- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.521
Kacinci gün pekiBen de henüz hiçbir belirti yok . Çok az koku hassasiyeti dışında hiçbir şey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gün pekiBen de henüz hiçbir belirti yok . Çok az koku hassasiyeti dışında hiçbir şey yok
Insallah canim❤Hadi hayırlısı olsun inşallah
Sagol canim.insallah bende bekliyorumhayırliyla belli olsun canım bekliyoruz sabrszlıkla transfer gününü
Transferden sonra 15. GünümKacinci gün peki
Çok güzel hayırlı olsun ❤Benim bugün 9.günüm 138 çıktı değerim. Suoz sende yaptiracaktin salı ne çıktı?
Maşallah hayirli olsunBenim bugün 9.günüm 138 çıktı değerim. Suoz sende yaptiracaktin salı ne çıktı?
Ya inşallah inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum Bu ilk denemeniz mi acb?Benim 5.gune 2 embriyom gelebildi canim genetiğe gitti ikisi de ve 1 tanesi sağlıklı geldi onu da aldim cok şükür transferin 5.gunundeyim tek embriyo yani masallah senin cok iyi gelmis 3 tane de
Hayir canim 3. Deneme insallah hayirlisi ile son olurYa inşallah inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum Bu ilk denemeniz mi acb?
Pozitif benımde 8. Gün değerim 241 çıktı Yarın sabah tekrardan kan vereceğim artış olmuş mu diye bakalım heycanla bekliyorum senın değerinde iyi çıkmışBenim bugün 9.günüm 138 çıktı değerim. Suoz sende yaptiracaktin salı ne çıktı?
Benim kasik agrilarim var. ara ara sanci gibi bisey oluyor. Aklimda surekli bebek ihtiyac listesi besik falan begeniyorum. Kaptirmak da istemiyorumViolett90 canım senin nasıl gidiyor
Sabahları kuru erik kaynatıp içebilirsin ben faydasını gördüöGünaydın kızlar ben prolutex igne ve progestan hap kullaniyorum sabah 2 aksam 2 sanirim kabizlik yaptı zeytinyağı incir yiyorum ama etkisi olmuyor sanirim baska ne yapabilirim trasnsferimede az kaldı transfer sonrası sorun olur diye korkuyorum
Oo maşallah tek embriyo muyduPozitif benımde 8. Gün değerim 241 çıktı Yarın sabah tekrardan kan vereceğim artış olmuş mu diye bakalım heycanla bekliyorum senın değerinde iyi çıkmış
Hyr çiftOo maşallah tek embriyo muydu
Iyi bisi bu bence insallah bebis yerlesiyodurBenim kasik agrilarim var. ara ara sanci gibi bisey oluyor. Aklimda surekli bebek ihtiyac listesi besik falan begeniyorum. Kaptirmak da istemiyorum
Senin nasil gidiyor
Kiz daha cok erken dur birazBenim kasik agrilarim var. ara ara sanci gibi bisey oluyor. Aklimda surekli bebek ihtiyac listesi besik falan begeniyorum. Kaptirmak da istemiyorum
Senin nasil gidiyor
Ben transferden 2 saat sonra tuvalete gittimKızlar bisey sorcam hiç transfer olmadım bilmiyorum o nedenle.. Transfer sonrası tuvalete gittiniz mi? Transfer sonrası süreç nasıl oluyor?