- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
Merhaba transfer tarihleri belli olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet olmayı bekliyorum canım. Toplamadan kaç gün sonra adet olmustunuzMerhaba transfer tarihleri belli olan varmi
Benim 8 Ekim görünüyor Allahtan bir mani olmazsaMerhaba transfer tarihleri belli olan varmi
12 gün sonra adet olmuşum canimBen adet olmayı bekliyorum canım. Toplamadan kaç gün sonra adet olmustunuz
Bende 7 ekim.canim aksilik olmazsaBenim 8 Ekim görünüyor Allahtan bir mani olmazsa
Oh ne guzel ben daha olamadim ya guya yarın olucamBende 7 ekim.canim aksilik olmazsa
Ney canım adet miOh ne guzel ben daha olamadim ya guya yarın olucam
Evet canim yarin olucam ama hic bir belirtim yok bekliyorum ya simdi gelmezNey canım adet mi
He bizim dediğimiz tarih transfer tarihimiz :)Evet canim yarin olucam ama hic bir belirtim yok bekliyorum ya simdi gelmez
Ben senden once olurum heralde canimBenimde 5 gün kaldı adetime tabi gecikir mi bilmiyorum
Ay pardon ozamanHe bizim dediğimiz tarih transfer tarihimiz :)
Olursun canım transfer arasında da 3-4 gün oynar herhaldeBen senden once olurum heralde canim
Ya insallah oyle olur hersey yolunda gitsindeOlursun canım transfer arasında da 3-4 gün oynar herhalde
İnşallah canım , ben öyle duygusuzum bu transferde olursa olur olmazsa yeni tedaviye başlarız kafasındayım .Bilmiyorum , nasıl olacakYa insallah oyle olur hersey yolunda gitsinde
Ay bizde ayni esimle 3. Denemeyi yaptigimiz halde bugun yine olursa olur olmazsa napalim bidaha deneriz dedim esimde olucak olana kadar yapicaz sen merak etme dusunme boyle dediİnşallah canım , ben öyle duygusuzum bu transferde olursa olur olmazsa yeni tedaviye başlarız kafasındayım .Bilmiyorum , nasıl olacak
Bencede olmazsa bidaha deneme şansımız var bende o kafadayım. bakalım kaçıncı denemede olacakAy bizde ayni esimle 3. Denemeyi yaptigimiz halde bugun yine olursa olur olmazsa napalim bidaha deneriz dedim esimde olucak olana kadar yapicaz sen merak etme dusunme boyle dedi
Insallah ilk denemede olur canmBencede olmazsa bidaha deneme şansımız var bende o kafadayım. bakalım kaçıncı denemede olacak
İnşallah Rabbim nasip eder canımAy bizde ayni esimle 3. Denemeyi yaptigimiz halde bugun yine olursa olur olmazsa napalim bidaha deneriz dedim esimde olucak olana kadar yapicaz sen merak etme dusunme boyle dedi