Aynen bende inanmiyorum bi insan ne kadar zor durumda olursa olsun burada bir iki kelime yazabilir girip çıkıyor yazmıyor o kadar insan bekledi heyecanla ayıp yani.eğer zor durumdaysa başka konulara da bakmaz hiç inandırıcı değil aman neyse başka derdimiz mi yok boş şeylerle ugrascazBizle kafa bulmak isteyen erkek de olabilir bir bayan da. Cok inandirici gelmedi malesef. Basta okudugumda o kadar cok sevindik ki burda arkadaslarla yalniz tutarsiz ve celiskili konusmalariyla inandiriciligini kaybetti malesef
Birde köyde yasayıp konulara girebiliyor burda bir iki kelime yazma zahmetunde bulunamiyor okadar insani meraklandirip dalga geçip güldü belki de o anda.konu açmayı biliyor ama konuyu kaybediyor pehhAyyyyhhhhh ne sıktı şu konu kaç gündür takip ediyorum bu konuyu aramızda cok saf insanlar da var cok acımasız olanlarda. Ama maalesef bende hic ama hic inanmiyorum bu kisinin gercek olduguna. Sagdan soldan iki tane test bulup koymus buraya biri ovulasyon testi zaten. Ona bile inananlar var pess.. hanimefendi zooorla bi kan veriyor ve gayet sakin bir sekilde iki üc gün sonra sonucu buraya yazma zahmetinde bulunuyor ve ısrarla hâlâ inananlar var buna. Köyde yasadigindan falan bahsedilmiş. Köyde yasayabilir durumu cok kötu de olabilir ama insan az biraz sevinc gösterisi yapar yaa bu kadar don olunmaz ki...
İlk mesajını tekrar olursanız orada da eşim de ben de muayenelerin temiz çıktık yazmış. Çocuk olmasi için doktora gittiklerine göre düşük olunca gitmemeleri garip değil miKizlar bayanla ozelden yazistim, inanin cok saf kucuk bir yerde yasayan gelenin gidenin vurdugu bir kadin, daha once 4 defa dusuk yapmis ama esi bir defa bile doktora goturmemis, bence yok yere gunahini almayin...
KUrtaj sonrasi yapisiklik vs olmus olabilir hsg cektirdin mi canim?Kizlar 1sene once kurtaj oldum hala bebegim olmuyor nedendir acaba bi oglum var 5yasinda hemen hamile kalmistim ama simdi ugrasiyorum ugrasiyorum olmuyor ne yaomaliyim cok kotu hssedyrm psklojim cok bozuldu
Siz koca bir yalansınız çünkü 20 yıl çocuk bekleyen bir kadın bu kadar soğuk ve duygusuz olamaz bu mümkün degil tamamen yalansınız...tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
KUrtaj sonrasi yapisiklik vs olmus olabilir hsg cektirdin mi canim?
Asmin Hanimcim son bir kaç sayfayı okursanız nedenini anlarsınız. Hayırlı günlerSiz koca bir yalansınız çünkü 20 yıl çocuk bekleyen bir kadın bu kadar soğuk ve duygusuz olamaz bu mümkün degil tamamen yalansınız...
İlk mesajında eşi de kendi de çocuk olması için muayene oldugunu yazmış. Hiç bir sorun yok demiş. Ama özel mesajda arkadaşa düşük yaptığında eşi doktora götürmedigini yazmış bu garip değil mı. 20 yıl sonra daha adet günü bile geçmeden gebelik testi yapıyor sanki hissetmiş gibi. Bana çok garip geldi adeti bile gecmemisAsmin Hanimcim son bir kaç sayfayı okursanız nedenini anlarsınız. Hayırlı günler
Ultrasonda anlsilmaz ki yapisiklik varsa bile. Onun anlasilabilecegi tek yontem rahim filmi. Daha oncesinde eger hamile kalabilmekle ilgili sikintin yoksa bence bunu bir arastir sen.Surekli gdiyorum tertermizsin diyorlar olur diyorlar ama nzmn yani 11ay dile kolay
Ultrasonda anlsilmaz ki yapisiklik varsa bile. Onun anlasilabilecegi tek yontem rahim filmi. Daha oncesinde eger hamile kalabilmekle ilgili sikintin yoksa bence bunu bir arastir sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?