- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.081
O zaman ikinci gün mü test yaptın silik çizgi çıktı demişsin onu kaçıncı gün yaptın pekiBen transferin oldugu gunu 1 saymisim cunkiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ikinci gün mü test yaptın silik çizgi çıktı demişsin onu kaçıncı gün yaptın pekiBen transferin oldugu gunu 1 saymisim cunkiiii
Hehehe bende tez canlıyım ama test gunumu beklemeyi dusunuyorum ☺ catlatma ignesi vuruldun mu pekiYa ben hayatim boyunca ne cektiysem bu tezcanliligimdan aceleciligimden cektim. Gecmiyor gun saat dakika 3. Gun insan kan testi yaptirir mi 4.78 cikti hemsire dalga gecti benimle sabirli ol dedi biraz. Bende arastirdim 7. Gun daha iyiyimis bi de size sorayim dedim bu arada bugun de idrar testi 2. Cizgi silik cikti
Yiiiiaaaaa gercektennn miiiii hemsirede muhtemel gebelik var dedi rahat dur dedi sabret dedi ekim bizim ayimizimmm kzilarrYaa inanmiyorm valla
Tutmus tutmus cok sukur ama.bak nekadar erken ogrenirsen okadar zor geciyo zaman erken ogrenme bekleama bu tutundugunu gosteriyo insallah
Off topik ugurlu geldi insallah darisi bana
Aynen canımm topigin ugurlu masallahYaa inanmiyorm valla
Tutmus tutmus cok sukur ama.bak nekadar erken ogrenirsen okadar zor geciyo zaman erken ogrenme bekleama bu tutundugunu gosteriyo insallah
Off topik ugurlu geldi insallah darisi bana
Kani 3. Gun idrari 5. Gun yani bugun yaptimO zaman ikinci gün mü test yaptın silik çizgi çıktı demişsin onu kaçıncı gün yaptın peki
Insallah Allahim insallahYiiiiaaaaa gercektennn miiiii hemsirede muhtemel gebelik var dedi rahat dur dedi sabret dedi ekim bizim ayimizimmm kzilarr
Catlatmayi toplamada vuruldum sanki baska vurulsugumu hatirlamiyorum bi de tranafer oncesi 1 hafta once olabilir yumurta baskilama ignesi oldumHehehe bende tez canlıyım ama test gunumu beklemeyi dusunuyorum ☺ catlatma ignesi vuruldun mu peki
Ya insallah kiz bizde pozitif alalim bizdeeeAynen canımm topigin ugurlu masallah
Insallah bizlerde poztf sonucu alalım
Allahim insallah kolaylikla olur buyur gelisir kucagimiza aliriz hepimizikinki kolaylikla olur insallah. Bu arada test en ucuz 100 tl ye buldum. Medical park 180 dedi.Insallah Allahim insallah
Valla hamile görunuyosun simdi biraz rahatla ve gününü bekle
Nasıl bir test ya o altındanmıymışAllahim insallah kolaylikla olur buyur gelisir kucagimiza aliriz hepimizikinki kolaylikla olur insallah. Bu arada test en ucuz 100 tl ye buldum. Medical park 180 dedi.
Burada bazılarına yarım doz catlatma ignesi vermsler tramsfer sonrasi ondan sordum canm her doktor baska bir yol izliyor catlatma yok o zaman poztfsin insallah saglikla degerin artar canımCatlatmayi toplamada vuruldum sanki baska vurulsugumu hatirlamiyorum bi de tranafer oncesi 1 hafta once olabilir yumurta baskilama ignesi oldum
Ben o paraya 2 test daha yaptiririm dedimNasıl bir test ya o altındanmıymış
Insallahh yaaa insallah canim benimBurada bazılarına yarım doz catlatma ignesi vermsler tramsfer sonrasi ondan sordum canm her doktor baska bir yol izliyor catlatma yok o zaman poztfsin insallah saglikla degerin artar canım
Cok pahali canim.ben 65 e yaptirmistim 7 8 ay önce sıradan bi ozel hastanedeAllahim insallah kolaylikla olur buyur gelisir kucagimiza aliriz hepimizikinki kolaylikla olur insallah. Bu arada test en ucuz 100 tl ye buldum. Medical park 180 dedi.
Amin canim insallahh hepimizinkinin degerleri guzel olsunBurada bazılarına yarım doz catlatma ignesi vermsler tramsfer sonrasi ondan sordum canm her doktor baska bir yol izliyor catlatma yok o zaman poztfsin insallah saglikla degerin artar canım
Ankarada yaptırıyorsanız denge tıp merkezi var 80 liraya yapıyor. Ya da biraz sabrederim derseniz aile hekimine verin kanı öğleden sonra 4-5 gibi çıkar Ve tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alınAllahim insallah kolaylikla olur buyur gelisir kucagimiza aliriz hepimizikinki kolaylikla olur insallah. Bu arada test en ucuz 100 tl ye buldum. Medical park 180 dedi.
Aynı sıkıntı bende de var bir iş yapılacak mı hemen yapılsın bir şey mi alınacak hemen alınsın bir sorun mu var hemen çözmeliyim ama iş gebelik olunca hep beklemek durumunda kalıyor insan. Kan sonucu bekle, betanın iki kat artmasını bekle, kese görmeyi bekle sonrasında kalp atışını görmeyi bekle... Allahım bizlere sabır versinHehehe bende tez canlıyım ama test gunumu beklemeyi dusunuyorum ☺ catlatma ignesi vuruldun mu peki
Aminnn canım cidden bu anne olma süreci bana sabırlı olmayı öğretti yıllardr bekliyorum o cift cizgiyi görmeyi elbet kan sonucunuda beklerim yeter ki sağlıkla gelsnler bebislerimizAynı sıkıntı bende de var bir iş yapılacak mı hemen yapılsın bir şey mi alınacak hemen alınsın bir sorun mu var hemen çözmeliyim ama iş gebelik olunca hep beklemek durumunda kalıyor insan. Kan sonucu bekle, betanın iki kat artmasını bekle, kese görmeyi bekle sonrasında kalp atışını görmeyi bekle... Allahım bizlere sabır versin
Bu cumlelerin benzerini az once esime kurdum allah yavasligi sever dunya 7 gunde bebek 9 ayda .. acelecilik iyi degil aslinda ama bunun genetik oldugunu dusunuyorum :) beklemeyi ogrenicez sabretmeyi birgun ogrenicezAynı sıkıntı bende de var bir iş yapılacak mı hemen yapılsın bir şey mi alınacak hemen alınsın bir sorun mu var hemen çözmeliyim ama iş gebelik olunca hep beklemek durumunda kalıyor insan. Kan sonucu bekle, betanın iki kat artmasını bekle, kese görmeyi bekle sonrasında kalp atışını görmeyi bekle... Allahım bizlere sabır versin