- 7 Ekim 2020
- 188
- 293
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.181
Ya kizlar cay iciyo musunuz? Cay diye delirdim resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasakladı mı doktor ya bende çay çok severimYa kizlar cay iciyo musunuz? Cay diye delirdim resmen
Bilmiyorum ki o anda doktora sormayi unuttum simdi de sormaya utaniyorum. Bu mu geldi aklina dicek adamyasakladı mı doktor ya bende çay çok severim
Halk sağlığı merkezinden bakılıyor canım orda çıkarKızlar aile hekimliği sonuçları e nabızda çıkıyor mu ????
Dur ben sorayım gittiğimde hehehe deme öyle çay önemli sonuçtaBilmiyorum ki o anda doktora sormayi unuttum simdi de sormaya utaniyorum. Bu mu geldi aklina dicek adam
aralarda ayakalrını uzatıp dinlenmeye çalış canım ders anlatırken hep aynı pozisyonda kalmaBen dün 1 bardak açık çay içtim, birde evde biraz iş yapmaya başladım. Uzanmadn eğilmeden kaldırmadan . Ufak tefek şeyleri taşıyorum artık.. yürüyorum sürekli uzanmıyorum, derslerimde var oturarak anlatmak zorunda kalıyorum..☺
Ben içiyorum çay. Hatta günde Bi tane Türk kahvesi de içiyorum. İçtiğim çayda sabah kahvaltıda 1 tane. Akşam da yanında bişey olursa içerim. Abartmadan içilir niye içilmesin:)Ya kizlar cay iciyo musunuz? Cay diye delirdim resmen
Beklediğim cevapBen içiyorum çay. Hatta günde Bi tane Türk kahvesi de içiyorum. İçtiğim çayda sabah kahvaltıda 1 tane. Akşam da yanında bişey olursa içerim. Abartmadan içilir niye içilmesin:)
Ayni seyi bende yaşıyorumyasakladı mı doktor ya bende çay çok severim
Bana kahve ve caydan uzak dur demislerdi o yüzden hic icmiyorumCay ben hep içiyorum kızlar yasakmı bıtane de kahve ıcıyorum
Sizde durumlar nasıl pekiAyni seyi bende yaşıyorum
Merhaba kizlar bende 8 ekim de transfer oldum insallah güzel haberler vermek nasip olur
ben sabah kahvaltida yarim cay bardagi ictim. Kahve ve cayla hic aram yok aslinda onu da icmesem olurmus. Unuttum yasak oldugunuYa kizlar cay iciyo musunuz? Cay diye delirdim resmen
Benden bir gun oncesin benimle ayni tarihte olan kimse yokAyni seyi bende yaşıyorum
Merhaba kizlar bende 8 ekim de transfer oldum insallah güzel haberler vermek nasip olur
benım yarın bellı olur canım yazarım , yarın ılaçla 10. gun muayeneye çağırdı bakalım@rus ruleti
@rinanoy
@Sabredelim
@Umutla beklemek
secretlife
Kizlar transfer tarihleriniz bellimi listeye eklicem
Merhaba canım sizin kaçıncı gununuzBenden bir gun oncesin benimle ayni tarihte olan kimse yok
Tutunacağı varsa zaten tutunacak biliyorsun şifa olsun insallah bundan sonra icmezsinAA gercekten bılmıyordum ıcmeyeyım ozaman bende gec mş kaldım acaba bugun 6. Gün
Insallah güzel haberi veririz :) nasilsin peki bi degisiklik var mi :)Benden bir gun oncesin benimle ayni tarihte olan kimse yok