- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 40
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.201
Evet haklısın canm evet abartmayayım ben cok ıcerım cunku bir ıcmeye 3 yada4 bardakTutunacağı varsa zaten tutunacak biliyorsunşifa olsun insallah bundan sonra icmezsin
Benim 3.tup bebek deneyimim bu. Embriyom ngs ile genetik teste gitti gelen tek saglikli embriyom transfer edildi. Onceki 2 tup bebek deneyimim de bu asamaya bile gelememistik. Insallah bunun sonu hayırlı olurSizde durumlar nasıl peki
Aynen bende öyle çaya bagimliymisim resmen onu fark ettimEvet haklısın canm evet abartmayayım ben cok ıcerım cunku bir ıcmeye 3 yada4 bardakogrendım ıyı oldu Dr zaten bana 2 gün dinlen sonra gunluk hayatına dön dedi
Hiç bisey hiss3diyormusunuz belirtiniz falan varmı acaabaBenim 3.tup bebek deneyimim bu. Embriyom ngs ile genetik teste gitti gelen tek saglikli embriyom transfer edildi. Onceki 2 tup bebek deneyimim de bu asamaya bile gelememistik. Insallah bunun sonu hayırlı olur
Malesef belirtim yok henüz ama daha erken degil mi yaHiç bisey hiss3diyormusunuz belirtiniz falan varmı acaaba
Ya bir cok bagımlılkktan elimizi cektık elhamdulıllahAynen bende öyle çaya bagimliymisim resmen onu fark ettim
Benim bugün 5.günüm ve bisey hissetmemiz normal mi Çok düşünüyorum ağrılı olmasımı gerekiyor tuttuğunu anlamak için kafamda deli sorularMalesef belirtim yok henüz ama daha erken degil mi yasizin kacinci gününüz sizde bir sey var mi :)
Kısıden kisıye degısıo o canim herkeste aynı seyler olmuyorBenim bugün 5.günüm ve bisey hissetmemiz normal mi Çok düşünüyorum ağrılı olmasımı gerekiyor tuttuğunu anlamak için kafamda deli sorular
Ben cuma gunu oldum. Transfer gunu haric bugun 3.gunumMerhaba canım sizin kaçıncı gununuz
Kasiklarimda agri sanci batma oluyor arada. Ozellikle cok hareket edince. Ben evde cok sikiliyorum ya bi de yillik izin aldim. Cekmeceleri bosalltim ama sanci girdi kasiklarima. Biraktim oyleceInsallah güzel haberi veririz :) nasilsin peki bi degisiklik var mi :)
Canim herkeste ayni seyler olmuyor kimisi gebeliginin 3. Ayina kadar bile belirtisi olmuyor hiç ama kimisi de tüm belirtileri yasiyor. Test gününe kadar beklemekten baska caremiz yok ama rahat olmamiz lazimBenim bugün 5.günüm ve bisey hissetmemiz normal mi Çok düşünüyorum ağrılı olmasımı gerekiyor tuttuğunu anlamak için kafamda deli sorular
Evet keşke bilebilsek okadar iğne ilaç o gün gelse biran önce keskeKısıden kisıye degısıo o canim herkeste aynı seyler olmuyor
Kacinci gunundesim canim insallah gebelige işarettirKasiklarimda agri sanci batma oluyor arada. Ozellikle cok hareket edince. Ben evde cok sikiliyorum ya bi de yillik izin aldim. Cekmeceleri bosalltim ama sanci girdi kasiklarima. Biraktim oylece
Aramızda 2 gün var canim bende çarşamba olsum sende hiç bisey varmı 3 gundurBen cuma gunu oldum. Transfer gunu haric bugun 3.gunum
Ah ah evet beklemek bu tedavide en zoru beklemekCanim herkeste ayni seyler olmuyor kimisi gebeliginin 3. Ayina kadar bile belirtisi olmuyor hiç ama kimisi de tüm belirtileri yasiyor. Test gününe kadar beklemekten baska caremiz yok ama rahat olmamiz lazim
Insallah canim daha cok erken ama. Transfer gunu haric 3.gunum bgun.Kacinci gunundesim canim insallah gebelige işarettirbende yillik izin aldim
Kasiklarimda agri var. arada sanci oluyo. Onun haricinde bisey yok. Sen de var mi?Aramızda 2 gün var canim bende çarşamba olsum sende hiç bisey varmı 3 gundur
Bende malesef hiç bisey yok malesefKasiklarimda agri var. arada sanci oluyo. Onun haricinde bisey yok. Sen de var mi?
İyi yapmışssın bırakmakta kuzum bebiş tutunsun sonra işler yapılır boşverKasiklarimda agri sanci batma oluyor arada. Ozellikle cok hareket edince. Ben evde cok sikiliyorum ya bi de yillik izin aldim. Cekmeceleri bosalltim ama sanci girdi kasiklarima. Biraktim oylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?