Olur bir daha yazmam mademÖyleyse yapmamız gereken şey artık konuyu takip etmememiz,yeterince trend oldu topik
tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Çoğul eki kullanmışken bu alınganlığı da tebrik etmek istiyorumOlur bir daha yazmam mademzeran hanım :)
İyi geceler canım herkese hoşçakalınnnnEvet bu konu acikliga kavustuguna gore ve bi oh cektigimize gore konu kapanmistir hadi hepnize iyi geceler
Nasil yani gerçek değil derken erkek miSiz halen bu insanin gerçek olduguna inanıyor musunuz? Dikkatinizi cekerim bu insanin hamile olduguna inaniyor musunuz demiyorum bu insanin gercek olduguna inaniyor musunuz? Daha da bu topiğe gelmem! :)
Kizlar bayanla ozelden yazistim, inanin cok saf kucuk bir yerde yasayan gelenin gidenin vurdugu bir kadin, daha once 4 defa dusuk yapmis ama esi bir defa bile doktora goturmemis, bence yok yere gunahini almayin...
Kucuk bir koyde yasadigindan bahsetti bayan, 20 yillik evli ve kayinvalidesiyle yasiyor kayinvalidesi canina okuyor, esi kadina deger vermiyor ilgilenmiyor, annesi rahatsiz. Dusuk yaptiginda bir defa doktora gitmis devlet hastanesi muhtrmelen doktor bunun bacaklarina vurmus, o yuzden hastaneye de gitmiyor, anlyacaginiz gelen vurmus giden vurmus kadincagiza... burda bizimle aabah aksam lak lak yapacak bir durumu yok, bebegine sevinecek durumu bile yok. Cok zor bir hayati var anladigim kadariyla. O yuzden lutfen yargilamayin yok yere kim ne yasiyor bilmiyorsunuz... insallah hersey yolunda gider bu kez dua ediyorum onun icinBizler önyargıyı ve yargılamayı severiz. Düşünmeyiz ki kimdir, nedir, nerede yaşar, nasıl bir ailenin içindedir... hepimiz bilgisayar başında oturmuş "şu başlığı takip ediyor kesin fake..." diye diye bir hal oluyoruz.
Halbuki ne demişler "kişi kendinden bilir işi". Bu kadar kolay olmamalı insanları suçlamak. Öyle olsa bile olmamalı. Dün burada bir arkadaş baya tehdit etti beni :) halbuki tanışmayız etmeyiz. Nereden geliyor bu cesaret anlamıyorum ki :)
Ben ablanın sahte olduğuna inanmıyorum. İnşallah bebeğide tutunmuştur.
Canm okuyunca kendme kzdm bende fake hesp sanmstm gercektn uzuldm haklsn bian dusunemedk iste herkesin hayati farkli gercektn zor zamanlar gecrms ALLAH yardmcnz olsun A Ahben1234Kucuk bir koyde yasadigindan bahsetti bayan, 20 yillik evli ve kayinvalidesiyle yasiyor kayinvalidesi canina okuyor, esi kadina deger vermiyor ilgilenmiyor, annesi rahatsiz. Dusuk yaptiginda bir defa doktora gitmis devlet hastanesi muhtrmelen doktor bunun bacaklarina vurmus, o yuzden hastaneye de gitmiyor, anlyacaginiz gelen vurmus giden vurmus kadincagiza... burda bizimle aabah aksam lak lak yapacak bir durumu yok, bebegine sevinecek durumu bile yok. Cok zor bir hayati var anladigim kadariyla. O yuzden lutfen yargilamayin yok yere kim ne yasiyor bilmiyorsunuz... insallah hersey yolunda gider bu kez dua ediyorum onun icin
Hehehehhe canim ya :) sagolasin:) allh herkesin gonlune gore versin bize de empati yetenegi versin bol bol insalllah:) cok on yargiliyiz milletce coooookkirmizigitar Seni çok seviyorum güzel kalpli arkadaşım.bunuda foruma duyurayım. Profiline yazacaktım ama olmadı bende buraya yazıyim dedim
Kizlar bayanla ozelden yazistim, inanin cok saf kucuk bir yerde yasayan gelenin gidenin vurdugu bir kadin, daha once 4 defa dusuk yapmis ama esi bir defa bile doktora goturmemis, bence yok yere gunahini almayin...
Bizle kafa bulmak isteyen erkek de olabilir bir bayan da. Cok inandirici gelmedi malesef. Basta okudugumda o kadar cok sevindik ki burda arkadaslarla yalniz tutarsiz ve celiskili konusmalariyla inandiriciligini kaybetti malesefNasil yani gerçek değil derken erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?