- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.241
Aa oyle mi durmasi gerekiyormus. Uzatayim hemen ayaklarimi yerim musait allahtanEve gidemiyorsanız bile iş yerinde ayağınızın altına kağıt kolisi koyun biraz bacaklarınız yukarıda dursun
Tabi ne kadar yatar pozisyona yakın durursanız o kadar iyi, kanamalı durumlarda yatak istirahati önerilerinde aklınızda bulunsun. Bende çalışıyorum her daim izin almak mümkün olmuyor anlıyorum siziAa oyle mi durmasi gerekiyormus. Uzatayim hemen ayaklarimi yerim musait allahtan
İnsallah canim ya cok sagolun vallahi moral oldunuz. Simdi ayaklarimi uzatip oyle oturuyorum. 5’te de cikip eve gidecegim.Cok şükür canımm bak yerlesme kanamasiydi o tamam mı eve gidince dinlen pazar gününü bekleinsallah poztfi gorceksin
Evet yaaa çok heyecanlıiii4 kisi olduk 15 ekimde transfer olanlar
Cok sagolun gercekten kimseyle de konusamiyorum ailem bile bilmiyor tup bebek yaptirdigimizi. Esim de panik olmasin diye soylemedimTabi ne kadar yatar pozisyona yakın durursanız o kadar iyi, kanamalı durumlarda yatak istirahati önerilerinde aklınızda bulunsun. Bende çalışıyorum her daim izin almak mümkün olmuyor anlıyorum sizi
Ne demek canım destek olacağiz tabi birbirimizeİnsallah canim ya cok sagolun vallahi moral oldunuz. Simdi ayaklarimi uzatip oyle oturuyorum. 5’te de cikip eve gidecegim.
Ne demek bizler aynı kaderi paylaşan kişiler olarak en iyi birbirimizi anlarızCok sagolun gercekten kimseyle de konusamiyorum ailem bile bilmiyor tup bebek yaptirdigimizi. Esim de panik olmasin diye soylemedimherseyi tek basima yasiyorum
SevgiliMuhtemelen☺ Dün transfer yapılırken rahim kalınlığınızı ölçtü mü doktor? Ben en son ctesi gitmiştim doktora o zaman 8.6 mm çıktı, sonrasında da perşembe transfere gün verdiler. Bir daha da rahim kalınlığı hiç ölçülmedi acb olması gerektiği düzede miydi diye kafama takıldı
O kasık ağrısı bende de var. Benimde 8.gunum. yerlesme kanamasidir insallah, cok okudum oyle olan. normal adet tarihin ne zamandi ?Uc dort gundur kasik agrim var. Suanda da var cok siddetli olmasa da. Acik pembeydi peceteye silince geldi. Simdi gecmis ama bi daha olmadi((
Gözümden kaçmıs canim kusura bakma
Insallahh yerlesiyordur dediginiz gibi aynen stres olmucam eve gidince de dinlenirimNe demek canım destek olacağiz tabi birbirimizesen simdi ayakalfini uzatip bekle mesai bitimini evde dinlenirsin ve poztif dusunmeye devam et ki bebis etkilenmesin
Bugun 26.gunu adetin. Normalde 25-28 arasi olurumO kasık ağrısı bende de var. Benimde 8.gunum. yerlesme kanamasidir insallah, cok okudum oyle olan. normal adet tarihin ne zamandi ?
Aynen oyle bir de sorularla daha stres olmak istemedimNe demek bizler aynı kaderi paylaşan kişiler olarak en iyi birbirimizi anlarız☺ Bende çok az kişi ile paylaştım durumumu, derdimize derman olmayacaklara anlatmaya gerek yok, aksi takdirde teselli vereyim derken bile çam deviriyorlar
Devami gelmediyse yerlesme kanamasidir canim sen strese sokma kendiniUc dort gundur kasik agrim var. Suanda da var cok siddetli olmasa da. Acik pembeydi peceteye silince geldi. Simdi gecmis ama bi daha olmadi((
@Yasnaz geçen söylemişti sanırım normal diye canım kanaman falan yoksa sorun yokturBir şey soracam .Bu progestan fitil çıkmış benden ama çok koyu bir renkle geldi kanamam falan yok ama bu durum normal mi?
Ya ben de öyle demişti diye hatırlıyorum ama emin olmak için yazdım kanamam yok şükür@Yasnaz geçen söylemişti sanırım normal diye canım kanaman falan yoksa sorun yoktur
Çok şükür canım... ne zamana kadar kullancaz bu progestan fitili bende bugun kullanırken korkarak kullandm bebişler var diyeYa ben de öyle demişti diye hatırlıyorum ama emin olmak için yazdım kanamam yok şükür
Valla hiç bilmiyorum ama sanki kalp atışını duyana kadar ya da üç ay kullanıyoruz. Ya crinone jel daha iyiydi bu kötüÇok şükür canım... ne zamana kadar kullancaz bu progestan fitili bende bugun kullanırken korkarak kullandm bebişler var diye
Kan tahliline gidiyorum şimdi kanda çıkmayınca heralde daha inannamicam bende aşırı gaz ve sıcak basması oldu ilaçlardan da olabilir tabiMaşallah siz güzel haberi çok erken almışsınız, peki nasıl belirtileriniz vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?