- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.201
Yerleşme kanaması olabılır kuzum kırmızı mı pembe mi rengi?Kizlar acil bana bakinn bugun transferin 7.gunu acik pembe lekeler gelmeye basladi... hemsireye yazdim. Bu ilaclari kullanirken adet olabilir miyim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olabılır kuzum kırmızı mı pembe mi rengi?Kizlar acil bana bakinn bugun transferin 7.gunu acik pembe lekeler gelmeye basladi... hemsireye yazdim. Bu ilaclari kullanirken adet olabilir miyim ki
Yerleşme bence canımSakin ol kuzumm canlı kirmizi degilse iyi bisi bu yerlesme kanamasi olabilir sakin kalmaya calış panik yapma
Rahımın kaç mm oluyo canım?Totalde 8-9 folikulum oluyor.ben tup bebek surecindeyim zaten doktor yeterli yumurtan var dedi ama rahim kalinlasma sikintim var acaba ondan mi az regl goruyorum...p.tesi nasip olursa histereskopi olucam doktor orda gorur herhalde diye dusunuyirum
Estrofeme felan başlamadan önce 2.24 dü bir hafta sonra 4.63 olmuş pazartesi gününe kadar 125 mg kullan dedi normalde 100 kullanıyordum ama bu zamana kadar hiç bu değere çıkmamıştı 8 senedir ilaç kullanıyorum düşmez de iptal olur diye çok korkuyorumDunku telastan cevap vermeyi unutmusum canım tsh 3.10 ciktı 100 luk doz kullanmaya basladm ve 3 gun sonra sabh erkn kan verdim 2.3 cikti senin kac cikmis
Olunmaz diye biliyorum kuzum sakin olmaya calis ki bebisi strese sokma yerlesme kanamasidir uzan dinlen biraz bakalm devami gelcek miHenuz kirmizi degil acik pembe ama cok korktum insallah yerlesme kanamasidir. Bu ilaclari kullanirken adet olunur mu ki? Hemsireye de sordum donmedi daha
Benmde estorfeme baslamadan once 2.08 di daha yukseltti ilaclar...Estrofeme felan başlamadan önce 2.24 dü bir hafta sonra 4.63 olmuş pazartesi gününe kadar 125 mg kullan dedi normalde 100 kullanıyordum ama bu zamana kadar hiç bu değere çıkmamıştı 8 senedir ilaç kullanıyorum düşmez de iptal olur diye çok korkuyorum
Pembe simdilik ama sanki adetin yeni baslar da once pembe kahve lekeli olur ya oyleYerleşme kanaması olabılır kuzum kırmızı mı pembe mi rengi?
Bende çok tedirgindim defalarca uyandım ve hep yan yattım sırtüstü uyuyamamki bence bi sakıncası yok bunlar basit şeyler hoplayıp zıplamıyoruz sonuçta belirti varmı sizlerde ilk gündenIlk gecemizdi ya cok normal bence bugun daha iyi oluruz
Ah insallahh stresten olucemYerleşme bence canım
İs yerindeyim allah kahretsin ya evde olsam uzanirdim allahim hayirlisini nasip etsin insallah cok stresli bir durum gercektenOlunmaz diye biliyorum kuzum sakin olmaya calis ki bebisi strese sokma yerlesme kanamasidir uzan dinlen biraz bakalm devami gelcek mi
Adetin 12. Gununde 5 mm idi doktor cok az dedi transferim de ertelendi hattaRahımın kaç mm oluyo canım?
Is yerndekiler bilmiyor mu canm izin alsan eve gecsen stresten daha fena olacaksn sakinlds lutfenn inan yerlesme kanamasi regl olmazsn bebegin yerlesiyodurİs yerindeyim allah kahretsin ya evde olsam uzanirdim allahim hayirlisini nasip etsin insallah cok stresli bir durum gercekten
Bende cok su ictigim icin surekli kalktim tedirgin uyuduk ama duruma simdi alisiyoruz bence bugunumuz cok daha rahat gececk dun islem sonrası beyaz fitil koydu doktorum sanirim ondan sarımsi akintim var sadece zaten henuz belirti bisi olmaz olsada anlayamam trasnfer oncesi prolutex kullanmaya basldgm icin goguslerim falan agriyordu zatenBende çok tedirgindim defalarca uyandım ve hep yan yattım sırtüstü uyuyamamki bence bi sakıncası yok bunlar basit şeyler hoplayıp zıplamıyoruz sonuçta belirti varmı sizlerde ilk günden☺
Evet daha belirtiler için çok erken bende progestan fitil kullanıyorum günde 3 tane o akıntı yapıyor aiz başka hangi ilaçları kullanıyorsunuzBende cok su ictigim icin surekli kalktim tedirgin uyuduk ama duruma simdi alisiyoruz bence bugunumuz cok daha rahat gececk dun islem sonrası beyaz fitil koydu doktorum sanirim ondan sarımsi akintim var sadece zaten henuz belirti bisi olmaz olsada anlayamam trasnfer oncesi prolutex kullanmaya basldgm icin goguslerim falan agriyordu zaten
Evet 6:30 da levotiron içiyorum 7:30 da da estrofemi içiyorum siz nasıl kullandınızBenmde estorfeme baslamadan once 2.08 di daha yukseltti ilaclar...
Estorfem sabah ac karnina aliyor musun
canım rahatsızım de ızın al eve gıt uzan bence sokma kendını strese..İs yerindeyim allah kahretsin ya evde olsam uzanirdim allahim hayirlisini nasip etsin insallah cok stresli bir durum gercekten
Merhaba 5. Gün embriyosuydu dün transferden sonra 5. Günümde pozitif gördüm ama kan vericem.emin olmak içinMerhaba hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günde idrarda pozitifi gördünüz acaba
Ya unutmusumdur canim transfer tarihin neydiHani eklememissin beni de
Kahverengi çamurumsu bir lekelenme olmadığı sürece korkmayın. Sancınız var mı pekiPembe simdilik ama sanki adetin yeni baslar da once pembe kahve lekeli olur ya oyle
Muhtemelen Dün transfer yapılırken rahim kalınlığınızı ölçtü mü doktor? Ben en son ctesi gitmiştim doktora o zaman 8.6 mm çıktı, sonrasında da perşembe transfere gün verdiler. Bir daha da rahim kalınlığı hiç ölçülmedi acb olması gerektiği düzede miydi diye kafama takıldıIlk gecemizdi ya cok normal bence bugun daha iyi oluruz