- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.261
Benden de genelde çıkıyor zaten çok da ileri itemiyorum:) koyu renk derken kahverengi miBir şey soracam .Bu progestan fitil çıkmış benden ama çok koyu bir renkle geldi kanamam falan yok ama bu durum normal mi?
Günde 4 fitil baya fazlaymiş senin. Sabah 2 akşam 2 arka arkaya mi yapiyosun?Gözümden kaçmıs canim kusura bakma..
Yok benimde ölcmedi hatta bekledim su kadar olmus desin ama bisi söylemedi gunde 4 tane progestan fitil ve prolutex igne oluyorum kalinlasmistr diye dusundum insallah oyle olmustur canim
Kahverengi siyah karışımı bir şeydi ben de çok ileri itemiyorumBenden de genelde çıkıyor zaten çok da ileri itemiyorum:) koyu renk derken kahverengi mi
Bence normaldir. Crinoe jel de iken benimde kahve tarzı geliyodu. Henüz bunda gelmedi dahaKahverengi siyah karışımı bir şeydi ben de çok ileri itemiyorum
evet canım sabah 10 da ve akşam 10 da 2 ser tane kullanıyorum bana da fazla geldi çünkü prolutex iğnede oluyorum akşam 10 daGünde 4 fitil baya fazlaymiş senin. Sabah 2 akşam 2 arka arkaya mi yapiyosun?
Evet Bi de ekstra iğne varmiş. Nerde görmüştün tedavinievet canım sabah 10 da ve akşam 10 da 2 ser tane kullanıyorum bana da fazla geldi çünkü prolutex iğnede oluyorum akşam 10 da
İrenbede tedavi oluyorum canımEvet Bi de ekstra iğne varmiş. Nerde görmüştün tedavini
Bana bir sabah bir akşam verdi Progestan fitili prolutex iğneyi de sabah yapın demişlerdievet canım sabah 10 da ve akşam 10 da 2 ser tane kullanıyorum bana da fazla geldi çünkü prolutex iğnede oluyorum akşam 10 da
Bi de ben saate göre kullanmiyorum sabah ve akşam mesela 9 da müsaitsem 9 da 11 se 11 de. Gündüz de uyaninca kaç olursa :)evet canım sabah 10 da ve akşam 10 da 2 ser tane kullanıyorum bana da fazla geldi çünkü prolutex iğnede oluyorum akşam 10 da
İnşallah artar. 12.gün Bi daha yap tahlil. En azindan biraz daha netleşir durum. Rabbim güldürsün yüzünüKizlar
7. Gun 50.31
10.gun58.23
Ne dusunuyorsunuz sizce artar mi?
Dua eder misiniz?
İnşallah yükselir ne zaman kan vereceksinKizlar
7. Gun 50.31
10.gun58.23
Ne dusunuyorsunuz sizce artar mi?
Dua eder misiniz?
Amin ptesi tekrar yap dedi doktor bakalimmm gecmez 3 gunİnşallah artar. 12.gün Bi daha yap tahlil. En azindan biraz daha netleşir durum. Rabbim güldürsün yüzünü
Ptesi tekrar vericemİnşallah yükselir ne zaman kan vereceksin
Yaaa hadi hayirli haberlerini bekliyoruzKan tahliline gidiyorum şimdi kanda çıkmayınca heralde daha inannamicam bende aşırı gaz ve sıcak basması oldu ilaçlardan da olabilir tabi
Ben günde 6tane kullanıyorumGünde 4 fitil baya fazlaymiş senin. Sabah 2 akşam 2 arka arkaya mi yapiyosun?
Doktorunuz kim acaba bide estrofemi nasıl kullanıyorsunuzİrenbede tedavi oluyorum canım
Canim benim de 9 ekim transfer tarihim. Benim 5.gun olmasina ragmen daha yapmadim bence erken yapmissinBen 9 ekimde 3. Gun embriyosu 2 embriyo transfer olmustum dün test yaptim 6. Günümdü dayanamadım ama çıkmadı cok mu erken yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?