• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Bizle kafa bulmak isteyen erkek de olabilir bir bayan da. Cok inandirici gelmedi malesef. Basta okudugumda o kadar cok sevindik ki burda arkadaslarla yalniz tutarsiz ve celiskili konusmalariyla inandiriciligini kaybetti malesef
Aynen bende inanmiyorum bi insan ne kadar zor durumda olursa olsun burada bir iki kelime yazabilir girip çıkıyor yazmıyor o kadar insan bekledi heyecanla ayıp yani.eğer zor durumdaysa başka konulara da bakmaz hiç inandırıcı değil aman neyse başka derdimiz mi yok boş şeylerle ugrascaz

Ahben abla eger hamileysen tebrik ederim ve eger bizmle kandirmaca oynuyosanda allh bildigi gbi yapsin sni biz okadr bekledk okadr heycanlandk okadr sey soylendi senn bize yazdiklarina bakip genelleme yaparsak ve tahlilde sadre rakamlri gostermissn sana ait oldugundn pek emin degilim ve hic samimi gelmedin ve gecerli bi aciklamada yapmadin enazindan tahlil bekleme ve snraki surecde yasadklrni yazabilirdin ararda bizde anlayisla karsilrdik sen baska sayfalrda gezerkn biz cvp ta demiyorm bi kipirti beklr olduk

Ayyyyhhhhh ne sıktı şu konu kaç gündür takip ediyorum bu konuyu aramızda cok saf insanlar da var cok acımasız olanlarda. Ama maalesef bende hic ama hic inanmiyorum bu kisinin gercek olduguna. Sagdan soldan iki tane test bulup koymus buraya biri ovulasyon testi zaten. Ona bile inananlar var pess.. hanimefendi zooorla bi kan veriyor ve gayet sakin bir sekilde iki üc gün sonra sonucu buraya yazma zahmetinde bulunuyor ve ısrarla hâlâ inananlar var buna. Köyde yasadigindan falan bahsedilmiş. Köyde yasayabilir durumu cok kötu de olabilir ama insan az biraz sevinc gösterisi yapar yaa bu kadar don olunmaz ki...

Ayyyyhhhhh ne sıktı şu konu kaç gündür takip ediyorum bu konuyu aramızda cok saf insanlar da var cok acımasız olanlarda. Ama maalesef bende hic ama hic inanmiyorum bu kisinin gercek olduguna. Sagdan soldan iki tane test bulup koymus buraya biri ovulasyon testi zaten. Ona bile inananlar var pess.. hanimefendi zooorla bi kan veriyor ve gayet sakin bir sekilde iki üc gün sonra sonucu buraya yazma zahmetinde bulunuyor ve ısrarla hâlâ inananlar var buna. Köyde yasadigindan falan bahsedilmiş. Köyde yasayabilir durumu cok kötu de olabilir ama insan az biraz sevinc gösterisi yapar yaa bu kadar don olunmaz ki...
Birde köyde yasayıp konulara girebiliyor burda bir iki kelime yazma zahmetunde bulunamiyor okadar insani meraklandirip dalga geçip güldü belki de o anda.konu açmayı biliyor ama konuyu kaybediyor pehh

Kizlar bayanla ozelden yazistim, inanin cok saf kucuk bir yerde yasayan gelenin gidenin vurdugu bir kadin, daha once 4 defa dusuk yapmis ama esi bir defa bile doktora goturmemis, bence yok yere gunahini almayin...
İlk mesajını tekrar olursanız orada da eşim de ben de muayenelerin temiz çıktık yazmış. Çocuk olmasi için doktora gittiklerine göre düşük olunca gitmemeleri garip değil mi

Bir de yirmi yıldır çocuk olmuyor. Adet olmadan test yapmak nerden aklına geldi acaba hissetti mi hamile olduğunu. Adeti geçer merak Edip yapmasını anlarım da. Eğer bu konu gerçekse çok degisik biri konu sahibi. Konu başlığı da öyle saf birinin açtığı başlık gibi durmuyor. Gayet dikkat cekici

Kizlar 1sene once kurtaj oldum hala bebegim olmuyor nedendir acaba bi oglum var 5yasinda hemen hamile kalmistim ama simdi ugrasiyorum ugrasiyorum olmuyor ne yaomaliyim cok kotu hssedyrm psklojim cok bozuldu

Siz koca bir yalansınız çünkü 20 yıl çocuk bekleyen bir kadın bu kadar soğuk ve duygusuz olamaz bu mümkün degil tamamen yalansınız... :sinirli::sinirli::sinirli:
Asmin Hanimcim son bir kaç sayfayı okursanız nedenini anlarsınız. Hayırlı günler

Asmin Hanimcim son bir kaç sayfayı okursanız nedenini anlarsınız. Hayırlı günler
İlk mesajında eşi de kendi de çocuk olması için muayene oldugunu yazmış. Hiç bir sorun yok demiş. Ama özel mesajda arkadaşa düşük yaptığında eşi doktora götürmedigini yazmış bu garip değil mı. 20 yıl sonra daha adet günü bile geçmeden gebelik testi yapıyor sanki hissetmiş gibi. Bana çok garip geldi adeti bile gecmemis

Burda olumsuz elestiri yapanlar hepiniz o kadar zavallisinizki ben yorum bile yapamiyorum. 4 defa dusuk yapmis kadin 40 yasinda ben 1 kere dusuk yaptim ve suan kalp atisini duydugum halde bile hala tam olarak sevinemiyorum ya yine bisey olursa diye. Neden yalan soylesin eline ne gecicek ya da yalansa ve buna bu kadar inandiysaniz neden zamaninizi hala burda harciyosunuz. Diycek hicbsy bulamiyorum gercekten ben koyde yasamiyorum benim yasadigim yerde bile saglik ocaginda kan tahlilinin 2 gun gec ciktigi oluyo. Bi insani yargilamak ne kadar kolay yok yeterince sevinmemis yok yalanciymis yahu sinanmadiginiz acılar üzerine boyle kolay yorum yapmayin. Yazık.

Back