- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.541
Ben transferden yarım saat sonra tuvalete gittim. Öncesinde de aşırı sıkıştığım için 3 defa hemşire WC ye yolladı beniKızlar bisey sorcam hiç transfer olmadım bilmiyorum o nedenle.. Transfer sonrası tuvalete gittiniz mi? Transfer sonrası süreç nasıl oluyor?
Ben hep sürgü istedim sürgüye yaptım tuvaletimiKızlar bisey sorcam hiç transfer olmadım bilmiyorum o nedenle.. Transfer sonrası tuvalete gittiniz mi? Transfer sonrası süreç nasıl oluyor?
Hele ben transfer dahi olmadan bakıyorumKiz daha cok erken dur biraz
Acaba idrar tutmak mi iyi yoksa tutmamak mi? Tutsak rahim kasılır mi diye düşünüyorumBen transferden 2 saat sonra tuvalete gittim
Ne kadar süre yattın peki merkezde 2 3 saat diyorlar o kadar tutuyorlar miBen hep sürgü istedim sürgüye yaptım tuvaletimi
Ben transferden yarım saat sonra tuvalete gittim. Öncesinde de aşırı sıkıştığım için 3 defa hemşire WC ye yolladı beni
Iyi bisi bu bence insallah bebis yerlesiyodur
Sorma yaa bende kiyaftlere bakiyorum falan
Bende kabzlikla mucadele ediyorum ama senin gbi fazla mi kacrdm bilmiyorum ehhehe kefir duphalac kayisi hosafi yemis durumdayim
Ya ona da nasıl yapılıyor o da tedirgin etmiyor değil beniBen hep sürgü istedim sürgüye yaptım tuvaletimi
Ben altima surgu istedim canim odaya getirdiklerinde. Yatar pozisyonumu hic bozmadan surguye yaptimKızlar bisey sorcam hiç transfer olmadım bilmiyorum o nedenle.. Transfer sonrası tuvalete gittiniz mi? Transfer sonrası süreç nasıl oluyor?
Ben de öyle yapayım bari.. Daha mantıklı geldi bana da.. Idrari tutmak iyi mi acaba transfer sonrası?Ben altima surgu istedim canim odaya getirdiklerinde. Yatar pozisyonumu hic bozmadan surguye yaptim
Hemşireler ayarlıyor da çişini yaparken tutmak zor bir bardak yap tut diyorlar mesela bana üç defa aynı işlemi yaptırdılar ama insan tutuyor bir şekildeBen de nasıl ayarliycam bilmiyorum
Oo öyle miydi. Hayirlisi olsun inşallahHyr çift
Test yapmak icin erken diyorum kendime ama ihtiyac listesi simdi baslasak anca yetisirKiz daha cok erken dur biraz
Ya evet ben o durumda tutamam sankiHemşireler ayarlıyor da çişini yaparken tutmak zor bir bardak yap tut diyorlar mesela bana üç defa aynı işlemi yaptırdılar ama insan tutuyor bir şekilde
Bir şey olmaz eksikse biraz daha içirirler benceYa evet ben o durumda tutamam sankiaz su içip gitsem ne olur ki?
Ben cok fazla su icmisim transferden sonra da dumduz yattigin icin idrari cok hissediyorsun. Ben o an vucudum strese girmesin kendimi kasmayim diye hemsireden surgu istedim. Ilgilendi de sagolsun. Zaten herkes boyle yapiyor dediBen de öyle yapayım bari.. Daha mantıklı geldi bana da.. Idrari tutmak iyi mi acaba transfer sonrası?
Merhabalar benimde 30veya 31 ekimde transferim var. Bugün estrofem e başladım. Nar suyunu bende duydum etkisi herkeste aynı olmayabikiyormuşKızlar ben de bugün adet oldum yarın estrofeme baslayacagim 26 sında kontrole gidecegim 31 Ekim'de de transferim var insallah bir aksilik çıkmazrahim kalinligi için bu süreçte neler yediniz acaba? Nar suyunu duydum ama yapan oldu mu aranızda ?
1 en fazla 1 buçuk saat yatmışımdır o kadar tutmuyorlar benım olduğum merkez tutmuyo hiçNe kadar süre yattın peki merkezde 2 3 saat diyorlar o kadar tutuyorlar mi
Ya evet ben o durumda tutamam sankiaz su içip gitsem ne olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?