eğitimini aldığınız mesleği mi yapıyorsunuz?

İşletme mezunuyum. Daha sonra İnsan Kaynakları alanında yükske lisans yaptım. 7 ay kadar da çalıştım ama evlenince adres değişikliğinden aynı alanda iş bulamadım bir daha. Yönetici asistanlığı yaptım arada. Şimdi satış destek sorumlusuyum. Bu işi insan kaynakalrından daha çok seviyorum. Bir de eskiden asistan olduğumu unutup bana asistan, sekreter gibi davranmasalar daha mutlu olacağım

fotoğrafçıyım güzel sanatlar eğitimi aldım. hem işimi yapıyorum hemde eğitimini veriyorum özel okullarda ve üniversitelerde..

Son düzenleme:
Mimarlık fakültesi mezunuyum.ayrıca yine aynı bölümde yüksek lisans yaptım.şu anda da saha mimarı olarak çalışıyorum.mesleğimi severek yapıyorum..

Son düzenleme:
Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum ama sigortacılık yapıyorum, çokta memnunum.

Bende işletme lisans mezuyum tabi çogu işletmeci gibii ne yapıyorumm evimin işlerini işletiyorum evimin muhasebesini
tutuyorumm bu gidişle bi şirketim olamayacak buununla oyalıyorum kendimii işteee

maliye bitirdim, mali müşavirlik staj sınavlarına hazırlanıyorum, muhasebecilik yapıyorum.

bende gıda teknikeriyim ama mesleğimide yapamıyorum çalışmıyorum da ev kızı oldum kaldım

bende giyim mezunuyum.. ama optikte calisiyorm.. yakinda ev hanimi olcam:)

işletme mezunuyum maliye de calışıyorum işime de işyerime de uyuz oluyorum hatta kaşınıyorum doktor stres dedi

gazetecilik bitirdim çok iyi de yaparım çok da seviyorum biraz fingirdek olman lazım patronlara karşı bende de o yok maaşı da az. kargoda kendime kariyer yapacağım ben de :))

gazetecilik bitirdim çok iyi de yaparım çok da seviyorum biraz fingirdek olman lazım patronlara karşı bende de o yok maaşı da az. kargoda kendime kariyer yapacağım ben de :))

Seni çok iyi anlıyorum bende radyo tv mezunuyum gazetede çalıştım 2 sene ama yok aynen dediğin gibi olmak lazım yoksa olduğun yerde sayarsın Bende aile şirketimizin muhasebesinde yapıcam kariyerimi gitmediğim muhasebe kursu kalmadı

aynen ben de yakın bir arkadaşımın abisinin yanında başlıyorum zaten sevgilim öyle her güvendiği yere yollamıyor da haklı valla hep haklı çıkıyor sonra :))) benim bir arkadaşa NTV'den öyle bir ahlaksız teklif yapmışlar kız bir sene iş bulamadı bu sektörde. sen hangi üniversiteden mezunsun canım

Muğla canım. İnanırım valla ben başımdan geçen olayı anlatsam ağzın açık kalır o yüzden gazetecilik mi aslaaaaa Çıkarlar canım haklı çıkarlar o yüzden sen sağlam bulduğun yerde çalış gerisi gerçekten önemli değil

ne olur söyle ne geldi başına ben de eskişehirdeyim açıköğretim öğrencileri yüzünden adımız çıktı sürekli sarkıntılık hazirandan beri iş bulamıyorum bu yüzden

ne olur söyle ne geldi başına ben de eskişehirdeyim açıköğretim öğrencileri yüzünden adımız çıktı sürekli sarkıntılık hazirandan beri iş bulamıyorum bu yüzden

Bi köşe yazarı vardı çalıştığım dönem,gerçi hala var staj dönemimde oldu hatta bu daha 17-18 yaşındaydım o köşe yazarının köşesini ben yazıyodum ama köşe onun tabi.. ya aslında anlatmak istemiyorum burda çokta uzun hikaye ama o zaman 63 yaşındaydı ikinci evliliğinden 8 yaşında kızı vardı kısacası bana asıldı nasıl desem neye uğradığımı şaşırdım bide demezmi senden bedensel bi beklentim yok e bide olsaydı ben bi irkildim gidiyorum dedm işi bırakıcam yalvardı yakardı tamam dedi söz bidaha konusunu bile açmıcam ikna etti ama 2 gün diken üstünde oturdum resmen ama 2 gün sonra bıraktım. Aynı yerde tekrar çalıştım uzun bi zamn geri çağrıldım gittim bu seferde istihbarat şefi sağolsun. Amaaan o alem güzel bi alem değil Allah ıslah etsin hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…