- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.801
şöyle 200 falan görelim inşallahBiraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmis
Ben bakmayacagim zaten esime dedim sen takip et diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle 200 falan görelim inşallahBiraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmis
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben dayanamayıp 1 buçuk saatte almıştım sonucumu.Biraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmis
en guzeli canim. Bende doktoruma yazdim. Transferden sonra esimle ve annemle konusurmusunuz diye beni 12 gun boyunca yataga baglamasinlar dedim. Acikogretime gidiyorum imamhatip 2 gun okula gitmem gerekiyor. Kendimi daha iyi hissetcegimi biliyorum ve inaniyorumki biz tedbiri tabikide alicaz ama bi taksiye binip bi yere gitmekten bir sakinca olcagini sanmiyorum. Yani her an bisey olcak kafasinda degilim. Rabbim nasip ederse her turlu verirAynen canım bende öyle düşünüyorum .dün sürekli dinlendim ama çok sıkıldım.Zaten yarın okula başlayacağım , derslerimde az ve yorucu değil zaten .En azından kafam dağılıyor .Sürekli evin içinde strese giriyorum ben
Ay hadi kuzum insaAllah cikar icime heves dustu resmenBen de bugün test yaptirmayi dusunuyorum. 10.gun 3.gun embriyosu. Erken olmaz dimi?
Insallahh hepimiz guzel haberler alalimm az once bakti esim cikmamis dahaInşallah güzel sonuçlar alırsınız ben dayanamayıp 1 buçuk saatte almıştım sonucumu.
Sabrsızlıkla bekliyoruzInsallahh hepimiz guzel haberler alalimm az once bakti esim cikmamis daha
Üç gün embriyosu hep korkuyordum ağlamakta tükendim rabbim bilemiyorum ki olur olmaz derken dört gün geçer mi bilemiyorum allahım bende sizin sonuçunuzu bekliyorum öyle allahım olur mu dersinizAy hadi kuzum insaAllah cikar icime heves dustu resmen
n mı bakıyorsunuzInsallahh hepimiz guzel haberler alalimm az once bakti esim cikmamis daha
E nabızda
n mı bakıyorsunuz
Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum .Öyle olsaydı doktorlar sürekli yatın , hiç kalkmayın derlerdi .İnternetten de araştırdım , bilimsel hiç bir yanı yok yatmanın .Rabbim verecekse , nasip olacaksa her türlü oluyor .Ağır bir iş yapmadığımız bir sürece sıkıntı yok bencede .Temizlik felan yapmıyorum zaten , ama okula gidip gelmekle bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum , zaten arabayla 10 dk okulen guzeli canim. Bende doktoruma yazdim. Transferden sonra esimle ve annemle konusurmusunuz diye beni 12 gun boyunca yataga baglamasinlar dedim. Acikogretime gidiyorum imamhatip 2 gun okula gitmem gerekiyor. Kendimi daha iyi hissetcegimi biliyorum ve inaniyorumki biz tedbiri tabikide alicaz ama bi taksiye binip bi yere gitmekten bir sakinca olcagini sanmiyorum. Yani her an bisey olcak kafasinda degilim. Rabbim nasip ederse her turlu verir
Hastanenin kendi sitesindenE nabızda
n mı bakıyorsunuz
Heyecanla bekliyoruz canımBiraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmis
Benim 24 ü Cumartesi günüAyni gun transfer olmustuk ne zaman dediler sana test gununu benim persembe ama salı gunu saglik ocaginda yaptiricam oyle planladim kafamda :)
Evet sadece betakızlar kan testı verdıgınızde sadece beta baktırıyosunuz dımı bende yarın sabah mesai oncesı acilden verecem de sadece beta isteyeyım
Güzel tavsiye, canım kefirim yaaa çok severim, ne zamandır almıyordum.Az az ye kefir ic activia ye bende bugun baslicam
Sabah biraz zeytinyağı devireyim o zamanZeytin yağı içebilirsin aç karna, salatalık yiyebilirsin bunlarda olumlu etkiler, kırmızı pancar kabak bunları tüketebilirsin bağırsakları çalıştırıyor.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sanki kendiminkini bekliyormuş gibi heyecanlandımHastanenin kendi sitesinden