eğer hamileysem mucize olur

Benim de test yaptığımda adetim geçmemişti. Ve biraz öylesine biraz da mide bulantilarim başladığı için test yapmıştim. 3 haftalık hamileymisim. Oluyor böyle şeyler. Insanın içine bile doğuyor

Adetliyken mi gitmem gerekiyor canim

Evet yani istersen adet oncesi doktora git o rahim filmi icin adetin 3 4. Gununde senitekrar cagirir eger cekecekse yani
Rahim filmi çekilmesi için adetin kesinlikle bitmesi gerekiyor yoksa enfeksiyon riski var. Adet bitiminden bir iki gün sonra ideal. Yumurtlama olmadan çekiliyor ki bebek ihtimali olmasın. En son doktora gittiğimde adet bitmeden 1 gün önce istemiştim kesinlikle kabul etmemişti enfeksiyon riskinden dolayı.

-20 senelik evlilik, düşükler sonucu çocuk sahibi olmayan birinin hamilelik şüphesi uzerine açılan bir konu..

-Neticesi, tahlil ve Dr muayenesi sonucunda kesinleşen gebelik..

Bence simdi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duasıyla kapatalım konuyu..

Zira farklı duygular içindeyiz. Bir kısım üyeler, konu ve sahibinin fake old inanıyor, bir kısım da aksi yönde savunuyor. Tartışmanın anlamı yok.

Konunun kapanmasını isteyenler MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanıma seslensin lütfen..

ya canlar fake demişsiniz deyilim erkekte deyilim sadece evet şaşırdım ve korkuyorum birşey olmasın diyede dua ediyorum karnımı tutup ağlıyorum benide sevicek anne diyecek caaanım olacak hemen haber veremedim bu bilgisayara sık oturamıyom teldende yavaş yavaş öğreniyorum bide eşim ilk zamanlar 2 .3 defa benim annesinin zoruyla gitti doktora açıklamam bu olsun inşallah elime kavuştursun herkese versin rabbim

ANAM HAMİLEYMİŞ

Gözünüz aydın
Bu kadar insan sizi bekledi dua ederek
Bence Aslan pençesi yerine buraya bir baksanız daha hoş olurdu
Çok sevindim inşaallah sağlık sıhhat afiyetle kucağına almak ta nasip olur

Gelişmeleri yaz. Habersiz bırakma ahben hanım. Burda milyonlarca kişi sizden haber bekliyoruz konuya kitlendik

Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Senin adina cok sevindim.

Gunaydin herkese kizlar bisey sorcam kafami cok kurcalayan simdi diyelim ki adetnize 5 kala iliskiye girdiniz ve tuttu hamile kaldiniz o 5 kala adeti gorurmu kadin

Gunaydin herkese kizlar bisey sorcam kafami cok kurcalayan simdi diyelim ki adetnize 5 kala iliskiye girdiniz ve tuttu hamile kaldiniz o 5 kala adeti gorurmu kadin
görebilir üstüne görme derler o adete bakarak daha az daha kisa sürer. Normal gelirse hamile degilsin demektir büyük olasilikla. Adete 5 gün kala iliskiyle zaten kalmak cok cok zor. Yumurtalaman cünkü adetten cok önce oluyor

Hamilelik yk zatn suanda bunu bayadr merak ediyordum doktorlrda ustune gorme dye bsy yk olamaz dyo dogurana kadr adet gorenlr var onada dusuk riski dyolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…