- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Kabizlik neden oluyo ve hangi surecte oluyo?Benimde en büyük korkum kabizlik
İlaçlarda n kaynakli oluyor canimKabizlik neden oluyo ve hangi surecte oluyo?
evet dondurulmus ınsallah hersey yolunda gıderDondurulmuş mu canım benımde naturel olacak transfer sonrası ilaç kullanıcam
Kesinlikle bu tarz şeyleri düzenli yapmak zararlı olabilirYa onu ben de dusundum biliyo musun bu sefer fazla kalinlasmasin
Bir sorunum olmadi hic
Bende 29 eylülde kan vericem transferde o hafta olacak bakalım hayırlısı inşallah son olurevet dondurulmus ınsallah hersey yolunda gıderher ikimiz ıcınde..ekim ortası tahmını dedıler gun soylemedıler
ben ılacsız transfer olacam bugun 3.gunum dogal siklusta dedıler hıc ılac kullanmayacam ama yumurtamı ne yapacaklar bılemedımKesinlikle bu tarz şeyleri düzenli yapmak zararlı olabilir
Anlamadım canım dondurulmuş embriyon yok mu şuanben ılacsız transfer olacam bugun 3.gunum dogal siklusta dedıler hıc ılac kullanmayacam ama yumurtamı ne yapacaklar bılemedım
dondurulmus embrıyoyı transfer edecekler ama bu ay salınacak olan yumurta neolacak?? onu anlayamadımAnlamadım canım dondurulmuş embriyon yok mu şuan
Onlara bişey olmıycak sonuçta yumurta uyarmak için herhangi bi işlem yapılmayacak ama yumurtalar değil transferi ilaçsız gerçekleştirmekdondurulmus embrıyoyı transfer edecekler ama bu ay salınacak olan yumurta neolacak?? onu anlayamadım
Doktorunuz kimBende 29 eylülde kan vericem transferde o hafta olacak bakalım hayırlısı inşallah son olur
Ankarada tedavi görüyorumDoktorunuz kim
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnkarada tedavi görüyorum
Benim kalinlasmada sıkntim yok ama 2 denememde ictim canm hergun 1 bardak bi problem olmuyo korkmayinRAhim kalınlaşma problemin yoksa nar suyu içmeni tavsiye etmem canım avakoduyu bende tüketiyorum
Korkma canm litre litre icmiyosun hergun 1 bardak iciceksin ve 1 sise bitir yeter ben 2 dememde de ictim hic bi sıkntim olmadiYa onu ben de dusundum biliyo musun bu sefer fazla kalinlasmasin
Bir sorunum olmadi hic
Ah gecmez o kabizlik hic biseye benzemiyo canim ben ikinci denememde kabizlik yasamamistim yaptiklarimi soyliyim sana.Bol su içtim kayısı yedim hoşaf yaptım geçmedi. Bu kez transfer günüm belli olursa bir hafta öncesinden ilaç icecem
Ben hiç o ilacı içmedim transfer olduktan sonra sabah ve gece kayısı hoşafı içtim hiç de kabız olmadım tavsiye ederim :)Bol su içtim kayısı yedim hoşaf yaptım geçmedi. Bu kez transfer günüm belli olursa bir hafta öncesinden ilaç icecem
Arkadasim benim senin vucuda etki etmis ama o ilaclarim yaptigi kabizlik oyle beter oluyoki bilirsin yaniBen hiç o ilacı içmedim transfer olduktan sonra sabah ve gece kayısı hoşafı içtim hiç de kabız olmadım tavsiye ederim :)
Tuttu mu canımAh gecmez o kabizlik hic biseye benzemiyo canim ben ikinci denememde kabizlik yasamamistim yaptiklarimi soyliyim sana.
Transferden 1 gun once lavman aldim eczaneden onu kullandim en azindan bagirsaklarimi bosaltmak adina istersen yaparsin.
Sonrasinda duphalac surubu hergun sabah aksam ictim yedigim kayisilar filan cabasi hergun 1 tane activiya yogurt yedim 1 bardak kefir ictim armut yedim bol yesillikli salata yedim sabahlari cok rahattim hic kabiz olmamistim
Hayir malesef kabizlik yasadigim denemem tutmamisti.Tuttu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?