- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.341
O degerle belli olmuyormus canm cok yuksek degerlerde olup tek olanda oluyorKızlar ikiz olabilir mi sizce ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O degerle belli olmuyormus canm cok yuksek degerlerde olup tek olanda oluyorKızlar ikiz olabilir mi sizce ☺
Hosgeldin canım Gaziantep’ten ikimiziz burda sanırım benimkisi seninkinden sonra olur bu arada Yasnaz eklesin senideKızlar benimde 30 ekim transferim en son ben yaptıracağım sanırım bu ay
benimde en erken 25ekim 21de kontrolum varKızlar benimde 30 ekim transferim en son ben yaptıracağım sanırım bu ay
15. Günümde kanamam olmuştu hastaneye gidip keseyi görmüştük 1 hafta sonra kontrole gel 6.hafta demişlerdi gittiğimde kese boştu 2 hafta sonra bir daha gel dediler ve ben o iki hafta Boşu Boşuna beklemiş oldum gittim yoktu yine 8 haftalık kürtaj oldum canımSonra ne zaman olmadigi belli oldu
Hemen ekliyorum kuzumHosgeldin canım Gaziantep’ten ikimiziz burda sanırım benimkisi seninkinden sonra olur bu arada Yasnaz eklesin senide
Aynen bende öyle sürekli kendimi dinliyorum belirti ariyorum hep. Idrar testi yaparim belki test gününe kadar dayanamıyoruz resmenBana cts yaptırabilirsin dedi, 10. Günde bakalım pzt kadar beklemem sanırım☺Belirti için çok erken ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, son 10 gündür zaten karın ağrısı oluyordu hafiften☺ Şimdi daha dikkatli her olanı acaba belirti mi diye düşünmeye başladım. Ama Allahtan hayırlısı neyi uygun görürse
Evet GaziantepHosgeldin canım Gaziantep’ten ikimiziz burda sanırım benimkisi seninkinden sonra olur bu arada Yasnaz eklesin senide
Beni de eklermisinizHemen ekliyorum kuzum
Bu sefer olacak allahin izniyle15. Günümde kanamam olmuştu hastaneye gidip keseyi görmüştük 1 hafta sonra kontrole gel 6.hafta demişlerdi gittiğimde kese boştu 2 hafta sonra bir daha gel dediler ve ben o iki hafta Boşu Boşuna beklemiş oldum gittim yoktu yine 8 haftalık kürtaj oldum canım
Testin silik mi çıkmıstı seninBu sefer olacak allahin izniyle
Ivittt transferin gununu 1 sayip 4. Gun kan testi yaptim sanarken meger 3. Gun kan vermeye gitmisim sabirsiz ben 4.78 cikmisti iste 5. Gunde idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti yrn 7. Gun kan testi yapcamTestin silik mi çıkmıstı senin
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım 2.deneme pozitif olur inşallah çok karışık duygular içerisindeyim şuanBenim yaş23 bende direk tup bebek yapmak zorunda kaldim ikinci denemem bu ilkinde benimde senin gibi oldu benimde hic bi sorunum yok aslinda tek sorun polikistikoverim var benimde ilki 5gun 5aa embriyoydu tutmadi serdar bey sasirdi hatta nasil tutmadi diye simdi 21 ekimde kontrolum var sonra transfer
Ahahhaha yanlis hesaplamstın olsun en azndan beta degeri cıkmz testi tekrarlasaydi bugun koyulasma var mi yarn oyle gidersinIvittt transferin gununu 1 sayip 4. Gun kan testi yaptim sanarken meger 3. Gun kan vermeye gitmisim sabirsiz ben 4.78 cikmisti iste 5. Gunde idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti yrn 7. Gun kan testi yapcam
Bugun sabredeyim dedim Direk gidip kan vericem yarin.Ahahhaha yanlis hesaplamstın olsun en azndan beta degeri cıkmz testi tekrarlasaydi bugun koyulasma var mi yarn oyle gidersin
Yarın güpgüzel bir sonuç ciksin insallah sabrszlikla bekliyor olacağımBugun sabredeyim dedim Direk gidip kan vericem yarin.
Aminnn canim cok saol dua et ❤Yarın güpgüzel bir sonuç ciksin insallah sabrszlikla bekliyor olacağım
Edicem canım topik insallah ugurlu gelecek hepimizeAminnn canim cok saol dua et ❤
Masallah belirtin oldu mu peki :) bizde taktik bu belirtiyeIvittt transferin gununu 1 sayip 4. Gun kan testi yaptim sanarken meger 3. Gun kan vermeye gitmisim sabirsiz ben 4.78 cikmisti iste 5. Gunde idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti yrn 7. Gun kan testi yapcam
Benim daha transfer olmadi göğüslerim ağrıyor onu napcaz transferim olsa neler hissetcem kim bilirMasallah belirtin oldu mu peki :) bizde taktik bu belirtiye
progestan basladilar mi simdiden ? o da bu belirtileri yapiyorBenim daha transfer olmadi göğüslerim ağrıyor onu napcaz transferim olsa neler hissetcem kim bilir