eğer hamileysem mucize olur

İçimiz rahatladigina göre, söz konusu bayan cidden hamile olduğuna göre ( bana hiç hevesli heyecanlı gelmedi ama neyse. Gerçi burdaki mesajlar insanın hevesini de kaçırmış olabilir )
Ona güzel ve hayırlı bir hamilelik dileyip kacalim artık kızlar.

Evet bu konu acikliga kavustuguna gore ve bi oh cektigimize gore konu kapanmistir hadi hepnize iyi geceler

Siz halen bu insanin gerçek olduguna inanıyor musunuz? Dikkatinizi cekerim bu insanin hamile olduguna inaniyor musunuz demiyorum bu insanin gercek olduguna inaniyor musunuz? Daha da bu topiğe gelmem! :)

Siz halen bu insanin gerçek olduguna inanıyor musunuz? Dikkatinizi cekerim bu insanin hamile olduguna inaniyor musunuz demiyorum bu insanin gercek olduguna inaniyor musunuz? Daha da bu topiğe gelmem! :)
Nasil yani gerçek değil derken erkek mi

Ahben hanım duygularınız nedir ne hissediyorsunuz açıklar mısınız.. heyecanlı mısınız ???? Neden kısa yazdınız biz sizden uzunca bir cevap bekliyorduk yanılıyor muyum kızlar ??

Kizlar bayanla ozelden yazistim, inanin cok saf kucuk bir yerde yasayan gelenin gidenin vurdugu bir kadin, daha once 4 defa dusuk yapmis ama esi bir defa bile doktora goturmemis, bence yok yere gunahini almayin...

Bizler önyargıyı ve yargılamayı severiz. Düşünmeyiz ki kimdir, nedir, nerede yaşar, nasıl bir ailenin içindedir... hepimiz bilgisayar başında oturmuş "şu başlığı takip ediyor kesin fake..." diye diye bir hal oluyoruz.

Halbuki ne demişler "kişi kendinden bilir işi". Bu kadar kolay olmamalı insanları suçlamak. Öyle olsa bile olmamalı. Dün burada bir arkadaş baya tehdit etti beni :) halbuki tanışmayız etmeyiz. Nereden geliyor bu cesaret anlamıyorum ki :)

Ben ablanın sahte olduğuna inanmıyorum. İnşallah bebeğide tutunmuştur.

Kucuk bir koyde yasadigindan bahsetti bayan, 20 yillik evli ve kayinvalidesiyle yasiyor kayinvalidesi canina okuyor, esi kadina deger vermiyor ilgilenmiyor, annesi rahatsiz. Dusuk yaptiginda bir defa doktora gitmis devlet hastanesi muhtrmelen doktor bunun bacaklarina vurmus, o yuzden hastaneye de gitmiyor, anlyacaginiz gelen vurmus giden vurmus kadincagiza... burda bizimle aabah aksam lak lak yapacak bir durumu yok, bebegine sevinecek durumu bile yok. Cok zor bir hayati var anladigim kadariyla. O yuzden lutfen yargilamayin yok yere kim ne yasiyor bilmiyorsunuz... insallah hersey yolunda gider bu kez dua ediyorum onun icin

Canm okuyunca kendme kzdm bende fake hesp sanmstm gercektn uzuldm haklsn bian dusunemedk iste herkesin hayati farkli gercektn zor zamanlar gecrms ALLAH yardmcnz olsun A Ahben1234

kirmizigitar Seni çok seviyorum güzel kalpli arkadaşım.bunuda foruma duyurayım. Profiline yazacaktım ama olmadı bende buraya yazıyim dedim
Hehehehhe canim ya :) sagolasin:) allh herkesin gonlune gore versin bize de empati yetenegi versin bol bol insalllah:) cok on yargiliyiz milletce coooook

Simdi bir sürü deli gibi cocuk sahibi olmak isteyen,tüp bebek deneyen bir cok insan icin ; 20 yildan sonra bebek sahibi olmak gercekten harika bir duygu,
Buradaki bir cok insan da burada uzun uzun duygusal tepkiler bekliyor haliyle.o yuzden bir cok insana konu sahibinin tepkileri heyecansiz geldi.Kendimi onun yerine koysam herhalde ben de sevincten cildirirdim.ama herkesin tepkileri farkli iste...

Nasil yani gerçek değil derken erkek mi
Bizle kafa bulmak isteyen erkek de olabilir bir bayan da. Cok inandirici gelmedi malesef. Basta okudugumda o kadar cok sevindik ki burda arkadaslarla yalniz tutarsiz ve celiskili konusmalariyla inandiriciligini kaybetti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…