- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.121
Günaydın canim Bugün itibari ile 5.günüm daha bisey yapmadım zaten hiç bisey de hissetmiyorum.Pek bir belirti yok gibi sag kasigimda bazen agri bazen batma bazende bisi cekiliyor gibi oluyor bi de goguslerim aciyor bi de regli olacakmisin gibi karnimin genelimde agri oluyor ilac etkileri vs bence hepsi birbirine karisti gibi. Sen nasilsin var mi bi belirti? Hic test yaptin mi? S sunshine__
Hadi ya yurume mesafesinde bana orasi. Ben torun center da mehmet koc a gidiyorum canim. Semra kahramana gitcektik biranda buraya karar verdik. Yakin misin medical park a?Sen tedavi icin nereye gidiyordun? Ben medical park goztepeye gidiyorum
Gunaydin canimm belirti icin zaten cok erken ben takilmamaya calisiyorumGünaydın canim Bugün itibari ile 5.günüm daha bisey yapmadım zaten hiç bisey de hissetmiyorum.
Yok canim ben bahçelievlerdekine gidiyorumSen de mi medical park goztepeye gidiyorsun? Doktorun kim
Ahhh yapabilsek keskeGunaydin canimm belirti icin zaten cok erken ben takilmamaya calisiyorum
Benimde sonucumu ogrenmem kasimin 7sini buluyoBenimde bu ay adetle baslanicak bakalım dondurulmuş tedaviye. Ayın ortaları adet olmam gerek sanırsam kasımı bulur transfer en son ben gibiyim sanki
Benim doktorumda serdar koçSen de mi medical park goztepeye gidiyorsun? Doktorun kim
Yok canim Atasehir’de oturuyorum ben. Yeditepe universitesinin oradaHadi ya yurume mesafesinde bana orasi. Ben torun center da mehmet koc a gidiyorum canim. Semra kahramana gitcektik biranda buraya karar verdik. Yakin misin medical park a?
Benim doktorum çok seviyorum onuBenim doktorumda serdar koç
Insallah guzel geçer cnm sizdemi bahçelievler medicalparkta yaptiriyosunuzGünaydın kızlar yarın transferim var dua eder misiniz bana
Evet canım Bahçelievler serdar koçInsallah guzel geçer cnm sizdemi bahçelievler medicalparkta yaptiriyosunuz
Benim ikinci denemem senin kaçinci yaş kaç sorun ne anlat heeemenEvet canım Bahçelievler serdar koç
Basarili bir sekilde gecsin yavrun sana sıkıca tutunsun insallahGünaydın kızlar yarın transferim var dua eder misiniz bana
Pekiya benYok canim Atasehir’de oturuyorum ben. Yeditepe universitesinin orada
Ederiz canm etmezmiyiz hic bebisini al gelGünaydın kızlar yarın transferim var dua eder misiniz bana
Yedpa neresiPekiya ben
Yedpanin ordayim
Yeditepenin oradaki musluk varya su dolduruyolar oradan devam edip asagi dogru yurudugunde esine soyle sana tarif ederYedpa neresiben karsinin taksisiyim buralara alisamadim hala
Kolaylikla tutunsun insallah saglikla kucagina al insallahGünaydın kızlar yarın transferim var dua eder misiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?