eğitimini aldığınız mesleği mi yapıyorsunuz?

Son düzenleme:

burda tecrübe konuşuyor iş bulamazsın sonra alesmiş kpssymiş uğraşırsın gir bir öğretmenliğe ki onda da atama yok iyisimi tıp avukat bilmem ne oku yok kpssye birinci sınıftan çalışır hallederim diyorsan öğrenmen ol. bak bir de okul öncesi ve zihinsel engelliler öğretmenliğinde acayip açık var devlete dayıyamasan bile sırtını özel sektörde 300den aşağı çalışmazsın çook pişmanım çook sevmek yetmiyor arkadaş efkarlandım bak sevdiğim tarafından aldatılmak gibi bişi bu beklentin sıfırın altına falan düşüyor yani ama vizyon sahibi oluyorsun bak bunu öğretir sana gazete
bak en son uyardım kızları inşallah dinlerler de biz ve bizim gibiler gibi olmazlar ne cümle kurdum gece gece ya helal bana

Helal sana canım içi seni dışı bizi yakar desene

Hukuk okudum ben şu an avukatlık yapmasam da yine de şu an ki işimde hukuk okumanın faydalarını görüyorum. Ama işimden memnunum arada avukatlık yapan arkadaşlarla görüşüyorum da gerçekten yıpratıcı bir meslek. Okuması da çalışması da zor.

ben kimya okudum ama finans sektöründe çalışıyorum eşim sayesinde.imkb aracı kurumdayim 2 yıldır.eşim benden daha kıdamli tabiki.o aldı başını gidiyor.borsa-forex vob derken manyak olduk ciktik :)

benim alanım reklam-matbaa-grafik ama bunların yanından bile geçmeyi düşünmüyorum düz memurluk istiyorum ben..

eveeeeeeeeeeeeet evet evet çok şükürrr

eğitimini aldığım işi yapıyorum kitaplar için yoğruldum kitaplarla yoluma devam ediyorum çok şükür

walla bn 4. sınıfa gecıcem bu sene kpss problemım warr ama allah nasıp edersee egıtımını aldıgım meslegı yapmak ıstıorumm bska bı dalda hayal bıle edemıorm kendımıı coook sewıorm okudugum bolumuu. allah hrkese gonlundekını nasıp etsnn

lisede muhasebe okudum. üniversiteyide işletme okudum.
evet eğitimini aldığım mesleği yapıyorum. lanet olası muhasebe.....

Kimyagerim Tam olarak olmasa da işimi yapıyrum sayılıyor.
kalite yönetim temsilcisiyim.
gönül isterdi ki birebir analizci veya arge olayım ama değilim. belki bir gün....

turizm mezunuyum ama yönetici asistanlığı yapıyorum, turizm okudğum için pişmanım :/ açıktanda işletme okuyorum dört yıllığa tamamlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…