- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.281
Boşu boşuna moralimi bozdum sanki bütün belirtilerim gitti o yüzden korkuyorumCanim benim de 9 ekim transfer tarihim. Benim 5.gun olmasina ragmen daha yapmadim bence erken yapmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşu boşuna moralimi bozdum sanki bütün belirtilerim gitti o yüzden korkuyorumCanim benim de 9 ekim transfer tarihim. Benim 5.gun olmasina ragmen daha yapmadim bence erken yapmissin
Idrar mi yaptin? Ben yarin kan verecegim artik yarin 8.gunum olacakBoşu boşuna moralimi bozdum sanki bütün belirtilerim gitti o yüzden korkuyorum
Evet benim salı günü kan testi günümIdrar mi yaptin? Ben yarin kan verecegim artik yarin 8.gunum olacak
Inşallah guzel haberlerini aliriz ❤Idrar mi yaptin? Ben yarin kan verecegim artik yarin 8.gunum olacak
Banada aksam dediler prolutex icin ama tedavi uygulamasi benziyor doktorlarimiz sanirimBana bir sabah bir akşam verdi Progestan fitili prolutex iğneyi de sabah yapın demişlerdi
Yaa bana ozellikle tembihledi hemsire saat 22 de hep ayni saatte olacak diye ondan 1 dk bile kacirmiyorum korkudanBi de ben saate göre kullanmiyorum sabah ve akşam mesela 9 da müsaitsem 9 da 11 se 11 de. Gündüz de uyaninca kaç olursa :)
Bnce canini sikma pazartesi kan testi yaparsinBoşu boşuna moralimi bozdum sanki bütün belirtilerim gitti o yüzden korkuyorum
Insallah hepimiz guzel haberler alalimInşallah guzel haberlerini aliriz ❤
Canım sen en son nezmn kan verdin kaçıncı gün verdin doktor bana bidaha verme dedi ama içim rahat değil bidaha versem mi acabaBen yüzüstü yatıyorum çok nadir yan yattığım da oluyor önemli değilmiş nasıl yattığımız.
3. Gün icin cok erken canım yaa ki 5. Gun embriyosunda dahi cikmadgi durumlar oluyorBen 9 ekimde 3. Gun embriyosu 2 embriyo transfer olmustum dün test yaptim 6. Günümdü dayanamadım ama çıkmadı cok mu erken yaptim
Ben en son salı günü verdim 610 çıktı doktor bir daha vermene gerek yok dedi çarşamba günü kese görmeye gideceğim. Senin değerin en son kaç çıktı sen ne zaman doktora gideceksin ?Canım sen en son nezmn kan verdin kaçıncı gün verdin doktor bana bidaha verme dedi ama içim rahat değil bidaha versem mi acaba
CAnım sıkma canını yeni tutunuyor olabilir7. Gun testi 50.31
10.gun testi 58.25
Yukselmemis ya cok canim sikkin suan ogrensim test sonucunu.
Sizce tutunmaya devam eder mi?
Doktor ptesi tekrarla dedi testi.
Asiri canim sikkin suan
Ben en son salı günü verdim 610 çıktı doktor bir daha vermene gerek yok dedi çarşamba günü kese görmeye gideceğim. Senin değerin en son kaç çıktı sen ne zaman doktora gideceksin ?
Hemsire adet olman cok dusuk bir ihtimal dedi ama korkuyorum yine de( rabbim gulsun artik yuzumuze
Benim 15. GündüTransferin kaçıncı günüydü? Ben en son çarşamba verdim transferin 10. Günü salı günü kese için gidicem 413 tü
InsallahhhCAnım sıkma canını yeni tutunuyor olabilir
Insallah ama icimi korku kapladi. AtamiyorumAynen öyle canım yerleşme kanmasıdır o sıkma canını
Bu sitede biri vardi onunda seninki gibi yavas yukseliyomus hatta doktoru ilaclari birak demis ama o birakmamis. Sonra 3. Testten itibaren yukselmeye baslamis ve ikiz doğurmuş. simdilik hic canini sıkma insallah saglikla yukselirKizlar
7. Gun 50.31
10.gun58.23
Ne dusunuyorsunuz sizce artar mi?
Dua eder misiniz?
Ne yapsam pazartesi veriyim mi tekrardan acaba merak ediyorum bişey olmamıştır demiBenim 15. Gündü
Bence olmamıştır gönlünü ferah tut değerin de maşallah gayet güzelmiş bence doktorun dediği gün yani salı günü git keseni gör ve gelNe yapsam pazartesi veriyim mi tekrardan acaba merak ediyorum bişey olmamıştır demi