- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.101
Maşallah çok güzel artmış10.gün 138 çıkmıştı.bugün yani 12.gün 407 çıkmış sonucum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel artmış10.gün 138 çıkmıştı.bugün yani 12.gün 407 çıkmış sonucum.
Ben çok sıkışık gitmemiştim hatta ultrasondan net şekilde gördüm bebişleri ... sonrasında yarım saat bekleyip WC ye gittim . Ultrason görüntüsü harikaydı ilerde anlatacam çocuğuma inşallah
[/QUOTE
Rahmi çok net gördüm ama embriyomuzu göremedim malesef Ama ekranda benim eşimin ve embriyomuzun fotosu vardı o çok güzeldi
Evet canımO zaman ikisi birlesik oluyorlar cift embriyodu dimi seninde
Ben bugün oldum transferUyuyomusunuz hanımlaar ekim ayında transfer olacak kimse yokmuuu
Işık hızıyla muayene oluyosun yalan değil
Mutlaka cem bey muayene ediyor istedigini sorabilirsin ama muayene bitene kadar sonrasinda baska odaya gecip başka hastaya bakiyor cunku
Doktorumuz cok tercih ediliyor orada uzun saatler bekleyebiliyosunuz bekleyen hastalarin çogu cem beyin hastası.
Cok güler yuzlu pozitif bi doktor pes etmek yok devam ediyoruz diyor muayenede omzuma dokunup hersey yolunda diyor transferde yine odaya gelip olucak 10 gun sonra guzel haberlerle geliceksin diye teselli eden her saat whatsaptan mesajina cevap veren acil durumlarda yapman gerekenleri söyleyen bi doktor.
3. Denemem olucak bak başka birinde denemek aklimin ucundan gecmiyo cunku doktorumu cok seviyorum
Anne Adayı Transfer Tarihi Sonuç Suoz 4 ekim @She- 3 ekim @Kocasininprensesi93 @Cupancake 6 ekim @Violett90 9 ekim @hiranur3419 13 ekim C Cigdemss 8 ekim Regen_ 15 ekim @sunshine__ 7 ekim @Ogretmennhanimm 17 ekim @Yasnaz 20 ekim @ElifffErdemm 21 ekim @Papatyam erva 30 ekim @rus ruleti 10 ekim @Misli_naa 10 ekim @Betbetul 28 eylül @merveustabasioglu 5 ekim Z Zzzzzzzz29 8 ekim ozge2126 28 eylül @ilknurrrrrrd 28 eylül @siera61 12 ekim B bus9105 15 ekim @yeliz1981 8 ekim @ZgulkrcZ 9 ekim @mila34 8 ekim B Birboncukannesi 3 ekim @hayat2828 30 ekim @7minika 14 ekim @yk10 16 ekim @Umutla beklemek belli degil @RujsuzRuhsuzum 17 ekim @Selinbe 15 ekim
Herkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladık transfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu bir şekilde geçirelim ❣
15 Ekim transfer -5.gun embriyosu
Anne Adayı Transfer Tarihi Sonuç Suoz 4 ekim @She- 3 ekim @Kocasininprensesi93 @Cupancake 6 ekim @Violett90 9 ekim @hiranur3419 13 ekim C Cigdemss 8 ekim Regen_ 15 ekim @sunshine__ 7 ekim @Ogretmennhanimm 17 ekim @Yasnaz 20 ekim @ElifffErdemm 21 ekim @Papatyam erva 30 ekim @rus ruleti 10 ekim @Misli_naa 10 ekim @Betbetul 28 eylül @merveustabasioglu 5 ekim Z Zzzzzzzz29 8 ekim ozge2126 28 eylül @ilknurrrrrrd 28 eylül @siera61 12 ekim B bus9105 15 ekim @yeliz1981 8 ekim @ZgulkrcZ 9 ekim @mila34 8 ekim B Birboncukannesi 3 ekim @hayat2828 30 ekim @7minika 14 ekim @yk10 16 ekim @Umutla beklemek belli degil @RujsuzRuhsuzum 17 ekim @Selinbe 15 ekim
Herkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladık transfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu bir şekilde geçirelim ❣
MerhabaO zaman ikisi birlesik oluyorlar cift embriyodu dimi seninde
Ekliyorum15 Ekim transfer -5.gun embriyosu
Benimki 3. Gun embriyosu daha erken diye yapmadim. Esimde illa gununde yapalim diyo. Insallah hepimizin olumlu olur. Cok tesekkur ederimTest yapmış mıydınız inşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Bilmiyorumki canım oyle söyledi doktorum... ikisi ayni tupte dondurulmustu ondan mi bilmiyorumMerhaba
Bana da 2 embriyo transfer edildi.2 si de ayrı ayrıydı parlıyordu o karanlıkta
birleşik olurmuymuş bilemedim
Tamam canımBelirtilerimizi birbirimizle paylaşalım Regen_ cim.
Ben 7. Günü devirdim belirti yok denebilir , belirtiiler herkeste farklı oluyor ve muhtemelen ilaçların yan etkileri. prospektüslerinde yaygın görülen yan etkilerde hepsi var. karın ağrısı bel ağrısı hafif yorgunluk baş ağrısı kabızlık meme hassasiyeti gibi belirtiler transfer öncesinden beri yaşıyorum , sadece karnımda şişkinliğim arttı.. beta hcg belli seviyeye gelmeden belirtiler çok ayırt edici olmuyormuş malesef Bu yüzden kendimde belirti aramaktan vazgeçtim test günü kan vereceğim bu şekilde kıyaslayarak Kendimi strese sokmak istemiyorum.. ister istemez Baktıkça bende kendimde aranmaya düşünmeye başlıyorum .. hepimizin hormonları kullandığı ilaçlar dozları falan farklı . Hayırlısıyla nasibimizdekini yaşayacağız. Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatlar versintransferin 6. 7. Gununde filan olan arkadaslar, var mi belirti hic?
Sağlık ocağı bu konuda en iyisi daha sakinKizlar virusten dolayi igne vurunmaya gitmek istemiyorum eve cagirincada saatinde gidip gelmiyolar 35lira ustelik progestan ignenin baska bi altarnetifi varmi acaba
İlk gün en geç ilk 3 günde tutunuyormuşKafama takılan bir husus var arkadaşlar. Embriyo rahime bırakıldığı ilk gün mü tutunuyor? Yani öyleyse ilk gün sancılanma olması gerekir bende sıfır hissiyat var
Cok haklisin , soylediklerine imzami atarim. Ben her zaman mantik insaniyimdir normalde. Ama bu durum cok farkliymis, elimde degil ariyorum kendime engel olamiyorumBen 7. Günü devirdim belirti yok denebilir☺ , belirtiiler herkeste farklı oluyor ve muhtemelen ilaçların yan etkileri. prospektüslerinde yaygın görülen yan etkilerde hepsi var. karın ağrısı bel ağrısı hafif yorgunluk baş ağrısı kabızlık meme hassasiyeti gibi belirtiler transfer öncesinden beri yaşıyorum , sadece karnımda şişkinliğim arttı.. beta hcg belli seviyeye gelmeden belirtiler çok ayırt edici olmuyormuş malesef☺ Bu yüzden kendimde belirti aramaktan vazgeçtim test günü kan vereceğim ☺bu şekilde kıyaslayarak Kendimi strese sokmak istemiyorum.. ister istemez Baktıkça bende kendimde aranmaya düşünmeye başlıyorum .. hepimizin hormonları kullandığı ilaçlar dozları falan farklı . Hayırlısıyla nasibimizdekini yaşayacağız. Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatlar versin
Bişey sormak İstiyorım verilmedi mi size ultrason resmi ?Aynen ekrandan takipte zorlandm bende hatta digerini goremedim diye tekrar bakmak istedim gerci yine bi tane gordum ama...suresi cok cabuk geldi bana bu kadar kisa surecegini dusunmemistim hic
Benim bildigim 5. Gun embriyosu ilk 3 gunde tutunuyomus transfer gununu saymiyoruz.Kafama takılan bir husus var arkadaşlar. Embriyo rahime bırakıldığı ilk gün mü tutunuyor? Yani öyleyse ilk gün sancılanma olması gerekir bende sıfır hissiyat var
Hımm yani bugün (transfer günü) böyle hiçbir belirti olmamasını normal kabul edebilirim o zaman. Ya ben çok sıkışıktım o gerginlik kendimi o kadar sıkmam tutunmasını engeller mi diye taktım şimdiBenim bildigim 5. Gun embriyosu ilk 3 gunde tutunuyomus transfer gununu saymiyoruz.
Zaten tutunsada sanci filan olmazki biz bunu hissedemeyiz sadece ilaclardan dolayi olusan yam etkileri adet sancimizi hissederiz oda hep oluyo zaten tutmasada sanci oluyo yani