- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.401
İyi dusun iyi olsun canim bende de hep kasik agrisi olmustu hala daha oluyorKızlar benim 1-2 saattir çok değişik bir şekilde karnım ağrıyor Ya .İnşallah kötü bir şey değildir , ilaçlardan böyle ağrır mı bilmiyorum .Anlam veremedim , daha önceki transferimde böyle olmamıştı
İnşallah canımİyi dusun iyi olsun canim bende de hep kasik agrisi olmustu hala daha oluyor
Evet senin çok uzakmış canım ya .Bu şartlarda en iyisi izne ayrılmak .Ben devam edeceğim pozitif olursa .Tabi şartlar neyi gösterir bilememBen de geçen hafta işe başlayınca çok mutlu oldum. Çalışmayı çok özlemiştim. Canlı dersler kesmiyorduAz öğrenci ile ders işlemek ne güzelmiş. Ben gebe kalırsam ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. 1,5saat araba kullanınca çok yoruluyorum. Ders saatim çok fazla. Maskeyle anlatınca havasızlıktan başım dönüyor. Herhalde çalışmam. 9 gün sonra belli olacak
Hiç belli olmaz kuzum ya İnan ki korkuyorum ağrılar var diye peşinen kendimi hayallere kaptırmak istemiyorum bi perşembe olsun da o zaman sevincemİnşallah canım , senin ki zaten pozitif Allah’ın izniyle
Evet şu an hiçbir şey belli değil. Tüm okullar açılacak yakında. Salgın yine patlarsa ne olur bilmiyorum. İnşallah Sağlıkla, güzel haberlerle atlatırız bu dönemiEvet senin çok uzakmış canım ya .Bu şartlarda en iyisi izne ayrılmak .Ben devam edeceğim pozitif olursa .Tabi şartlar neyi gösterir bilemem
Benim de aynı öyle yumurtlama dönemindeki gibi merak ettim birşey olur mu diyeYumrtlama donemindeki gibi akinti olmustu bende.progestana baslayana kadar da devam etti o akinti.
Ben kullanıyorum her gün sabah ve akşam olmak üzere yarım deltacortril alıyorumKızlar transferden sonra deltacortil kullanan var mı hala devam ediyor musunuz kac gün kullandınız?
Allahım banada nasip etsin 10. Gün değerim 413 tü benımde çift trasnfer sabaha kadar uyuyamadm sürekli belirti arıyorumiçim bomboş hissiz gibiyimEvet canım alttan baktılar kalbi hem alttan hem karından duyduk aynı gün. Doktor tek bebek ise karından da görebiliriz değerin yüksek demişti çok şükür ki karından görülmedi çünkü ikiside vardı.
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum gerçekten biz napıcaz böyleKızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic belirti yok
İlaçları kullandgn surece adet olunmuyo diye bılıyorum bence tutunma belirtisi canımCanım ben meslekçiyim .Drrslerimiz başladı , dün 1 saatliğine gittim geldim , arabayla yakın okulum zaten .Bugün dersim yoktu .İki gün var kendimi yormadan derse gireceğim .Sürekli evde olmak bana iyi gelmiyor hiç , kafayı çok takıyorum stres oluyorum .İnşallah benimde tutunma belirtileridir , fazla umutlanmak istemiyorum
Bence şuan hiç stres oluşturma. Kese gününe kadar hep iki tane yavru seninleymiş gibi düşün ve ona göre dikkatli davran gerisi Allahın nasip ettiği kadar olacakAllahım banada nasip etsin 10. Gün değerim 413 tü benımde çift trasnfer sabaha kadar uyuyamadm sürekli belirti arıyorumiçim bomboş hissiz gibiyim
Bende hic belirti olmadi canim sadece transferden 6 gun sonra cok cok ugak bi acik kahverengi leke geldi onun disinda hic bir belirtim yok yarin keseyi gormeye gitcem insallah hayirlisiyla gorurum icim rahatlarKızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic belirti yok
İlk defa duydum 7.gün maşallah15 ekimde 7. Gün blast transferi olmuştum ya ben :) en erken ne zaman test yapabilirim yaa
Evet bıçak saplanır gibi ağrı bende de olmuştu.ve bir anda kalktığımda kasıklarıma ağrı giriyordu.yanma gibi haydi hayırlısıBenim göğüslerim balon gibi oldu birde sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var bi gidiyor bir geliyor anlayamadım inşallah hayırlısı olurda bizde güzel haberlerle buraya geliriz
bennn kuzum test gunum pazartesıydı pazar gunune kadar hıc bır belırtım olmadı.Pazar adet sancısı gıbı karnım agrıdı dedım geldı gelecek pazrtesı pozıtıf aldım ogunde aynı sekılde agrım vardıKızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic belirti yok
Kızlar belirtisiz hamile oldugunu öğrenenler kimlerdi acaba bende hic belirti yok
Bende hic belirti olmadi canim sadece transferden 6 gun sonra cok cok ugak bi acik kahverengi leke geldi onun disinda hic bir belirtim yok yarin keseyi gormeye gitcem insallah hayirlisiyla gorurum icim rahatlar
bennn kuzum test gunum pazartesıydı pazar gunune kadar hıc bır belırtım olmadı.Pazar adet sancısı gıbı karnım agrıdı dedım geldı gelecek pazrtesı pozıtıf aldım ogunde aynı sekılde agrım vardıherkeste belırtı olacak dıye bısey yok zaten
Çok sağ olun kızlar umut oldunuzİnan karnım belirene kadar ki çok geç belirdi ikiz olmasına rağmen 4.5 aylıkken beşik bakmaya gittiğimizde adam bebek evde mi ne kadarlık demişti çok sinir olmuştum. Ben karınım çıkıp derim gerilmeye bebeklerim kilo alıp artık burdayız diyene kadar aptalca dolaştım ortalıkta bir salaklık vardı üstümde yani pekte bir belirti yok keseyi gördükten sonra kasık ağrısı falanda geçmişti.
Tabiki hemen ekliyorum❤Merhaba. Ben dün transfer oldumbeni de listeye ekler misiniz
KorkmaAy çok heycanlıyım çok korkuyorum kese görüncek mi dolu mu diye akşam 5.30 gidicem
Kaçıncı gün test yaptınız? Normal idrar testi mi?Hiç belli olmaz kuzum ya İnan ki korkuyorum ağrılar var diye peşinen kendimi hayallere kaptırmak istemiyorum bi perşembe olsun da o zaman sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?