Bi köşe yazarı vardı çalıştığım dönem,gerçi hala var staj dönemimde oldu hatta bu daha 17-18 yaşındaydım o köşe yazarının köşesini ben yazıyodum
ama köşe onun tabi.. ya aslında anlatmak istemiyorum burda çokta uzun hikaye ama o zaman 63 yaşındaydı ikinci evliliğinden 8 yaşında kızı vardı kısacası bana asıldı nasıl desem neye uğradığımı şaşırdım bide demezmi senden bedensel bi beklentim yok
e bide olsaydı
ben bi irkildim gidiyorum dedm işi bırakıcam yalvardı yakardı tamam dedi söz bidaha konusunu bile açmıcam ikna etti ama 2 gün diken üstünde oturdum resmen ama 2 gün sonra bıraktım. Aynı yerde tekrar çalıştım uzun bi zamn geri çağrıldım gittim bu seferde istihbarat şefi sağolsun. Amaaan o alem güzel bi alem değil Allah ıslah etsin hepsini
ya sana yemin ederim psikolojim bozuldu ben de istemiyorum artık namusumuzla çalışmak istiyoruz suç alsınlar başlarına çalsın gazetelerini de tvlerini de ilk tercihimle geldim nasıl da ümitliydim hocalarım yazılarımı çok beğenirler yarışmalara dahi gitmişliği var yazılarımın tuttuğunu koparan bir tipimdir ama içimdeki ışığı da heyecanı da zevki de aldılar yemin ederim!!!! benden önce mezun olup iş bulamayan bir arkadaş verebilitesi yüksek olanlar iş buluyor güzelim demişti bana şimdi daha iyi anlıyorum ne demek istediğini hahahaha