eğitimini aldığınız mesleği mi yapıyorsunuz?

ben kimya okudum ama finans sektöründe çalışıyorum eşim sayesinde.imkb aracı kurumdayim 2 yıldır.eşim benden daha kıdamli tabiki.o aldı başını gidiyor.borsa-forex vob derken manyak olduk ciktik :)

Ayyy çok merak ettim nasıl girdiniz ? Ben de ekonomi borsa-forex ilgiliyim . Ne mezunlarını alıyorlar,bilginiz var mı ?

Bu arada ben de mesleğimi yapıyorum .Üzülsem mi ,ağlasam mi bilemiyorum .

Son düzenleme:
4 yıllık turizm ve otelcilik mezunuyum meslegimi evlenınceye kadar yaptım 7 sene şuan evde hediyelik eşya yapıyorum ve acıkögret. tarih bölümünü okuyorum :)))

Son düzenleme:
pazarlama arkasından da işletmeyi bitirdim.şimdi memurum

eğitimini aldığım ve sevdiğim işi yapıyorum çok şükür Allah herkese nasip etsin,tek sıkıntım gurbette olmak keşke tayinlerimiz kolay olsa da bi an önce memlekete kavuşsamm..

mezun olalı 6 ay oldu, bu süreçte 4 aylık staj yaptım kendi bölümümden çok farklı bir şekilde.
artık maaşlı eleman olmak istediğim gerekçesiyle de oradan ayrıldım, şimdi iş arıyorum.

kesin olan bir şey varsa da, okuduğum bölümle ilgili bir işe girmeyeceğim..

çok isterdim, ama olmayacak duaya amin demiyorum

hakkınızda hayırlısı olsun

Daha önce de cvp vermiştim buraya :) o zaman gıda teknikeri ev kızıydım şimdi ise gida teknikeri fakat 10 aydır optikcide satış elemanıyım seneye insallah evlenince de ev hanımı olacağım..... hayalimde ki meslek edebiyat ya da ingilizce öğretmeni olmaktı kısmet değilmiş ....

hayatın ınsana ne getıreceği belli olmuyor..hayırlısı olsun..kımbılır ne fırsatlar çıkar önunuze..

Son düzenleme:
kamu yönetimi okudum.bankacıyım.pek bi alakaları yok aslında ama kamucuların %80 i aynı kaderi paylaşıyo:)

bende okuduğum bölümün mesleğini yapamayanlardanım malesef açıkcası buna çok üzülüyorum acıköğretim kamu yönetimi mezunuyum daha önce hiç bi işle ilgili tecrübem olmadığı için ve maddı sıkıntılarımız olduğundan yönetici asistanlığı adı altında mezun olur olmaz işe başladım ama yaptığım iş bi kaç ofis işi ve telefonlara bakmak hatta yeri geldiğinde müsterilere cay servisinde bulunmak kendimi geliştirebileceğim hiç bir durum yok aksine yerimde sayıklıyorum resmen ama borçlarım oldugu için çıkmakta istemiyorum ne diyim allah herkese istediği işi yapmayı nasip etsin ben kendi durumuma cok üzülüyorum ve kendime yediremiyorum bi gün inş kendimi toparladığımda kpssye iyi bi şekilde hazırlanıp memur olmak istiyorum en büyük hayalim bu umarım bnm gibi kimse yoktur gerçekten emeklerimize yazık

Ben de okuduğum mesleği yapmıyorum. Kimya okudum fakat evde iş arıyorum bu sıralarda. Ama o sırada bazı küçük işler yapıyorum. Size de tavsiye ederim kızlar.

Yarım saatlik teste katılıyorum. Ardından 50 TL falan kazanıyorum yarım saatte. Bi arkadaşım bahsetmişti.

Kayıt olmak için Kullanılabilirlik Testi Veritabanı | Userspots

adresini kullanabilirsiniz.

Web sitesini test ederlerken onlar, bilgisayardan kullanmanızı istiyorlar. Bari evde otururken böyle işlerle birkaç bir şey kazanmaya çalışıyorum. Yapacak bir şey yok

Bir üniversiteyi 3. sınıfa geçtiğimde terk ettim sırf kendi istediğim, sevdiğim mesleği yapabilmek adına. Yeniden sınava girdim, istediğim bölümü kazandım ve işimi severek, isteyerek, zevk alarak yapıyorum çok şükür...

evet okuduğum bölümle ilgili çalışıyorum.
iktisadi ve idari bilimler fakültesi-işletme bölümü mezunuyum
maliyeciyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…