• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitimini aldığınız mesleği mi yapıyorsunuz?

Şu an için hayır...

İngilizce öğretmeniyim,

Bugüne kadar,tercumanlık,öğretmenlik ve baba asistanlığıkaydirigubbakcemile3 yaptım...

Şu anda da -atanana kadar yani- eş asistanlığı yapıyorum
...kaydirigubbakcemile3

Kendime ait iş yerim var..Eğitimini aldığım mesleği şu an için yapamıyorum,evde bebişlerime bakıyorum..1-2 yıl sonra inşallah...

bilgisayar mühendisliği okudum, şuanda da bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum, işimi seviyorum:)

4 yıllık insan kaynakları mezunuyum kaderin cilvesi bankacı olmakmış

ziraat mühendisiyim ahh çok da severek okudum ama mecburiyetten çağrı merkezinde çalışıyorum
oysa atansam ve kendi işimi yapsam:26:

ben şehir plancısıyım, en azından lisans diplomam öyle söylüyor
ben kurumsal bir firmada satış ve pazarlama destek birimi olarak çalışıyorum
işimi seviyorum ve memnunum:69:

işletme mezunuyum...

bi erkek giyim firmasında muhasebedeyim

işyerimi ve işimi severek çalışıyorum

İngilizce Öğretmenliği mezunuyum ve mesleğimi yapıyorum çook da memnunum çok şükür.

okuduğum mesleği yapıyorum memnun muyum hayır hatta istiaf etmek üzereyim edicem de büyük ihtimal .. iki yre iş başvurusunda bulundum okudugum bölümle hem alakalı hem alakasız .... ama önyazımada yazdım bu bölümde tecrübe kazanmak istiyorum şekilinde ve sizinle çalışmak istiyorum dedim bakalım çağıracaklar mı inş. çağırırlar:) dua edin

mimarlık mezunuyum mesleğimi yapıyorum çok isteyerek gittim bölümüme okurken çok yorulmuştum zorlanmıştım ama şimdi çok seviyorum:nazar::nazar::nazar:

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunuyum, devlette uzun süre çalıştım ama kadrolu olamayınca ayrıldım şimdi özel bir eğitim-danışmanlık firmasında eğitmen olarak çalışıyorum, iyi ki de ayrılmışım şimdiki işimi çok seviyorum, işimi yapıyorum sayılır yani :9:

ingizce öğretmenliği okudum ama thy'de kabin memuru olarak çalışıyorum:1:

Back