- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.241
Uzatmaya çalışıyorum canım genelde çok hareket etmemeye çalılıyorum ama otur kalk otur kalk sürekli . Uaralarda ayakalrını uzatıp dinlenmeye çalış canım ders anlatırken hep aynı pozisyonda kalma
Bende 8 Ekim liyimAyni seyi bende yaşıyorum
Merhaba kizlar bende 8 ekim de transfer oldum insallah güzel haberler vermek nasip olur
Hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de görürsün inşallahkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Ayyy çok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla katlı katlı artsın inşallahkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Hayırlısı canım çok sevindim ve bize kaçıncı günde olduğunu ve belirtin varmıydı hickızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Yaa süper insallah hayirli haberi aliriz sizde var mi belirti :) nerde yaptırdınız:)Uzatmaya çalışıyorum canım genelde çok hareket etmemeye çalılıyorum ama otur kalk otur kalk sürekli . U
Bende 8 Ekim liyiminşallah hayırlısıyla sağlıkla doğarlar Sizin durumlarınız nasıl
Benim 3. GünAa cok mutluyum 9 ekim tarihli transfer buldumbenim bugun biraz agrim var, ara ara sancimsi seyler oluyor. Yordum kendimi evde sikintidan is yapiyorum ondan galiba senin de 5.gum embryosu mu
Yaaaa maşallah canımm cok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin hamileliginikızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Masallah yaaa Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin bize de dua etkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
HoşbuldukÖncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bana transfer tarihlerinizi söylerseniz sizi listeye ekleyelim
Kızlar Sakin olunçay kahve tamamen yasak değil Ben iki denememde de bu şekilde uyguladım zaten transfer sonrası verilen kağıtta da böyle yazıyordu günde bir bardak çay içilebilir kahvaltıda açık olacak şekilde diye Türk kahvesini de her gün içmeyin içecekseniz de bir fincan içebilirsiniz ama ben içmemeyi tercih ettim pozitif sonucu aldıktan sonra bir bardak içmiştim sizde bu sekilde yapabilirsiniz
Test gününe az kalmıs sizinHoşbulduk3 ekim benim de
Ben birazcık test yapmada aceleci davrananlardanımTest gününe az kalmıs sizin
Aaa hatrladımm tekrar test yaptrdin miBen birazcık test yapmada aceleci davrananlardanım
Evet ya yaptımAaa hatrladımm tekrar test yaptrdin mi
Gercekten cok sevindimkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Insallah katlanarak artmıstr azcik daha sabır annesiEvet ya yaptımsonuç bekliyorum umarım yükselmiştir ya valla acaip bişi bu beklemek işi
Amin ya valla ömrüm beklemekle geçtiInsallah katlanarak artmıstr azcik daha sabır annesi
8 EkimÖncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bana transfer tarihlerinizi söylerseniz sizi listeye ekleyelim
Kızlar Sakin olunçay kahve tamamen yasak değil Ben iki denememde de bu şekilde uyguladım zaten transfer sonrası verilen kağıtta da böyle yazıyordu günde bir bardak çay içilebilir kahvaltıda açık olacak şekilde diye Türk kahvesini de her gün içmeyin içecekseniz de bir fincan içebilirsiniz ama ben içmemeyi tercih ettim pozitif sonucu aldıktan sonra bir bardak içmiştim sizde bu sekilde yapabilirsiniz
Hemen ekliyorum canim benim8 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?