- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.061
Trombofili panelinize bakılmış mıydı? Belki pıhtılaşma riski olduğunu düşünüyordur. Ya da bir arkadaş demişti tüp bebekte kullanılan ilaçlar da pıhtılaşma riskini artrıyor diye belki ondandırBende buradan oksapar igneyi okuyunca cok istememistm korktum ama oyle cok can yakmiyormus ben bide ilac ecoprin kullaniyorum niye bu kadar kan sulandirici kullandiriyorlar anlamadm transfer gunu sormayi dusunuyorum
Aynen hepsi farklı bisi yapıyorAnladım canım her doktorun uygulaması farklı demek ki
Yok bakılmadı canım dedigin gibi riski arttiriyor diye onlem amaclı veriyor olabilirTrombofili panelinize bakılmış mıydı? Belki pıhtılaşma riski olduğunu düşünüyordur. Ya da bir arkadaş demişti tüp bebekte kullanılan ilaçlar da pıhtılaşma riskini artrıyor diye belki ondandır
Sağlıkla bebislerimizi alıp gelecegiz insallah15 ekimde İnşallah
Bende hem oksapar hem ecoprin kullaniyorum transferden sonra kullanmaya devam et dediler muhtemelen 10 gun dolana kadar da devam edicemBende buradan oksapar igneyi okuyunca cok istememistm korktum ama oyle cok can yakmiyormus ben bide ilac ecoprin kullaniyorum niye bu kadar kan sulandirici kullandiriyorlar anlamadm transfer gunu sormayi dusunuyorum
Insallah bebisler bizimle olsunlardaBende hem oksapar hem ecoprin kullaniyorum transferden sonra kullanmaya devam et dediler muhtemelen 10 gun dolana kadar da devam edicem
Amin inşallahSağlıkla bebislerimizi alıp gelecegiz insallah
Evet benimde ilk ve son olacak insallahAmin inşallahsizinde ilk denemeniz mi? Ben pek duygusal olmamaya kendimi kaptırmamaya çalışıyorum
Hemen listeye ekliyeyim senide canim15 ekimde İnşallah
Yok canım o fitilin kalıntisidır icerde durdukca renk degistiriyoYarın transferim var kızlar. Ancak bugün kahverengi akinti gelmiş Protestan fitllle birlikte.umarim bu bi sıkıntı olmaz inşallah
Baya bi kahve idi korktumYok canım o fitilin kalıntisidır icerde durdukca renk degistiriyo
Baya bi kahve idi korktum
Kahve olur pembe olur yesil olur hatta siyah bile olur normal.canmBaya bi kahve idi korktum
Canm kimsali bilemezsin 100 olup duşende olur 6. Gunde kan da cikar ufakta olsaKizlar 6. Gunde yapilan kan testi cikar mi? Yaniltici mi olur? Bir de kimyasal gebelik varsa ilk sonuclar kac cikiyor? (Allah korusun)
Ya ben hayatim boyunca ne cektiysem bu tezcanliligimdan aceleciligimden cektim. Gecmiyor gun saat dakika 3. Gun insan kan testi yaptirir miCanm kimsali bilemezsin 100 olup duşende olur 6. Gunde kan da cikar ufakta olsasoyle soyle kac cikti
3. Gün kan testi mi yaptınYa ben hayatim boyunca ne cektiysem bu tezcanliligimdan aceleciligimden cektim. Gecmiyor gun saat dakika 3. Gun insan kan testi yaptirir mi4.78 cikti hemsire dalga gecti benimle sabirli ol dedi biraz. Bende arastirdim 7. Gun daha iyiyimis bi de size sorayim dedim bu arada bugun de idrar testi 2. Cizgi silik cikti
Ben transferin oldugu gunu 1 saymisim cunkiiii3. Gün kan testi mi yaptınvalla iyi cesaret
Yaa inanmiyorm vallaYa ben hayatim boyunca ne cektiysem bu tezcanliligimdan aceleciligimden cektim. Gecmiyor gun saat dakika 3. Gun insan kan testi yaptirir mi4.78 cikti hemsire dalga gecti benimle sabirli ol dedi biraz. Bende arastirdim 7. Gun daha iyiyimis bi de size sorayim dedim bu arada bugun de idrar testi 2. Cizgi silik cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?