• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitimini aldığınız mesleği mi yapıyorsunuz?

Bi köşe yazarı vardı çalıştığım dönem,gerçi hala var staj dönemimde oldu hatta bu daha 17-18 yaşındaydım o köşe yazarının köşesini ben yazıyodum ;) ama köşe onun tabi.. ya aslında anlatmak istemiyorum burda çokta uzun hikaye ama o zaman 63 yaşındaydı ikinci evliliğinden 8 yaşında kızı vardı kısacası bana asıldı nasıl desem neye uğradığımı şaşırdım bide demezmi senden bedensel bi beklentim yok :52: e bide olsaydı :1: ben bi irkildim gidiyorum dedm işi bırakıcam yalvardı yakardı tamam dedi söz bidaha konusunu bile açmıcam ikna etti ama 2 gün diken üstünde oturdum resmen ama 2 gün sonra bıraktım. Aynı yerde tekrar çalıştım uzun bi zamn geri çağrıldım gittim bu seferde istihbarat şefi sağolsun. Amaaan o alem güzel bi alem değil Allah ıslah etsin hepsini :31:

ya sana yemin ederim psikolojim bozuldu ben de istemiyorum artık namusumuzla çalışmak istiyoruz suç alsınlar başlarına çalsın gazetelerini de tvlerini de ilk tercihimle geldim nasıl da ümitliydim hocalarım yazılarımı çok beğenirler yarışmalara dahi gitmişliği var yazılarımın tuttuğunu koparan bir tipimdir ama içimdeki ışığı da heyecanı da zevki de aldılar yemin ederim!!!! benden önce mezun olup iş bulamayan bir arkadaş verebilitesi yüksek olanlar iş buluyor güzelim demişti bana şimdi daha iyi anlıyorum ne demek istediğini hahahaha

bu konu üzerine yazsam roman olur canım benim anlıyorum seni ben çokta haklısın okadar iyi anlıyorum ki seni sanki ben yazıyomuşum bunları gibi geliyo :1: benimde yazılarım şahaneydi ama onlar para etmedi işte. ki ben hem özel haberlere giderdim hem belediyeye hem spora hem polisiyeye ayakçı gibiydim ne deseler yaptım ekonomi haberlerm hep tam sayfa yer alırdı ama yok arkadaşım, o arkadaşın çok doğru söylemiş. aynı zamanda işe başladığım bi kız vardı beraber çıkarırlardı bizi ona fotoğraf çekmeyi bile ben öğrettim ama hatun magazin muhabiri oldu :52: Tam sayfa resim iki satır yazı :1: ne ala memleket sonumuz hayrolsun :31:

Son düzenleme:
bu konu üzerine yazsam roman olur canım benim anlıyorum seni ben çokta haklısın okadar iyi anlıyorum ki seni sanki ben yazıyomuşum bunları gibi geliyo :1: benimde yazılarım şahaneydi ama onlar para etmedi işte. ki ben hem özel haberlere giderdim hem belediyeye hem spora hem polisiyeye ayakçı gibiydim ne deseler yaptım ekonomi haberlerm hep tam sayfa yer alırdı ama yok arkadaşım, o arkadaşın çok doğru söylemiş. aynı zamanda işe başladığım bi kız vardı beraber çıkarırlardı bizi ona fotoğraf çekmeyi bile ben öğrettim ama hatun magazin muhabiri oldu :52: Tam sayfa resim iki satır yazı :1: ne ala memleket sonumuz hayrolsun :31:

amin canımmm amin sonumuz hayır olsun ama ben böyle olacağını biliyordum ya okulda da böyleydi zira. kaç hocayla bu yüzden tartıştım anlatamam gidin başa öğrencilerle yapın değil mi hem haksızlık yapıyorlardı öğrenciler arasında hem VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik tövbe estafurullah :D

amin canımmm amin sonumuz hayır olsun ama ben böyle olacağını biliyordum ya okulda da böyleydi zira. kaç hocayla bu yüzden tartıştım anlatamam gidin başa öğrencilerle yapın değil mi hem haksızlık yapıyorlardı öğrenciler arasında hem VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik tövbe estafurullah :D

Öyle canım öyle bu düzen kurulmuş bir kere biz değiştiremeyiz bu apaçık ortada :1: Bizde başka yerlerde deneriz şansımızı olur biter :52:

burda tecrübe konuşuyor iş bulamazsın sonra alesmiş kpssymiş uğraşırsın gir bir öğretmenliğe ki onda da atama yok iyisimi tıp avukat bilmem ne oku yok kpssye birinci sınıftan çalışır hallederim diyorsan öğrenmen ol. bak bir de okul öncesi ve zihinsel engelliler öğretmenliğinde acayip açık var devlete dayıyamasan bile sırtını özel sektörde 300den aşağı çalışmazsın çook pişmanım çook sevmek yetmiyor arkadaş efkarlandım bak sevdiğim tarafından aldatılmak gibi bişi bu beklentin sıfırın altına falan düşüyor yani :D ama vizyon sahibi oluyorsun bak bunu öğretir sana gazete :D
bak en son uyardım kızları inşallah dinlerler de biz ve bizim gibiler gibi olmazlar ne cümle kurdum gece gece ya helal bana :D

burda tecrübe konuşuyor iş bulamazsın sonra alesmiş kpssymiş uğraşırsın gir bir öğretmenliğe ki onda da atama yok iyisimi tıp avukat bilmem ne oku yok kpssye birinci sınıftan çalışır hallederim diyorsan öğrenmen ol. bak bir de okul öncesi ve zihinsel engelliler öğretmenliğinde acayip açık var devlete dayıyamasan bile sırtını özel sektörde 300den aşağı çalışmazsın çook pişmanım çook sevmek yetmiyor arkadaş efkarlandım bak sevdiğim tarafından aldatılmak gibi bişi bu beklentin sıfırın altına falan düşüyor yani :D ama vizyon sahibi oluyorsun bak bunu öğretir sana gazete :D
bak en son uyardım kızları inşallah dinlerler de biz ve bizim gibiler gibi olmazlar ne cümle kurdum gece gece ya helal bana :D

Helal sana canım içi seni dışı bizi yakar desene :52:

Hukuk okudum ben şu an avukatlık yapmasam da yine de şu an ki işimde hukuk okumanın faydalarını görüyorum. Ama işimden memnunum arada avukatlık yapan arkadaşlarla görüşüyorum da gerçekten yıpratıcı bir meslek. Okuması da çalışması da zor.

ben kimya okudum ama finans sektöründe çalışıyorum eşim sayesinde.imkb aracı kurumdayim 2 yıldır.eşim benden daha kıdamli tabiki.o aldı başını gidiyor.borsa-forex vob derken manyak olduk ciktik :)

benim alanım reklam-matbaa-grafik ama bunların yanından bile geçmeyi düşünmüyorum düz memurluk istiyorum ben..

eveeeeeeeeeeeeet evet evet çok şükürrr :nazar::nazar::nazar:

eğitimini aldığım işi yapıyorum :16: kitaplar için yoğruldum kitaplarla yoluma devam ediyorum çok şükür :1:

walla bn 4. sınıfa gecıcem bu sene kpss problemım warr ama allah nasıp edersee egıtımını aldıgım meslegı yapmak ıstıorumm bska bı dalda hayal bıle edemıorm kendımıı coook sewıorm okudugum bolumuu. allah hrkese gonlundekını nasıp etsnn :34:

lisede muhasebe okudum. üniversiteyide işletme okudum.
evet eğitimini aldığım mesleği yapıyorum. lanet olası muhasebe.....

Kimyagerim Tam olarak olmasa da işimi yapıyrum sayılıyor.
kalite yönetim temsilcisiyim.
gönül isterdi ki birebir analizci veya arge olayım ama değilim. belki bir gün.... :34:

turizm mezunuyum ama yönetici asistanlığı yapıyorum, turizm okudğum için pişmanım :/ açıktanda işletme okuyorum dört yıllığa tamamlamak için

Back