• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitimini aldığınız mesleği mi yapıyorsunuz?

kendi mesleğimi mezun olduktan sonra 6 sene yaptım ancak yıpratıcı bi sektör olduğundan ve iş dışında bi yaşamımında olmasını istediğimden bıraktım şuan ofiste 9-5 kafası çalışmaktayım ve işten çıktığım an çalıştığımı bile unutarak keyfime bakıorum.:1::51:

mühendislik okudum, bakanlık bünyesinde kendi mesleğimi icra etmeye başlayacağım inşallah 15 güne kadar :)

Son düzenleme:
işletme mezunuyum ve şu an yaptığım işe ise ek gelir olsun diye başlamıştım ama ersağ ürünleri satış danışmanlığını yapıyorum.gayet de memnunum yaptığım işten ve severek yapıyorum.hem insanları kimyasallardan uzak tutmaya çalışırken hem de kazanç sağlıyorum.

matematik bitirdim hayallarim ideallerim vardı :( postanede gişe memuruyum

Ben Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunuyum. Konya' da araştırma görevlisiyim şu an.

Memnunum çok şükür. Üniversite imtihanlarına hazırlanırken hedefim ziraat okumak değildi ama insan emek verince seviyor mesleğini.

İşim güzel, rahatım. Danışmanımda çok iyidir, Allah razı olsun.

Aynı meslek gurbunda olduğum birileri varsa şayet tanışmak isterim efenim :34:...

Son düzenleme:
Keşke herkes istediği ve eğitim alabildiği meslekleri yapabilseydi ne güzel olurdu değilmi? Hayali bile güzel:1:

Arkadaşlar ben çok arkadaşımı biliyorum okuldan tek bir tanesi bile şu an istediği mesleği yapmıyor yapamıyor hatta bir çoğu iş bulamadı Hatta bir arkadaşımız ümüdü kesti hayattan ve rahatsızlandı iş bulamadım diye ne yazıkki durum bu

çok şükür eğitimini aldığım mesleği yapıyorum kamuda mühendisim. mezun oloduktan 2,5 yıl sonra atandım ama değdiğini düşünüyorum. inşallah herkes gönlündekine ulaşır.

ben de eğitimini aldığım işi yapıyorum yıllar sonra,seramik okudum,şimdi bir seramik fabrikasının araştırma geliştirmesindeyim.

her nerede çalışıyor olursak olalım çalışabilecek kadar sağlıklı olduğumuz ve en azından bir işimizin olduğuna şükretmeliyiz...

evet. yatılı okulda 2 yıl eğitimini aldığım mesleği yapıyorum. istediğim arzuladığım mesleği.

💑💓

Cok istedigim bolumu okudum ve daha yeni mezun oldum pisman oldugumu anladigimda universite 2. Siniftaydim. Durumum icler acisi dua etmekten baska sansim yok istedigim meslegi yapmam icin...

Back