- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.221
Maşallah siz güzel haberi çok erken almışsınız, peki nasıl belirtileriniz vardı?Merhaba 5. Gün embriyosuydu dün transferden sonra 5. Günümde pozitif gördüm ama kan vericem.emin olmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah siz güzel haberi çok erken almışsınız, peki nasıl belirtileriniz vardı?Merhaba 5. Gün embriyosuydu dün transferden sonra 5. Günümde pozitif gördüm ama kan vericem.emin olmak için
Benim bahsettiğim işlem bu sanırım rahim filmimde doktor detaylı baktı tüpler kapalı ve sağ tarafta çikolata kisti çıktıBanada doktorun rahım filminden anlaşılıyo dedı bişey gormedi ama sulu ultrason yapalım dedı daha detaylıymış onu yaptı hiç uyutmuyolar histeroskopinin bi altı gibiymiş amelyathanede yapıyolar uyutmuyolar su dolduruyolar rahımın içine bi de oyle bakıyolar. Sulu ultrason emb koyulcak yerde polip myom var mı ona bakıyolar, tüpler rahım filminde cıkıyo. Sulu ultrason emb koyulcak yerıne bakma işlemi
Birkaç gündür aktif olamıyorum onun için gözden kaçırmışım canım ekliyorum Hemen@Yasnaz Kuzum listeye baktım icim açılsın diye nasıl guzell moral veriyor anlatamam yeni hamislerimizi eklememissin mislina,sadesfd ve mila34 de hamileydi yanilmiyosam
Adet değil yerleşme kanamasıdır Canım korkma olamazsınKizlar acil bana bakinn bugun transferin 7.gunu acik pembe lekeler gelmeye basladi... hemsireye yazdim. Bu ilaclari kullanirken adet olabilir miyim ki
Cok mesajda oldu ondandir canım baktikca daha da icimiz acılsim diye soyleyeyim dedimBirkaç gündür aktif olamıyorum onun için gözden kaçırmışım canım ekliyorum Hemen
15 Ekim dondurulmuş 5.gun transferiYa unutmusumdur canim transfer tarihin neydi
7. Gun testi 50.31Cupancake ne durumdasin
4 kisi olduk 15 ekimde transfer olanlar15 Ekim dondurulmuş 5.gun transferi
Ayni yerde mi verdin kanı canim7. Gun testi 50.31
10.gun testi 58.25
Yukselmemis ya cok canim sikkin suan ogrensim test sonucunu.
Sizce tutunmaya devam eder mi?
Doktor ptesi tekrarla dedi testi.
Asiri canim sikkin suan
Evet canimAyni yerde mi verdin kanı canim
Allahtan umut kesilmez canım insallah kendine gelir tutunmaya calısırEvet canim
5 olduk o zamanBende dun transfer oldum. 2. Deneme dondurulmuş 2 embriyo. İnsallah herkesin gönlüne göre olur
İzin almadim canim zaten gun bitti sayilir eve gidince direkt yatacagim cok sukur kesildi bi daha gelmedi. Hemsire ilaclari birakma pazar gunu de test yap dedi. Hayirlisi olsun artik insallahhIs yerndekiler bilmiyor mu canm izin alsan eve gecsen stresten daha fena olacaksn sakinlds lutfenn inan yerlesme kanamasi regl olmazsn bebegin yerlesiyodur
Uc dort gundur kasik agrim var. Suanda da var cok siddetli olmasa da. Acik pembeydi peceteye silince geldi. Simdi gecmis ama bi daha olmadi ((Kahverengi çamurumsu bir lekelenme olmadığı sürece korkmayın. Sancınız var mı peki
Hemsire adet olman cok dusuk bir ihtimal dedi ama korkuyorum yine de( rabbim gulsun artik yuzumuzeAdet değil yerleşme kanamasıdır Canım korkma olamazsın
Eve gidemiyorsanız bile iş yerinde ayağınızın altına kağıt kolisi koyun biraz bacaklarınız yukarıda dursunUc dort gundur kasik agrim var. Suanda da var cok siddetli olmasa da. Acik pembeydi peceteye silince geldi. Simdi gecmis ama bi daha olmadi ((
Ah canim insallah yukselir bebegin sikica tutunur sana. Ben hayatimda hic bu degerleri gormedigim icin cok yorum yapamiyorum ama insallah gonlune gore olur7. Gun testi 50.31
10.gun testi 58.25
Yukselmemis ya cok canim sikkin suan ogrensim test sonucunu.
Sizce tutunmaya devam eder mi?
Doktor ptesi tekrarla dedi testi.
Asiri canim sikkin suan
Cok şükür canımm bak yerlesme kanamasiydi o tamam mı eve gidince dinlen pazar gününü bekle insallah poztfi gorceksinİzin almadim canim zaten gun bitti sayilir eve gidince direkt yatacagim cok sukur kesildi bi daha gelmedi. Hemsire ilaclari birakma pazar gunu de test yap dedi. Hayirlisi olsun artik insallahh