- 12 Mart 2019
- 14.822
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.781
Az az ye kefir ic activia ye bende bugun baslicamNormalde çok rahat biriyimdir ama bu kabızlık kafama takılmaya başladı iki gündür. Bugün gidip kuru incir alıcam, ama insülin direncim de var çok da incir yiyemem :) bakalım nasıl olacak.
Bende öyle düşünüyorum canım , sonradan fikrim değişmezse tam zamanında kan vereceğimBenımde 3. Gun emb transferım olcak ben 12. Gunden once yapamam heraldekanda cıkmazsa onceden bosuna bebegı üzerim diye korkuyrm
Bilemedim bende, doktorum pazartesi demisti. Olmazsa bugun verim. Olmadi sali bi daha veririm.Canım bana 12.gün dediler 3.gün embriyosu için ama bence azda olsa çıkar , yine de sen bilirsin
Amin canim benim insallahhh ❤Insallah canım minik kuzu kendine gelmistor degerin katlanarak artmistr
Tamam ben sormicam daha oyle beklicemHala cikmadimvallahi daha da beklermisim daha gec olsaydi da tirsiyorum caktirmayinn
1. Sayfada en ustte canmListe nerede göremedim bir türlü
Teşekkürler bakalım bir1. Sayfada en ustte canm
Senin 5.gun embriyosu muydu canimBen 11. Gun verdim 42 cikti
Zeytin yağı içebilirsin aç karna, salatalık yiyebilirsin bunlarda olumlu etkiler, kırmızı pancar kabak bunları tüketebilirsin bağırsakları çalıştırıyor.Normalde çok rahat biriyimdir ama bu kabızlık kafama takılmaya başladı iki gündür. Bugün gidip kuru incir alıcam, ama insülin direncim de var çok da incir yiyemem :) bakalım nasıl olacak.
Iyi dayanmissin kuzum. Ben de gizli yapmistim. Eltimden rica etmistim caktirmadan vermisti
Hayirlisi olsun kuzumAyy insallahh allahim nasip etsinn cok duygusalim bugun biri dokunsa aglicamen zoru da bugunmüs
Bende transferi bekliyorum 22 ekimÜç kişi var 12 Ekim’de transfer olan da 22 günü bekliyorlar allahım hayırlısı
Gecmez o 2 saat eve gitme bari vakic cabuk gecer disarda 2 saat dolmaya yakin gitKizlar 14:20 itibariyla kanimi verdim2 saat icerisinde cikacak sonuc. Allahim hayirlisi versin cok korkuyorum
Hadi bekliyoruz insallah guzel olucakKizlar 14:20 itibariyla kanimi verdim2 saat icerisinde cikacak sonuc. Allahim hayirlisi versin cok korkuyorum
Hayir canim iki tane 3. Gun embriyosuydu benmkiSenin 5.gun embriyosu muydu canim
Biraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmisGecmez o 2 saat eve gitme bari vakic cabuk gecer disarda 2 saat dolmaya yakin git
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallahBiraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmis
Ben bakmayacagim zaten esime dedim sen takip et diye
Hadi bende meraktayim guzel haberler guzel rakamlar olacak insallahBiraz market alisverisi falan yaptik simdi geldik eve 1 saat gecmis
Ben bakmayacagim zaten esime dedim sen takip et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?