- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.461
Insallah cok tesekkur ederimmGüzel artmış kuzum yüzde 60 ın üzerinde artış olmasını bekliyor doktorlar katlanarak daha da artsın inşallah
kuzum benım doktorda %60 artıs beköıyoruz demıstı olmus çok şükür hadı gözünaydınKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum
Insallah canim hepimizin kat kat artsinkuzum benım doktorda %60 artıs beköıyoruz demıstı olmus çok şükür hadı gözünaydındarısı da yarın benim başıma
30unda gel dedi doktorum ama kan yavaş ilerliyor gbi doktorum değer biraz düşük ama yine de pozitif iki gün sonra tekrarla dedi sen ne zaman gidiyorsun ?B Birboncukannesi sen ne zaman gidiyosun kontrole? Seninle transfer günlerimiz ayniymiş
Ben cuma gidiyorum bakalım görebilecek Miyiz keseyi? Değerin kaçıncı günde kaç çıkmıştı30unda gel dedi doktorum ama kan yavaş ilerliyor gbi doktorum değer biraz düşük ama yine de pozitif iki gün sonra tekrarla dedi sen ne zaman gidiyorsun ?
12.gün değerim 208.34 çıkmıştı sanırım 15.gün de 324 küsürlü çıktı perşembe bi daha ver dedi işte. İlh gebeliğimde de test gününden 15gün sonrasına çağırmıştı direk kalp atışlarını falan duymuştuk. Bakalım bi daha vericem kn o zaman ne olcakBen cuma gidiyorum bakalım görebilecek Miyiz keseyi? Değerin kaçıncı günde kaç çıkmıştı
İnşallah görürsünz canımBen cuma gidiyorum bakalım görebilecek Miyiz keseyi? Değerin kaçıncı günde kaç çıkmıştı
Allah in izniyle olur inşallah canm. Hepimiz ayni durumdayiz aslında kese ve kalp atışı duymadan rahat edemeyeceğiz malesef. Hakkımızda hayirlisi olsun. Dualarim hepimiz için12.gün değerim 208.34 çıkmıştı sanırım 15.gün de 324 küsürlü çıktı perşembe bi daha ver dedi işte. İlh gebeliğimde de test gününden 15gün sonrasına çağırmıştı direk kalp atışlarını falan duymuştuk. Bakalım bi daha vericem kn o zaman ne olcakİçimde de olmıcak gbi bişey var niyeyse
Evet haklısın sanırım hepimiz kese be kalp atışını duyamadan ikna olmıcazAllah in izniyle olur inşallah canm. Hepimiz ayni durumdayiz aslında kese ve kalp atışı duymadan rahat edemeyeceğiz malesef. Hakkımızda hayirlisi olsun. Dualarim hepimiz için
Sizin değerler kaçtı ?Allah in izniyle olur inşallah canm. Hepimiz ayni durumdayiz aslında kese ve kalp atışı duymadan rahat edemeyeceğiz malesef. Hakkımızda hayirlisi olsun. Dualarim hepimiz için
Çok şükür canım gayet iyi artmış inşallah sağ salim kucagına alırsınBenim iki gun once 121 cikti bugun de 237 ciktiIyi mi acaba
Cok sagol canim insallah hepimiz alalim kucaklarimizaÇok şükür canım gayet iyi artmış inşallah sağ salim kucagına alırsın
Baska dondurulmusun var mi?Kizlar merhaba kontrol gunum geldi yarin transfer gunum belli olcak bugun hastaneden aradilar ve 5embriyonuzun bugun 1senesi oldu bakim ücreti adi altinda 300tl istediler sinir oldum tam zamaninda
Benimde 10.gün 138 çıktı. 12.gün de 407 çıktı. Doktor 10 gün sonra gel dedi cumayi bekliyorum bakalımSizin değerler kaçtı ?
Benden bir yıllık dondurma için 2200 TL istedilerKizlar merhaba kontrol gunum geldi yarin transfer gunum belli olcak bugun hastaneden aradilar ve 5embriyonuzun bugun 1senesi oldu bakim ücreti adi altinda 300tl istediler sinir oldum tam zamaninda
Maşallah güzel çıkmış daim olsun ilerlesin sağsağlim inşallahBenimde 10.gün 138 çıktı. 12.gün de 407 çıktı. Doktor 10 gün sonra gel dedi cumayi bekliyorum bakalım
Evet cnm transfer olucam embriyomla beraber 5taneBaska dondurulmusun var mi?
Cnm ben ilk tedavimde dondurma ucreti icin 6embriyoya 3000tlvermistim 1senedir 5embriyom duruyodu ikinciyi transfer ettircekken bugun iste bakim ucreti 300tl istedilerBenden bir yıllık dondurma için 2200 TL istediler
Resmen sömürüyorlar bizi yaCnm ben ilk tedavimde dondurma ucreti icin 6embriyoya 3000tlvermistim 1senedir 5embriyom duruyodu ikinciyi transfer ettircekken bugun iste bakim ucreti 300tl istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?