnoşlarımız
Yumrtlama donemindeki gibi akinti olmustu bende.progestana baslayana kadar da devam etti o akinti.Kizlar transfer öncesi estrofen kullanıp akıntısı olan oldu mu acaba?
Ben de geçen hafta işe başlayınca çok mutlu oldum. Çalışmayı çok özlemiştim. Canlı dersler kesmiyorduYok canım inşallah hiç öyle düşünme , hem sen bizden daha tecrübelisinEvet benimde öyle olsaydı bende rapor alırdım.Kendi özel aracımla gidiyorum okula , sadece 10 dk sürüyor .Ve yormadan okulda ders işliyorum , zaten çok öğrenci yok .Çalışmak bu dönemde bana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?