- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.041
Ben kendimde yengec burcuyum anneye çok bağlı bir burcBenimkilerde öyle yengeçtabi zanında doğarlarsa 1 temmuz görünüyor
Agrilara takilma canim ilaclardan onlarBugün transfer sonrası 7. Günüm reglimin 23. Günü adet tarihim yaklaşıyor umarım geçen ay en son adetimi olmuş olurum ☺ Adet ağrımsı şeyler gelip gdiyor hayır olsun inşallah
Çok sağol arkadaşım, hepimiz için güzellikler iyiliklerle dolu bir ay olsunHayirli olsun canim benim
Ben de transferden 5 gün önce yarim ovitrelle vurulacagim.hatta 2 kez de cetrodite vuruldum.estrofem de kullanıyorumBana da yarimdan az dedi? Nerde olmustunuz transferi , benim tavmergende idi? Ayni yer mi merak ettim
Benim doktorum oksaparı transferden önce vermiyor ama sizin doktorunuz gibi yapanlarda okumuştum. Hepsinin farklı bir tarzı oluyor bizim test sonuçlarımıza göre de şekillendirmiş olabilirlerBana oncesnde de verdi oksaparıneden acaba yabenim simdilik minik morluklar olustu ama gobekte yer kalmayinca nolcak
Peki bantı neden veriyorlar daha önce de birkaç kişi de okudum benim doktorum vermediBenimde bandım var kasığa dogru yapstrdim ben igneleri gobegimin sag sol tarafina yapiyorum bo taraf oksapar bi taraf prolutex asagida bant var cok sekil oldum
Evet canim benimKuzum senin randevun çarsamba mıydı
Insallah canim benimÇok sağol arkadaşım, hepimiz için güzellikler iyiliklerle dolu bir ay olsun
Yaa col uzuldumKızlar merhaba.Benim dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün negatif sonuç aldım.bu 2.denememdi.tedaviye bir süre ara vereceği .buralara da girmeyeceği .Herkese pozitif sonuçlar,güzel haberler diliyorum.
Sabrszlkla bekliyorz transfer gününün belli olmasiniEvet canim benim
E2 degerim biraz dusuk cikti ondam verdi doktorum canm sana gerek duymamislardr e2 yuksektirPeki bantı neden veriyorlar daha önce de birkaç kişi de okudum benim doktorum vermedi
Bende buradan oksapar igneyi okuyunca cok istememistm korktum ama oyle cok can yakmiyormus ben bide ilac ecoprin kullaniyorum niye bu kadar kan sulandirici kullandiriyorlar anlamadm transfer gunu sormayi dusunuyorumBenim doktorum oksaparı transferden önce vermiyor ama sizin doktorunuz gibi yapanlarda okumuştum. Hepsinin farklı bir tarzı oluyor bizim test sonuçlarımıza göre de şekillendirmiş olabilirler☺ Açıkçası ben oksapar kullanmak konusuna da çok sıcak bakmıyorum ama doktor verince mecbur tabi. Sanki kanama yapacak diye korkuyorum
Ay insallah kuzum ya❤Sabrszlkla bekliyorz transfer gününün belli olmasini
Benim transfer öncesi basladı doktorum progestanıda öyle sabah aksam 2 ser tane fitil olarak kullaniyorum canımKızlar siz oksaparı transfer öncesi mi kullanmaya başlıyorsunuz ?Ben oksaparı transfer günü kullanmaya başladım , doktor öyle söylemişti .Progestan ve jeli transferden bir kaç gün önce kullanmaya başlamıştım
Anladım canım her doktorun uygulaması farklı demek kiBenim transfer öncesi basladı doktorum progestanıda öyle sabah aksam 2 ser tane fitil olarak kullaniyorum canım
15 ekimde İnşallahInsallah canim benim
Senide listeye ekliyim transfer tarihin ne zamandi
Benimki de transfer ile başlatacakKızlar siz oksaparı transfer öncesi mi kullanmaya başlıyorsunuz ?Ben oksaparı transfer günü kullanmaya başladım , doktor öyle söylemişti .Progestan ve jeli transferden bir kaç gün önce kullanmaya başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?