- 26 Eylül 2020
- 183
- 394
- 33
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.101
Evet canim kan tahlili testi en son goztepede bi hastanede 100 tlye yaptirdim. Medicalpark 180 central hospital kozyatagi 140 dedi.Kizlar o fiyat gebelik testimi bahsettiniz oyleyse bende 40tlye yaptirmistin 10ay once ilk denemede
Cok pahali canim.ben 65 e yaptirmistim 7 8 ay önce sıradan bi ozel hastanede
ben hala 42 TL ye yaptırıyorum onda bile hastanede mi yaptırsam acaba diyorum resmen soygun yaEvet canim kan tahlili testi en son goztepede bi hastanede 100 tlye yaptirdim. Medicalpark 180 central hospital kozyatagi 140 dedi.
Hayr yapılmadi hep kaliteydi embryolar bide dna hasar testi yaptk geçen ay temiz çıktı hasar yokCanım pgt yapıldı mı hiç
Valla fiyat arastirmasi yapmaya devam ediyorum kadikoy bolgesinde onerebileceginiz bir yer varsa paylasirsaniz sevinirimben hala 42 TL ye yaptırıyorum onda bile hastanede mi yaptırsam acaba diyorum resmen soygun ya
Benim hastanemde medicalpark progesteron testi bile 200tl cok pahaliEvet canim kan tahlili testi en son goztepede bi hastanede 100 tlye yaptirdim. Medicalpark 180 central hospital kozyatagi 140 dedi.
Üzgünüm ben Diyarbakır’da yaşıyorumValla fiyat arastirmasi yapmaya devam ediyorum kadikoy bolgesinde onerebileceginiz bir yer varsa paylasirsaniz sevinirim
Ben 17 gundur her aksam 2 ampul progestan yaptiriyorum bugun artik igneyi yapan hemsire halime acidi mosmor heryerimYa evet benim de kalcam cok kotu pazar gunu sadece 1 ampul progestan yaptirmistim hala gecmedi. Kocaman bir yumru var. O yuzden dumduz yatamiyorum hep yan yatiyorumarada mutfaga gidiyorum evin icinde dolasiyorum. Yanlis mi yapiyorum
Ende her gun oluyorum canim bugun 17. yi oldum daha ne kadar olcam belli degil Allah buyuk sekecek bacak kalir insallah banadaSanirim herkes transfer olmus bi ben varim bide herkes 2.gunde 3gunde bir igne oluyorum demis ben 15gunboyunca hergun olmustum seke seke yuruyodum artik
Sağlıkla kucağınada alirsin insaallah minnoşunu
Insallah bu sefer emeklerimizin karsiligini alirizEnde her gun oluyorum canim bugun 17. yi oldum daha ne kadar olcam belli degil Allah buyuk sekecek bacak kalir insallah banada
Merhaba canım aramızda 1 gün var peki kendinde farklı biseyler hissediyor musunKani 3. Gun idrari 5. Gun yani bugun yaptim
Canim disarida ucretler hasteneye gore degisiyor malesefKizlar o fiyat gebelik testimi bahsettiniz oyleyse bende 40tlye yaptirmistin 10ay once ilk denemede
Sen tedavi icin nereye gidiyordun? Ben medical park goztepeye gidiyorumEvet canim kan tahlili testi en son goztepede bi hastanede 100 tlye yaptirdim. Medicalpark 180 central hospital kozyatagi 140 dedi.
Sen de mi medical park goztepeye gidiyorsun? Doktorun kimBenim hastanemde medicalpark progesteron testi bile 200tl cok pahali
Allah yardimcin olsun ben sadece bir kez oldum iki ampul birden. 8 gun oldu hala popomun uzerine oturamiyorumEnde her gun oluyorum canim bugun 17. yi oldum daha ne kadar olcam belli degil Allah buyuk sekecek bacak kalir insallah banada
Bende 1 gun arayla 2 ampul oldum oncekilerde bakalm bunda ne dicekAllah yardimcin olsun ben sadece bir kez oldum iki ampul birden. 8 gun oldu hala popomun uzerine oturamiyorum
Benimde bu ay adetle baslanicak bakalım dondurulmuş tedaviye. Ayın ortaları adet olmam gerek sanırsam kasımı bulur transfer en son ben gibiyim sankiEn son ben sonuc ogrenicem sanirim 24.veya 25ekim transferim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?